Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychowanie dzieci ile czasu bez pracy

Polecane posty

jak czytam takie wypowiedzi jak autorki - niby zatroskanej losem brata to tak się cieszę ,ze moje dzieci a i ja sama spełnialam sie w roli matki moze nie tak dawno jeśli chodzi o lata ale o mentalność :)

Gość gość
"A ja wrocilam do pracy jak moje dziecko mialo 3miesiace, nie dalam rady dluzej siedziec w domu.... ciezko mi bylo tyle wytrzymac, nie wyobrazam sobie siedziec latami..." Ja za to nie wyobrażam sobie oddać takie maleństwo do zlobka czy pod opiekę niani i wrócić do pracy .

18:11, bardzo ci wspolczuje, ze musisz isc do pracy, zeby byc z inteligentnymi ludzmi :D. ja tam uwazam moja rodzine i znajomych za inteligentnych w przeciwienstwie do wielu debili w pracy (w koncu wspolpracownikow sie nie wybiera, a debilem mozna byc nawet wyksztalconym, zreszta wyksztalcony debil gorszy od niewyksztalconego).

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
Ja byłam 3,5 roku w domu z córka .Teraz mała poszła do przedszkola a ja za po roku wrócę do pracy .

Gość gość
Oj duzo rzeczy trzeba robic moj syn ma 2 miesiace i marze juz o powrocie do pracy przynajmniej sobie odpoczne :-P

Gość gość
Widac wlasnie jak hh29 spelnia sie w roli matki. Viagle znajomi rodzina a gdzie w tym dziecko? Wszak sama napisalas ze spedzasz czas z inteligentnymi ludzmi.

Gość gość
Gościu z 18:29 Oj nie tak duzo chyba za ja trafilam na aniolka. Przez te 3mies mlody wymagal jedynie butli co 3godziny i dobrego miejsca do polezenia. Kolek nie mial. A noce przesypial cale od kiedy skonczyl 1mies. Jednak i tak nie widzialam sie w domu mimo tego ze byl grzecznym dzieckiem

Gość gość
Mysle ze gosc mial na mysli ze dziecko nie jest inteligentnym czlowiekiem ;)

Gość gość
a co was to w ogóle jak inni sobie życie układają? wszystkie matki muszą wracać do pracy gdy dziecko ma pół roku? gdzie tak jest napisane? typowe polactwo - robactwo, tylko komuś wymawiać, od kogoś wymagać i liczyć pieniądze w cudzej kieszeni!

Gość gość
Ja siedzę w domu 3 lata... Caly czas zagrożonej ciąży i ponad 2 lata synka - teraz maly poszedł do przedszkola a ja chce szukac pracy ;) Uważam, ze jesli Twojemu bratu to pasuje i maja dużo kasy to nie Twój problem ze bratowa zamiast pracować rodzi dzieci ;)

no moje dziecko jest inteligentne, nie wiem, jak goscia ;).

Gość gość
hh29 dziś 18:11, bardzo ci wspolczuje, ze musisz isc do pracy, zeby byc z inteligentnymi ludzmi smiech.gif . ja tam uwazam moja rodzine i znajomych za inteligentnych w przeciwienstwie do wielu debili w pracy (w koncu wspolpracownikow sie nie wybiera, a debilem mozna byc nawet wyksztalconym, zreszta wyksztalcony debil gorszy od niewyksztalconego) Bardzo dobrze to ujęłaś!

Gość gość
temat zyje. Nie za bardzo wnikam w sprawy majatkowo finansowe brata wiem tylko ze mieszkaja w mieszkaniu bratowej - miala je jeszcze zanim poznala mojego brata- nie wiem skad czy kupila czy dostala ale jest jej wlasnoscia. Bratowa przed slubem miala tez auto i jakis maly sklepik na wlasnosc u nas w miescie (teraz ten sklepik wynajmuje kolezance ) moj brat pracuje i zarabia ok 3000 zl na reke a bratowa ma cos od tej kolezanki za wynajem tego sklepiku ale nie wiem ile (bratowa mowi ze na rachunki i pieluchy jej to co tamta jej daje starcza) chyba nie maja zadnych kredytow ale pewnosci nie mam tak czy siak ile ona moze dostawac od tamtej - 1000 zl? max a bratanek do przedszkola prywatnego chodzi, jezdza na wakacje- za mi brata bo zauwa a ona ksiezniczka lezy w domu autorka

no tak, faktycznie lezy i pachnie, skoro jedno dziecko odchowala i teraz drugie w drodze ;). mam wrazenie, ze im zazdroscisz.

Gość czemu_tak_jest
Każdy robi, jak uważa za słuszne przecież, jak ktoś nie jest stworzony do macierzyństwa, to będzie mieć dość takiej "nudy". W takiej sytuacji pomocny jest żłobek, tym bardziej, że przecież dziecko też to widzi, że matka taka jakaś nie w sosie i po co się frustrować http://www.mamopracuj.pl/rodzic-xxi-wieku