Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kohanie300

Staram Się O Dziecko

Polecane posty

Witam Mam Problem Chce Się Dowiedzieć Mama Problemy Z Jajeczkowaniem i nie mam regularnych miesiączka Od 3 Mies Biorę Luteina 50 Przez 12 Dni I trochę się nie pokoje bo nie pojawia mi się miesiączka mam bule piersi zrobiłam test ale jest negatywny proszę o szybkie odpowiedzi...

To pros zeby, ci, zrobili, badanie beta hcg. Albo poczekaj, tydzien, I, zrob, test ciazowy.

Ale, podejrzewam, ze to ciaza. Ja juz w 3 tyg, wiedzialam, ze jestem, w ciazy. Strasznie spuchlam, piersiavh mi sie, powiekszyly, o 3 rozmiary, a do tego, bardzo, ciemne, wargi, sromowe. W 4 tyg, poszlam, nausg.i.sie, sprawdzilo.

No piersi bola przed okresem jak i rowniez pierwszy objaw ciazy takze moze zmylic.

A jezeli masz nieregularne miesiaczki, to powinnas isc do ginekologa I powinien ci przepisac tabletki antykoncepcyjne zeby ci sie unormowalo, I potem po odstawieniu tez mozna sxybciej zajsc, w ciaze.

Bialy sluz w moim wypadku oznaczal ciaze. I tez tak pisze w necie. Wiec na 80 % jestes wciazy. Daj znac jak sie dowiesz czy to ciaza.

Gość gość
To współczuję dzieciom matek.

Hmm. Najlepiej idz do ginekologa, niech zrobia ci usg. Bo mozesz byc w ciazy I plamic. Ale jest druga opcja, bo czasem jest tak ze trzeba zrobic czyszczenie macicy, tak jest kiedy sa nieregularne miesiaczki, I gdy sie plami.

Nie wiem jak tam w angli z tymi lekarzami, ale idz I powiedz ze plamisz powinni cie przyjac odrazu. Najlepiej jeszcze powiedz ze podejrzewasz ciaze.