D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Wrzesień 8, 2014 to misio1, poznałam go po stylu pisania, to musi być on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 A jeżeli nawet, to co z tego? Wolno mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Wrzesień 8, 2014 a wiesz, że misio1 to on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Wrzesień 8, 2014 tylko o tym mówię, poznałam go po stylu i długo dochodziłam skąd znam ten styl. Po raz kolejny w dziedzinie kafeterii odniosłam wielki sukces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 powtarzasz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 nareszcie dowiaduję się czegoś nowego, mianowicie, że kafeteria to dziedzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2014 bo odkad zaszly zmiany na kafe duzo osob nie potrafilo sie zalogowac na swoj nick,teraz niektorzy twierdza,ze nie widac swiezych tematow:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Wrzesień 8, 2014 Te zmiany są denerwujące, powiem że kafeteria i forum.o2.pl powinny zostać zlikwidowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach