Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zadna nie ma ladniejszych stop i rąk od mojej lady

Polecane posty

Gość gość
żaden zapent zboczeńcu, zobaczyles temat o stopach i lecisz jak cma do swiatla

Zrobię Ci straszne kuku gdy się upewnie, że jesteś tym kim zdajesz się być. Czekaj po prostu. Męska, p**********a, intelektualna amebo zaśmiecająca te forum. Zniszczę Cię. Mam na to ochotę. ;)

Gość gość
co za cham

Gość gość
nie jest moja intencja wywlekanie najgorszej twojej części tu na forum , zacznij się po prostu zachowywać kulturalnie jak ja nikogo nie obrazam jestem dumny z urody mojej lady, zabronisz mi się pochwalić?

Gość gość
Pierdzielisz. Co do rąk nie będę się spierać, może i ładniejsze od moich, ale stopy fuj!. Co za paskudne guzy na każdym paluchu. Jakieś zdeformowane stawy. Moje stópki ładniejsze chociaż starsze śmiem twierdzić !

Gość gość
doprawdy zachodzę w glowe po kie licho bawisz się w śledczego przecież pisałem ze jestem gentlemenem i nie wrzuce fotki mojej lady bez jej zgody

Gość gość
powiem wam krotko jak moja lady wychodzi na spacer w szpilkach takich tylko skórzanych cieniutkich paseczkach to kazda , powtarzam kazda fladra chce ja pozrec za to ze ma takie stopy 20 lat szukałem i znalazłem ideal

Gość gość
moonek ty już tu się nie wybielisz, poziom kultury widać po twoim słownictwie sorki ze tak działam na ciebie , wrzuc na luz i się nie denerwuj guziki moja lady ma guziki , piękne zawinięte do góry cycuszki i posiada również plaski brzuszek z pięknym pępuszkiem usta hmm jak mnie pocalowala pierwszy raz to się dziwnie poczułem bo sa tak wydatne a teraz zostawiam was i ide się przytulic do mojej lady , powiedziała mi ze lubi kiedy wchodzę do lozka bo uwielbia jak klade jej reke na biodrze tez idzcie spac bo się nie wyspicie