Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet często ze mną rozmawia, a ma dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Witam, taka sytuacja: spodobał mi się pewien facet, dałam mu swój numer telefonu, on odpisuje zaczynamy rozmawiać, poznawać się. Po pewnym czasie dowiaduję się (nie od niego), że ma dziewczynę i wygląda na t, że już długo są razem. Później pytam się go o to i przyznaje się, że ma dziewczynę. Jednak dalej do mnie pisze, rozmowy coraz ciekawsze i nawet chce mnie odwiedzić w mojej pracy. Rozmawia ze mną jak z przyjaciółką, bez żadnych podtekstów. Na randce żadnej nigdy nie byliśmy, tylko piszemy ze sobą. Co o tym sądzicie? Nie chodzi tutaj na pewno o seks.

Gość gość
To się zapytaj go na czym ma polegać wasza znajomość.

Gość gość
chyba będę musiała to zrobić

Gość gość
może jeszcze ktoś coś napisze ?

Gość gość
Pisze z toba bo dziewczyna mu sie juz znudzila i obudzila sie w nim samcza natura poszukiwacza szparek. Zapnie i poleci dalej ;p

Gość gość
Ja mysle, ze taki facet szykuje sie do zdrady

Gość gość
Lepiej sobie go daruj, trafiłaś na cwela jakich nie mało. Taki nie ma zasad, chce p*****ać na boku. Szkoda mi Ciebie, bo wiadomo, że go idealizujesz i masz nadzieję, że to jednak to coś więcej niż tylko chcę zaciągnięcia ciebie do łóżka, ale takie rzeczy tylko w bajkach. Ewidentnie chce cię zmiękczyć, żebyś mu uległa.

Gość gość
ile kobiet mężatek siedzi na tym forum? odp- ogrom pyt czy też szukają seksu? odp- nie po prostu siedzą bo lubią gadać tyle w temacie

Gość gość
No i zaprzeczajcie temu że kobiety myślą tyłkiem, wystarczy że facet z nią rozmawia to ta już czuje jego fiuta w sobie, nie potrafi ogarnąć że faceta może interesować coś poza jej psiochą :D

Gość gość
mnie się nie podoba tylko to, że prędzej ci o tym nie powiedział że kogoś ma. ale można sprawdzić czystość jego zamiarów. jeżeli zaczniecie się spotykać zaproponuj kiedyś że chciała byś poznać jego dziewczynę i albo się zgodzi i wszystko ok albo się zmiesza i okaże się że to palant. przy okazji zawsze warto pamiętać o tym że jeżeli by miało kiedykolwiek do czegokolwiek między wami dojść to istnieje ogromne prawdopodobieństwo, że będzie traktował ciebie tak samo jak traktuje teraz swoją dziewczynę.

Gość gość
To, że ma dziewczynę wiem od paru dni. Nie rozmawiamy na intymne sprawy, rozmowa jak po prostu dobrzy znajomi. Ja nie prowokuję żadnych tematów bliższych, bo nie chcę, bo nie będę flirtować z facetem, który ma dziewczynę. Nie wiem co by było gdybym zaczęła, nie chcę się o tym przekonywać. Rozmawiamy najczęściej co parę dni, maksymalnie to było 5 dni ciszy. Ale gdy zaczniemy pisać to trochę to trwa, dosyć długo. W rozmowach po prostu poznajemy się nawzajem, żartujemy, ale nie ma żadnego flirtu, podrywania. Z tego powodu, że dopiero parę dni minęło, od tego jak mi powiedział, że ma dziewczynę zdecydowałam, że nie będę do niego pisać, ale jeśli on sam napisze, to normalnie będę z nim rozmawiać jak zawsze. I jeśli po kilku rozmowach smsowych, on nic mi nie wspomni o tym, że planuje odejść od dziewczyny, bo im się nie układa, to wtedy ja przestaje z nim pisać i urywam kontakt. Jeśli są szczęśliwi to ok, albo jeśli jest taką osobą co chce mieć 2 kobiety na raz, to od razu się wycofuję. Popieracie moją decyzję, czy macie jakieś uwagi ? :)