Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_lodz

Lipocare opinie

Polecane posty

bardzo jestem zaskoczona tym co piszesz ja zomowilam na ich stronie i wciagu dwoch dni mialam tabletki te co chcialam i placilam 155zl za dwa opakowania lipocare cythoterapi mysle ze zamowilas je na allegro a tam czesto znajduja sie oszusci tez mialam obawy ale naszczescie nie padlam ofiara takiego oszustwa jak ty

Gość gość
witam ja juz stosuje 10 dzien lipocare i nie schudlam nic przytylam kilogram zobaczymy jak dalej

Gość gość
Biorę lipocare od dwóch tygodni i zeeeeeroooo efektu.

Gość gość
Witam,ma ktoś adres email do nich?Bo na ich stronie nie ma...

Gość gość
Zamówiłam te tabletki brałam je przez 2 miesiące niestety nie pomogły. Firma która mi to wysłała zarzekała się ze jest gwarancja i możliwość zwrotu pieniędzy więc zadzwoniłam i zgłosiłam reklamacje, gdy dzwoniłam po raz pierwszy i powiedziałam że chodzi o zgłoszenie reklamacji to pan który odebrał telefon się rozłączył. Następnie gdy zadzwoniłam po raz kolejny podali mi adres na który należy zgłosić reklamację wysłałam list i po tygodniu dostałam list z powrotem z adnotacją że nie ma takiego adresu.Także nie polecam jeśli nie chcecie stracić pieniędzy to jest zwykłe oszustwo!!!!!!!!!

Gość gość
To nie jest ten sam Lipocare co w stanach, to polska podroba.

Gość gość
Może i działają ale ja dzisiaj otrzymałam przesyłkę i niue było ani certyfikatu orginalności jak również gwarancji a kiedy zadzwoniłam do działu reklamacji to uwaga zapłaciłam za połączenie 34,46 i nie połączyłam się z żadnym konsultantem czy to przypadek????!!!!Nie wydaje mi się ale bzdury na stronir są że daja certyfikat i pisemna gwarancja skuteczności.ŻENADA jak dla mnie!!!!!!

Gość gość All
Przysłali do mnie maila z potwierdzeniem zamówienia z adresu: kontakt@lipocare-cytotherapy.com

Gość gość All
Błąd w adresie, sorry ! Ma być: kontakt@lipocare-cytotheraphy.com

Gość gość All
Nie wiem, dlaczego theraphy ciągłe drukuje się oddzielnie, ma być jedno słowo.

Gość gość
mogę się z kims spotkać kto stosował lipocare?

Gość gość
Chetnie,ale jak i kiedy?

Gość gość
LIPOCARE to ściema ioszustwo bralam i nic nie schudłam a wrecz 1kg przytyłam nie prawda z tym co pisza

Gość gość
Ludzie , opamiętajcie się - nie ma skutecznych tabletek na odchudzanie, to wielka ściema. Mam znajomą w marketingu i znam sprawę od podszewki. Te ochy i achy nad preparatem to sprawka tych od reklamy a nie jakieś opinie odchudzających się.

Gość gość
Trudno chyba mówić o prawdziwości informacji o tabletkach, skoro ta sama kobieta (przed i po odchudzeniu), którą się chwalą na różnych stronach, raz ma na imię Beata, innym razem Krystyna (a treść "jej" listu taka sama).

Gość gość
witam mam pytanie jak wygląda kapsułka lipocare cytotheraphy i czy faktycznie są skuteczne i bezpieczne ?

Gość gość
Tak a niby w jaki sposób to zrobiłyście Panie z tymi wspaniałymi efektami przez m-c nie schudłam nawet kilo i od tygodnia próbuję sie dodzwonić do reklamacji i nic robią niesamowite cyrki żeby nie zwrócić kasy!!! a na stronie nie ma nic o żadnej diecie tylko cudowne tabletki BZDURA jeszcze im pokaże pozwę ich do sądu!

