Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impreza dlapracowników z firmy mojego partnera

Polecane posty

Gość gość

jeżeli jestem z facetem kilka lat mieszkamy razem,ale wszyscy w jego firmie koledzy mają żony nawet młodis od nas my 28 on 34 czy musze isc na taka impreze jeżeli po prostu nie chcę?

Gość gość
nic nie musisz

Gość gość
ok, rozumiem,ale jak to będzie wyglądało jak nie pójdę? coś złego mu zrobię? bo on zachowuej się tak jakby to był mój obowiązek

Gość gość
słuchaj kobieto, nie jesteś jego żonę więc on może cię w doopę pocałować. Szanuj się bo jak sama tego nie zrobisz to i nik cię szanowac nie będzie. Skroo nie chcesz iść to nie idziesz, i guwienko mu do tego. Nie jest twoim mężem, żeby tobą rządzić i cokolwiek od ciebie wymagać. Jak cos mu nie pasi to niech się z tobą ożeni. Skoro razem mieszkacie, twoarzycie wspolne gospodarstwo domowe, a on sie z tobą żenić nie chce to jest zwyklym doopkiem a nie mężczyzną. Skoro on nie chce cię za żonę to ty nie masz obowiązku spelniac jego zachcianek i chodzic na jakies imprezy. Miej godnośc. A tak w ogole to jak zalezy ci na slubie to zakoncz ten związek, po co siedziec z doopkiem ktory nie chce sie z toba żenic?