Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za miesiąc mam termin a wczoraj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana. Cały czas ryczę. To podobno zaczęło się jak minął mi 6 miesiąc. Zadzwoniła do mnie wczoraj jakaś kobieta i oznajmiła, ze mąż mnie zdradza. Dowody okazały się niezbite. On się nie przyznaje ale jeszcze bardziej się tym pogrąża. nie wiem jak to przeżyję. Chciałam się tylko wygadać i poprosić o jakąś radę bądź wsparcie. Pozdrawiam.

Gość gość
Brak mi słów. Kobieta w ciąży, a ten się ku//rwi :O Współczuję. Nie wiem jak Cię pocieszyć..

Gość gość
Pewna jesteś, że ta kobieta prawdę mówiła? Nie zamierzam bronić Twojego męża, ale teraz kobiety są tak wredne, że nie zdziwiłabym się gdyby w ten sposób próbowała Ci odbić męża. Może sprawdź najpierw jej historię. Mimo wszystko trzymaj się cieplutko.

Gość gość
Najpierw upewnij sie że ta kobieta mowi prawdę? Znasz ją? Masz jakies podstawy żeby wierzyć w zdradę?

Gość gość
d****arz zawsze będzie d****arzem, zostaw go, zdradzi raz zdradzi ponownie

Gość gość
lepiej,że wiesz już teraz, olej dziada!

Gość gość
ale jakie dowody ?>???

Gość gość
Rowniez współczuje, przykre bardzo:-((

Gość gość
Ta kobieta raczej mówiła prawdę. Może to niezbyt uczciwe ale przejrzałam bilingi i rzeczy osobiste męża. Okazało się, że bywał z kochanką w hotelu 300 km od miejsca zamieszkania a mnie mówił za każdym razem, że wyjeżdża służbowo.

Gość gość
słuchaj, może ona kłamie. Ja miałam kilka lat temu podobną sytuację. Jakaś kobieta zaczęła wydzwaniać, nachodzić nas, twierdziła, że ma z moim mężem romans. Odeszłam, nie chciałam na niego patrzeć. On biedny błagał, wydzwaniał do mnie itd. Po kilku miesiącach prawda wyszła na jaw. To już nie była pierwsza jej taka akcja, wszystko było zmyślone. Gdy na zimno przeanalizowałam wszytskie fakty, maile, smsy widziałam, że coś jest nie tak. Mąż nie kłamał. Wróciłam i jesteśmy szczęśliwi. Wierz mi, po świecie chodzi wiele wariatek, które chcą zniszczyć cudze szczęście.

Gość gość
Gość z 19:37 to dlaczego ta wariatka nachodziła akurat was? Do wszystkich małżeństw tak wydzwaniała i pukała, bo jej się nudziło? Tu trzebaby przeanalizować wiele innych faktów: czy twój mąż ją znał, czy razem pracowali, czy kobieta była atrakcyjna, czy mąż bywał poza domem? Ja osobiście uważam, ze jeśli ktoś robi takie akcje to zawsze coś jest na rzeczy.

Gość gość
mąż pracował z jej byłym. Poznali się kiedyś na imprezie firmowej. Nie będę teraz wyjaśniała wszystkich okoliczności. Ja jestem na 100% pewna, to mi wystarcza.

Gość gość
a jaką Ty masz pewność, że był z nią w tym hotelu ? jak to namierzyłaś ? to, że na bilingach jest jej numer to fakt niepodważalny, ale dziewczyno lepiej dowiedz się kim jest ta kobieta i jakie relacje go z nim łączą ? może to jakaś jego koleżanka z pracy, asystentka, wspólniczka, kontrahentka, zwał jak zwał... może ona się w nim zakochała i chce wam związek rozwalić ? Nie pomyślałaś o tym, że to może być tylko takie zagranie ?

Gość gość
Nie chciałabym opisywać tu wszystkich szczegółow, ale faktycznie ta dziewczyna to prawdopodobnie jego kontrahentka. I to z nią był w tym hotelu, bo miał ostatnią fakturę za pobyt ( pokój dwuosobowy ), którą chciał rozliczyć na firmę. Nie chciałabym zdradzać dokładnie co i jak, ale adzwoniłam do tego hotelu z zapytaniem dlaczego pokój dwuosobowy skoro zlecenie było na jednoosobowy i nie wiem jak to mam teraz zaliczyć w koszty. Pani z recepcji się wygadała i powiedziała , że przecież pracownik był z żoną więc i pokój dwuosobowy dostał. A przecież ja w tym czasie byłam w domu.

Gość gość
Moj mąż jak olal laske ktora za nim lazila i chciala z nim byc zrobiła mu takie piekło :-/ Nagadala mi ze razem spali itp. Wyszło ze kłamie jak podlozylismy podsłuch i nagrala sie jej rozmowa z moim mężem. A to dlatego ze on jej nie chcial.

Gość gość
O qrwa , ale szmata z niego :( Współczuję :o

Gość gość
i co zamierzasz teraz zrobic?

Gość gość
No właśnie nie wiem...

Gość gość
no to według mnie niestety jak już mąż wziął pokój dwuosobowy i podawał, że jest z żoną... to niestety. Dowody masz... co za chuj z niego... ! żona w ciąży, nosi mu pod sercem dziecko, a ten patrzy gdzie wsadzić. Masakra.... ! Ale powiedz autorko, rozmawiałaś już z mężem o tym ? jak to rozegrasz ?

Gość gość
a jak on zareagowal jak powiedzialam mu ze wiesz o zdradzie? zostaw go, wiem ze latwo mowic ale upokorzyl cie w najgorszy mozliwy sposob

Gość gość
a mąż teraz w domu ?

Gość gość
I baba w recepcji pamiętała, że jakiś facet ileś dni temu był z ŻONĄ w pokoju?! Coś kręcisz.

Gość gość
powiedzialas *

Gość gość
A dlaczego CIe zdradza? kazda zdrada na jakieś podłoże .

Gość gość
moim zdaniem powinnaś go wyebać na zbity pysk

Gość gość
Nie koniecznie kreci. W hotelach czesto recepcjonisci zapamietuja gosci z wielu podow. Bo fakturę brał, bo dawał napiwki czy np awanturowal sie.

Gość gość
do gosciaz dziś tak. to ze facet ja zdradza to jej wina. lecz sie

Gość gość
a tak w ogóle rozmawiałaś z nim??? jestem ciekawa jak on wytłumaczy z tego?

Gość gość
a tak w ogóle rozmawiałaś z nim??? jestem ciekawa jak on wytłumaczy z tego?