Gość Maggie76
Witam.Pierwszy dzień z Lipocare. Wielkie nadzieje na zrzucenie kilku kilogramów.Suplement diety , skład zaskakujący bo same witaminy , mikroelementy , morwa , pomarańcza aż trudno uwierzyć.Zobaczymy czy cena jest warta danych obietnic. Powyżej 30+ trzeba brać po 2 kapsułki, szkoda że nie ma wcześniej informacji.Do zobaczenia za tydzień.

Gość Agnieszka1971
Jestem frajerka :( Ponad miesiąc temu zamówiłam LIPOCARE CYTOTHERAPHY (2 opakowania) z wielką nadzieją, że wreszcie schudnę - a tymczasem zjadłam już jedno całe opakowanie i zamiast schudnąć PRZYTYŁAM 3 kg i 6 cm w pasie!!!! Nie objadam się, raczej unikam słodyczy, chleb jem tylko na śniadanie (2 kromki), ziemniaki tylko w niedziele... Kolejny "cudowny" środek na odchudzanie portfela, ale nie ciała :( :( :(

Gość gość
lipocare to sciema szkoda pieniedzy. kupiłam miesiac temu i zadnych efektów. nie dajcie sie nabrac jak ja i wiele innych oszukanych

Gość gość
Te tabletki to jedno,wielkie oszustwo!zuzylam cale opakowanie,dodatkowo cwiczylam ,nic! Waga ani drgnela.nie schudlam ani grama.pare dni temu poszlam do naturhouse,i bede odchudzac sie pod okiem fachowca.jestem wsciekla na siebie,ze tak dalam sie omamic tymi falszywymi wpisami,nie wierzcie w to!to jedna wielka sciema.

Gość gość
gosc niech ktos mi powie jak zazywac lipokare

Gość gość
Kupiłam ...zjadłam i nic!Jedna WIELKA sciema ! Pieniędzy też nie oddadzą bo tele.fon podany nie odpowiada

Gość gość
To kolejne oszustwo! Nie straciłam ani kilograma po miesięcznej kuracji. Gdy upomniałam się o gwarancję zwrotu gotówki to jeden konsultant nijaki Pan Pawłowski mnie wyśmiał i powiedział, że jak mogę reklamować towar, który zużyłam.... drugi zaś Pan podał mi numer do działu reklamacji, który od 10 dni nie odpowiada! OSZUSTWO! OSZUSTWO! OSZUSTWO!

Gość ezxdcf
Ciekawa jestem ile wam zapłacili za wypisywanie tego typu informacji, że tak łatwo się sprzedajecie. To jest skandal, żeby żerować na portfelach prostych Kowalskich i naiwnych staruszek. Moja babcia zaufała panu po drugiej stronie słuchawki, który zarzekał się, że schudł 16kg, a teraz nie ma ani gotówki, ani korzyści z działania tego g****a. I wam wszystkim wypisującym te brednie o skuteczności Lipocare z całego serca życzę równie podłego oszustwa :)

Gość gość
ok wszystko pieknie ja tez kupilam ten produkt i niestety nic chetnie poznam wasze opinie jak to zrobilyscie z tymi tabletkami ja wlasnie koncze 2 opakowanie i nic no sorki moze dwa kilo ale nie sadze ze to za pomoca tabletek moim zdaniem to sciema prosze o odpowiedzi

Gość gość
ja nie schudłam ani grama chociaz wypiłam 4opakowania jak wysłałam o zwrot pieniedzy list wrocił bo nie ma takiego adresu czyste oszustwo

Gość gość
Jak to wypilas ja mialam tabletki

Gość gość
Piszą że 2 opakowania są na 2 miesiące ale już nie dopisali że dla osób poniżej 30 r.ż. a dla powyżej 30 lat 2 opakowania. Czuję się oszukana bo gdy zamawiałam było powiedziane że 2 op na 2 miesiące a tu w paczce karteczka i okazuje się inaczej