Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

gdzie zrobi膰 lifting twarzy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰 Patrycja Wroc艂aw
Ja robi艂am sobie wampirzy lifting w Centrum Estetyki Princesse we Wroc艂awiu, ale raczej jestem starsza od ciebie... nie wiem czy u ciebie ju偶 jest konieczny lifting...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
witam, chcia艂abym si臋 zapyta膰, czy kto艣 z was robi艂 lifting za pomoc膮 lasera Scarlet? Jest on bardzo popularny za granic膮, niestety te偶 bardzo drogi, w Polsce ceny s膮 przyst臋pne. Jestem ciekawa opinii, s艂ysza艂 kto艣 o bezoperacyjnym liftingu tym laserem? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariankaszczecinianka
witam, podda艂am si臋 liftingowi laserem Scarlet, mam pozytywne odczucia. Dla mnie to przede wszystkim dobra alternatywa bo na zabieg chirurgiczny bym si臋 nie zdecydowa艂a. Laser uelastyczni艂 i uj臋drni艂 moj膮 sk贸r臋 twarzy, przesta艂a by膰 wiotka i opadaj膮ca, na tym mi najbardziej zale偶a艂o. Opr贸cz tego mog臋 powiedzie膰 偶e poprawi艂 mi si臋 koloryt cery i jakby sp艂yci艂y drobne zmarszczki, szczeg贸lnie te wok贸艂 oczu - super plus. Efekty s膮 widoczne i bardzo mnie ciesz膮, warto spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sk膮d jeste艣? Jak ze Szczecina to odwied藕 koniecznie gabinet www.med-one.pl pani Sylwia jest ekspertem w tym co robi. Naprawd臋 zna si臋 na rzeczy no i jakby nie patrze膰 to da艂a mi drug膮 m艂odo艣膰. 艢wietnie si臋 teraz czuj臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dr Grzesiak si臋 specjalizuje w ma艂oinwazyjnym liftingu , robi te偶 przeszczepy t艂uszczu kt贸re tez podobno dobrze wp艂ywaj膮 na wygl膮d twarzy, zastanawiam sie nad jednym albo drugim http://www.drgrzesiak.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sprawdz co moga zaoferowac tutaj www.bellazone.pl - mialam kilka zabiegow u nich i kazdy byl w porzadku, wiec mozesz spr贸bowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Nie wiem sk膮d jeste艣, ale proponuj臋 SkinClinic w Warszawie. Zreszt膮 nawet jak mieszkasz daleko, to i tak warto pojecha膰 kawa艂ek d艂u偶ej i zrobi膰 zabieg w tak dobrej klinice, ni偶 w jakiej艣 podrz臋dnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam gabinet Marosz www.agnieszka-marosz.pl. Robi艂am sobie u nich lifting laserowy twarzy i jestem bardzo zadowolona. Zmarszczki mi si臋 znacz膮co sp艂yci艂y i mam og贸lnie j臋drniejsz膮 sk贸r臋. Niestety ale w pewnym momencie zwyk艂e kosmetyki ju偶 nie pomog膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am robiony lifting twarzy przy pomocy nici liftinguj膮cych w gabinecie dr www.piotrromanczuk.pl w Stargardzie. Jestem bardzo zadowolona z efektu, kt贸ry utrzymuje si臋 ca艂y czas, moja twarz wygl膮da znacznie m艂odziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znajd藕 odpowiedni dla siebie salon na www.estibook.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am robiony lifting twarzy Ulthera w Klinice Zawodny w Szczecinie i jestem zadowolona. Troch臋 bola艂o ale sk贸ra jest 艂adnie napi臋ta i uj臋drniona. Natomiast gdybym mia艂a mie膰 robiony operacyjnie to chyba wola艂abym wygl膮da膰 tak jak wcze艣niej i bym si臋 nie odwa偶y艂a. Za rok wracam na szyj臋 i deklot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem najlepiej si臋 wybra膰 do kliniki doktora Piotra Osucha na Pu艂awsk膮. On jest 艣wietnym specjalist膮, na pewno odpowiednio dobierze zabieg, kt贸ry pomo偶e odzyska膰 m艂odzie艅czy wygl膮d twarzy. Mo偶e oka偶e si臋, 偶e wystarczy tylko lifting