Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani co mowicie jak sie rejestrujecie do jakiegos lekarza

Polecane posty

Gość gość

na przyklad do stomatologa?? co mam powiedziec ? pierwszy raz bede dzwonic I chce sie umówic prywatnie do niego. mam 13 lat MOWIE :"DZIEN DOBRY I CO DALEJ..

Gość gość
Dzien dobry chcialabym sie zapisac do doktora XY, potem ktos po drugiej stronie mowi jaki termin, ja ze pasuje i podaje nazwisko.

Gość gość
a do stomatologa tak samo?? bo boli mnie ząb i nie wiem co powiedzieć...:(jestem niesmiały bardzo...a wstyd mi pytac rodzinę bo mnie wysmieje mama i tata.

Gość gość
co wy mu mówicie??? najpierw sie przedstawia każdy dzien dobry moje nazwisko jan kowalski i dopiero potem mowisz co sie stalo i czy przyjma cie? i pesel podajesz.

Gość gość
HEHE DZIECKO SPYTAJ MATKI

Gość gość
normalnie dzwonisz przedstawiasz się i mówisz że chciałbyś się umówić na wizytę ,podajesz dane, ustalacie termin i nstp. idziesz na wizytę, a gdyby coś Ci wypadło to odpowiednio wcześniej odwołujesz wizytę i przesuwasz na inny termin koniec.

Gość gość
Po co ma się przedstawiać? Mówisz tak: "Dzień dobry, chcę umówić się do dentysty (jak masz swojego to podajesz w tym momencie nazwisko, jak nie masz to nie mówisz nazwiska nikogo). Na kiedy jest jakiś wolny termin?" I finito-reszta sama sie potoczy.

Gość gość
ty wyżej to się bez nazwiska rejestrujesz? a to ciekawe i co podajesz żeby Cie zapisali na wizytę - hasło??? A później wchodzisz do gabinetu i mówisz"żaby zniosły skrzek " i doktor wie że Ty to właśnie TY?

Gość gość
Nie, neandertalu, nazwisko podaje jak pani w recepcji o nie zapyta-pod sam koniec rozmowy przy zapisywaniu na dany termin. Nie widze sensu we wczesniejszym podawaniu, bo moze se okazac, ze zaden termin mi nie asuje wiec i tak sie nie zapisze.