Gość gość Napisano Luty 4, 2018 Jeśli chodzi o odzież niemowlęcą to polecam sklep dalszej koleżanki tutaj https://babelu.pl/FOLK-kolekcja ciuszki są folkowe z podhalańskimi motywami, kupowałam komplet dla córeczki i jest cudny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2018 dla dzieci głownie ebiton24, bo można u nich znaleźć bardzo stylowe i niepowtarzalne rzeczy, dobre jakościowo. Dla siebie raczej sklepy zagraniczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2018 ja ostatnio głównie rzeczy kupuję na schaffashoes, bo -70% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2018 Zdecydowanie polecam www.Gaz-but.pl miła obsługa i pełen profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2018 Dla mnie największym hitem jest aliexpress :D Czeka się co prawda długo na dostawę, ale coś za coś. Lubię też zamawiać testery perfum z https://perfumio.pl/, bo zawsze mi żal większych kwot na zapachy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Luty 7, 2018 Tylko na aliexpress długo się czeka na przesyłkę. Mnie to zniechęca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2018 To prawda, ale coś za coś - ceny są bardzo niskie i ogromny wybór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlaGorczynska Napisano Luty 8, 2018 Ja staram się kupować tylko ubranka dobrej jakości dlatego aliexpress odpada. Jest tyle super marek, które są warte uwagi! Ja w dodatku nie lubię ubranek z jakimiś tandetnymi aplikacjami, w jakieś sowy albo w motylki, masakra. Fajną alternatywą są psoty.com, ktoś próbował? Ja ich uwielbiam, mają duży wybór ubranek unisex w wielu kolorach. I w dodatku to polska marka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropulka Napisano Luty 10, 2018 Skorzystałam w sferisie z wyprasowanej promocji :) kupiłam w końcu wymarzone żelazko z generatorem pary https://www.sferis.pl/zelazko-z-generatorem-pary-tefal-generator-pary-gv7340-gv7340-p497726 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2018 Fajny i godny zaufania sklep internetowy to także www.Mineral-Guard.pl gdzie zamawiam okrzemki naturalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2018 ja też dla dziecka na ebiton24.com niedawno znalazłam ten sklep i jestem baaardzo zadowolona! widzę, że nie tylko ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajn99 0 Napisano Luty 12, 2018 Najczęściej kupuje na stronie born2be.pl :) Mają super produkty! a że staram się unikać cen z kosmosu to jak najbardziej mogę polecić ten sklep :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga_43 Napisano Luty 12, 2018 Ja polecam ten tani sklep: https://www.brytyjka.pl/plecaki-cat-1.html jeżeli ktoś szuka modnej torby albo plecaka w dobrej cenie :D Ostatnio zamawiałam torebkę dla siebie i plecaki dla dzieciaków i jestem bardzo zadowolona, bo sporo zaoszczędziłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jola Jola Napisano Luty 12, 2018 Moje córki robią zakupy w born2be, mnie też raz namówiły i się skusiłam na sweterek, i jestem z niego zadowolona, ładny ciepły i niedrogi :)) Polecam, bo jeszcze nie raz ppewnie coś zamówimy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2018 Jeżeli chodzi o prezenty to zawsze kupuje przez internet. Chodzenie po sklepach mnie nie kręci, a i tak wiele razy nic się nie kupi, a przez internet łatwo i wygodnie. Już kilka razy kupiłem na stronie www.kwiatyupominki.net mają rzeczy ręcznie robione na każdą okazję. Jest w czym wybierać. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aurelkaa Napisano Luty 13, 2018 polecam born2be jeśli chodzi o ubrania i obuwie, perfumy kupuje na iperfumy.pl czasem zaglądam na reserved :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2018 Ja mogę polecić sklep z prezentami/gadżetami -> www.SMARTGIFT.pl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VioletaS Napisano Luty 15, 2018 Born2be! Najlepsze i najwygodniejsze buty kupowane przez internet, serio serio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2018 Zdecydowanie polecam aukcje CzasOkazji.pl niższe ceny i szeroki asortyment, do tego bardzo dobry kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DanutaC Napisano Luty 16, 2018 Polecam sprawdzić born2be, zamówienie szybko, w dobrej cenie, zamówione buty są bardzo wygodne, a konsultanci bardzo uprzejmi, pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lacazette Napisano Luty 20, 2018 Hmmm, ja bardzo lubię Teletorium i Sferis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2018 Z fajnych sklepów mogę polecić renee, ich buciki są rewelacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2018 Na mediaexpert.pl ostatnio dosc duze znizki widzialem, a to polska firma, trzeba ja wspierac wiec tylko tam kupuje sprzet, ot co. Nie bede dawal obcym zarobic, jak nasi tutaj nas potrzebuja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2018 Zdecydowanie polecam https://rebelshop.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2018 born2be nie wygląda najlepiej i chyba mnie nie przekona. Obuwie kupuję na innych stronach tj zalando albo stacjonarnie. Sprawdziłam podawany wyżej sklep dziecięcy ebiton24 i faktycznie jestem pozytywnie zaskoczona, nie znałam go wcześniej, mogę polecić. Plus za wysyłkę i miłą obsługę na chacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2018 Bez wątpienia fajnym i ciekawym sklepem internetowym jest również www.AirWheel.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MichałWwa Napisano Luty 26, 2018 Ja osobiście mogę polecić sklep born2be, buty które tam kupuję są wykonane porządnie, po rozpakowaniu z pudełka, buty wyglądają jeszcze bardziej atrakcyjnie, niż na zdjęciach na stronie. Nie przypominam sobie, żebym miał kiedyś jakiś problem z butami z tej strony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cama44 0 Napisano Luty 26, 2018 fajny sklep internetowy z markową odzieżą egoistin.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolorki92 Napisano Luty 26, 2018 Gorąco polecam renee.pl! :) Razem z siostrą zostawiłyśmy już tam tyle pieniędzy, że szkoda gadać haha! Było warto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2018 https://perfumio.pl/ najlepsze testery jakie zamawiałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach