Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaMR

czas ruszyć tyłęk kto doda otuchy i się przyłączy

Polecane posty

Gość margaretkaMR

dobra bez wstępu waga obecna 76 kg wiek 25 lat wzrost 165 cm cel I 70 kg wiem wiem zaniedbalam sie dwie ciaze za mna a ja do tej pory w nosie mialam diete. tak wiec nie od jutra a zaczynam od dzisiaj zdecydowalam ze przechodze na diete 1500 kcal. narazie bez cwiczeń planuje je zaczac gdy bede wychodzila z diety i juz przy nich pozostac. mam nadzieje ze ktos sie przylaczy nie na dzien nie na dwa a az do osiagniecia celu:-) codziennie bede pisala swoj jadlospis i kalorie do tego wazenie co sobote. czekam na towarezystwo:-).

Hej. Mam dokładnie tyle wzrostu co Ty i startowałam 2 m-ce temu z identycznej wagi. W sumie to zaczynam juz utrwalanie, ale moge zaglądac do Ciebie....

Gość gość
jaka diete mialas agula?

Gość gość
bylam na dukanie kiedys teraz juz 2 raz nie chce powtarzac , mam duzy brzuch i nic na niego nie dziala, nie wiem jaka diete zrobic odn poniedzialku

U mnie to w sumie brzuch był największym problemem, a teraz ladnie spadł.... schudłam 12 kg w 2 m-ce, planuję dołczyć teraz troche ruchu, aby troche z nóg poszło... Najlepsza dieta to 1500 kcal... chudnie sie wolniej , ale łatwiej się z niej wychodzi...

Gość gość
a na tej 1500 jesz wszystko? byle nie przekrozcyc limitu , czy nie

Tak, mażna jeść wszysto..., zapewne najlepiej rozłozyć sobie to na kilka zdrowych posiłków dziennie...

Gość gość
dzieki , ja do tej pory jadlam w 1 dzien np 1000 na drugi z 2000 a nieraz 3 tys ,i wracalam na 800 -1000 w kazdym dniu inaczej

moim zdaniem diety po 1000 i mniej kcal nie mają sensu na dłuższą metę, po pierwsze zwalnia na nich metabolizm, a po drugie w końcu można poczuc się głodnym jak wilk i rzucic się na jedzenie . Lepiej zachowac stały ujemny bilans energetyczny...

Gość gość
ja w kazdym dniu jadlam inna ilosc kcal, raz przesadzalam , potem jadlam malo , w wyniku tego mam teraz duzy brzuch, reszta jest szczupla dlatego mysle teraz nad jakas sensowna dieta i zeby na niej polecialo cos z brzucha

Brzusia najlepiej nie napychać do pełna, postaraj się jesć wolno... wtedy pojawi się uczucie sytosci i zjesz mniej... unikaj kcal z cukrów prostych, owoce jesc najlepiej do poludnia, a kolacja najlepiej białkowa.... ale to wszystko zapewne wiesz, wiec nie będe przynudzać...

Gość margaretka MR
dieta naprzemienna inaczej 50/50 no taka tez juz mam za soba. fajna sprawa i fajnie kg leca no ale cóż najgorzej jak sa jakies urodziny albo impreza a tobie dni chude po 700 kcal wypadną porażka... tak więc ja zaczełam od dzisiaj jak narazie rano kawka z mleczkiem i cukrem druga kawa i jeden cukierek krówka 2 porcje zupy marchwiowej na bazie rosołu czyli jak narazie 350 kcal.

Gość gość
liczysz kalorie , tak ?

Gość margaretkaMR
tak chce sie trzymać 1500

margaretka przy diecie raczej ograniczylabym cukier albo zamienila go na slodzik :-) tez jestem na diecie 1500kcal,tyle ze od dietetyczki jestem mniej wiecej w twoim wieku mam 153cm wzrostu waze 71,9 odchudzam sie od poczatku sierpnia ;-)