brwi albo powiek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto pomy艣le膰 nad niciami liftinguj膮cymi barb , ciekawie o tym pisz膮 tu http://www.kn-estetic.pl/zabiegi/nici-barb.html zamierzam si臋 podda膰 temu zabiegowi, efekt na 2 lata to ca艂kiem sporo jak na t臋 cen臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja osobiscie moge polecic te klinike www.lekarze-kolber.pl posiadaja naprawde swietna kadre i wedlug mnie warto tam pojsc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale po co chcesz robi膰 lifting twarzy kiedy jeste艣 m艂oda? Troch臋 bezsens. Ale je艣li bardzo chcesz, to id藕 do http://arkadia-opole.pl To profesjonali艣ci, kt贸rzy mi bardzo dobrze polecili zabieg twarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak najbardziej odwied藕 gabinet www.bochinska.pl. Maj膮 tam 艣wietn膮 metod臋 BIO-REVOLUMERIA, czyli tr贸jwymiarowe modelowanie twarzy, kt贸ry daje efekt liftingu, bez u偶ycia skalpela. Ja po zabiegach u nich 艣wietnie si臋 czuje i ka偶demu polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Warszawie mog臋 poleci膰 gabinet TeamBeauty i zabieg ulthera. To nieinwazyjny lifting twarzy kt贸ry 艣wietnie sprawdza si臋 zar贸wno w prostych jaki tych bardzo trudnych przypadkach. Probowa艂am, polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja postanowi艂am rozwi膮za膰 problem zmarszczek kompleksowo,dlatego zdecydowa艂am si臋 na bezoperacyjny lifting twarzy i szyi w poradni chirurgii naczyniowej doktora Ziaji w Katowicach - www.chirurgnaczyniowykatowice.pl Doktor u偶y艂 specjalnych nici. Nie by艂o powik艂a艅,a z wygl膮du twarzy po zabiegu jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na Dubois przyjmuje doktor Aleksandra Sobczyk-Smereczy艅ska. Mia艂am u niej robion膮 mezoterapi臋 osoczem - wampirzy lifting i bardzo mi si臋 podoba jak uda艂o si臋 wyg艂adzi膰 sk贸r臋 twarzy. Nawet si臋 nie spodziewa艂am, 偶e a偶 tak b臋dzie mo偶na skorygowa膰 niedoskona艂o艣ci. Sam gabinet profesjonalnie wyposa偶ony, mo偶na si臋 poczu膰 bardzo bezpiecznie i komfortowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam przeczyta膰 empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p . Bardzo ciekawy poradnik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo fajny poradnik empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zdecydowa艂am si臋na lifting po wygl膮da艂am naprawd臋 strasznie... nie powiem, 偶e by艂o to mi艂e do艣wiadczenie bo jednak to do艣膰 inwazyjna rzecz jednak efekty przesz艂y moje naj艣mielsze oczekiwania. Poza tym w szpitali medicover gdzie mia艂am robiony lifting bardzo dobrze si臋 mn膮 zaj臋li!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam sprawdzone miejsce - na w艂asnej sk贸rze:) - Klinika Sfera w Warszawie, http://klinikasfera.pl. Do艣wiadczony personel, nowoczesne metody i przemi艂a atmosfera. Lifting r贸wnie偶 wykonywa艂am w艂a艣nie w Sferze, efekty przesz艂y moje oczekiwania:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dydymski, klinika Solumed w Poznaniu - szczerze odradzam ! Tragedia - zdeformowa艂 mi twarz !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dopisuj臋 si臋 do listy os贸b kt贸rych oszpeci艂 pan Tomasz D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dydymski i klinika Solumed w kt贸rej operuje, to jakie艣 nieporozumienie. Prosz臋 poczyta膰 : "nieudane operacje nosa Dydymski", "czarna lista plastyk贸w", "nieudane operacje Dydymski kafeteria dla kobiet". To cz艂owiek, kt贸ry ma na swoim koncie rzesze zmasakrowanych pacjent贸w.

Udost臋pnij ten post