Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana29p

mąż wyprowadził się z domu i chce rozwodu

Polecane posty

Gość załamana29p

Byliśmy ze sobą 6 lat. Jesteśmy 2 po ślubie wcześniej przez 2,5 mieszkaliśmy razem i układało się nam bardzo dobrze. Chodzi głównie o sex kiedyś kochaliśmy się 3-2 razy w tygodniu i obojgu nam to odpowiadało. Niestety jakieś 3 miesiące temu ja zaczęłam mieć nisze libido i całkiem unikałam zbliżeń. Były rozmowy, on się bardzo starał, był romantyczny czuły ale mnie to wszystko przestało kręcić. W końcu się zezłościł tydzień temu spakował walizki i daliśmy sobie czas na przemyślenia. Wczoraj spotkałam się nim w naszej ulubionej kawiarni i powiedział mi, że chce rozwodu. Płakałam całą noc. Co mam robić

Gość gość
isc do seksuologa moze nie jest zapóźno

Gość załamana29p
prosiłam go żeby się z tym wstrzymał ale on podjął decyzję. Ja oczywiście byłam i rozmawiałam ale cóż chyba jest za późno na to.

Gość gość
Jak koleś chce się rozwodzić z powodu 3miesięcznego obniżenia libido, to nie warto o niego walczyć. możliwe, że źle się zachowałaś, facet potrzebuje seksu i bez seksu ludzie czują się niekochani, wiadomo. ale żeby od razu się rozwodzić? po tak krótkim kryzysie? niepoważny jakiś ten facet.

Gość gość
Nie ma co rozpaczać , skoro poddał się po 3 miesiącach , to pewnie juz Cię nie kocha , a na przyszłość albo szukaj faceta aseksualnego , albo bądź sama . Jak się jest w związku , to dba się również o tą sferę życia , zamiast ciagle mówic że boli głowa , trzeba szukac rozwiązania a nie udawać , że nie ma problemu

Gość gość
Co za dzieciak , powiec mu ze dobrze ze się tak stało to poznałas jego charakter , wyobras sobie ( niedaj Boże ) ze się rozchorowalas i co wtedy ? Tez by cię zostawił , albo ma babę na boku . Ale obojętnie jak ty niezaslugujes ta takiego faceta !!! Kawał chama , i uwięz To dla ciebie teraz dramat , ale pózniej zobaczysz ze lepiej ci . Znajdziesz człowieka który cię rozumie i wspiera .

Jak chce rozwodu to niech napisze pozew i złoży go w sądzie , a nie tobie mówi. Przecież ty nie jesteś jego prawnik, tylko żona. Powiedz mu, że w ostateczności możesz napisać ten pozew rozwodowy, jak on nie potrafi, ale musi zapłacić ci tyle, ile płaci się prawnikowi za tego typu usługę.

Gość gość
Co za dzieciak , powiec mu ze dobrze ze się tak stało to poznałas jego charakter , wyobras sobie ( niedaj Boże ) ze się rozchorowalas i co wtedy ? Tez by cię zostawił , albo ma babę na boku . Ale obojętnie jak ty niezaslugujes ta takiego faceta !!! Kawał chama , i uwięz To dla ciebie teraz dramat , ale pózniej zobaczysz ze lepiej ci . Znajdziesz człowieka który cię rozumie i wspiera .

Gość załamana29p
na początku bardzo się starał ale w końcu nie wytrzymał były kłótnie, były krzyki. Czuję się winna kilka koleżanek radziło żeby po postu spróbować i dać się ponieść ale nie dałam rady

Gość gość
na początku??? sama napisałaś, że to trwa 3 miesiące, więc albo to prowokacja albo masz męża idiotę i egoistę i lepiej będzie dla Ciebie, kiedy on się z Tobą faktycznie rozwiedzie

Gość wiecznie_bzykana
i znów jakaś głupia zapchaj szpara jęczy udając porzuconą żonę z powodu braku seksu. łyknij leki kretynko :D:D

Gość załamana29p
tak. Trzy miesiące ale gdy nie chciałam się kochać w pierwszych tygodniach tego kryzysu bardzo się starał żeby mnie rozkręcić. Później odpuścił a tydzień temu się wyprowadził

Gość gość
to niech zlozy dokumenty w sadzie. To dorosly czlowiek i tak go traktuj, ze wszystkimi konsekwencjami jego doroslosci i prawa do samostanwienia.

Gość gość
może masz zaburzenia hormonalne, ale inne problemy. 3miesiące to ostatecznie nie dramat i nie powód do rozwodu. Moim zdaniem szukał pretekstu. Szybko podjął decyzję. Dobrze Ci piszą, że w razie prawdziwych problemów raczej nie mogłabyś na niego liczyć. Przykre, ale zachował się jak gówniarz, a nie facet.

kiedyś jak kobitka miała ciężki poród to do 3 miesięcy po porodzie mowy nie było o seksie i mąż musiał wytrzymać i zrozumieć, bo takie było zalecenie lekarza. a już na pewno rozwodu z tego powodu by nie dostał

Gość gość
naiwna maz nic nie musial i nie wytrzymywal roochal na boku:D

Gość załamana29p
ja nie urodziłam. Nie wiem z czego tak mi się stało

Gość gość
a to ile według was miałby facet czekac? 3 lata?:O by uznać że nie ma szans na normalny seks? tym bardziej że nie ma wyjaśnienia chorobowego że sie lasce nie chce:P Po to facet brał slub by miec bliskośc seks. Widocznie postanowił odejsc bo mu przez myśl przeszła zdrada wiec wolał takie posuniecie niż wieśc podwójne zycie.

Gość gość
:)z facetami tak zawsze a juz w ogole trudno to zrozumiec co za d**ek 2222 www.youtube.com/watch?v=Jm4IfGxN60M

Gość gość
skoro slub ci potrzebny wylacznie do regularnego darmowego bzykania, to ja nie mam uwag i z pewnoscia nie jestes dla mnie partnerem/partnerka do rozmowy.. pytanie co zrobisz gdy slubny/slubna w wyniku np wypadku samochodowego zostanie zawekowany/a w szpilatlu i osrodkach rehabilitacyjnych na rok

Gość gość
w wyniku wypadku to w wyniku wypadku. Seks w zwiazku to nie darmowe bzykanie a bliskośc. Nie dała bliskosci to ją facet poszedł szukac w innym miejscu i ma farta że dzieci nie ma. obudziała sie jak usłyszała rozwód!!! a wczesniej biadoliła bo ona nie wie czemu nie chce :O

Gość gość
. Seks w zwiazku to nie darmowe bzykanie a bliskośc. Nie dała bliskosci to ją facet poszedł szukac w innym miejscu i ma farta że dzieci nie ma. obudziała sie jak usłyszała rozwód!!! pytanie numer jeden - skad wiesz ze ONA pytanie numer dwa - tak rozumiem ten tok myslenia ale skad pomysl ze nad bliskoscia w zwiazku pracuje jeden z partnerow? i pytanie numer trzy - jak ci maz nie da wyplaty to dasz d**y na pigalaku zeby miec kase?

Gość gość
twoja stara ****** od tylu bo z przodu musialby morde gazeta przykrywac:D

wiecznie_bzykana dziś >>naiwna maz nic nie musial i nie wytrzymywal roochal na bokusmiech.gif<< tak jasne idiotko. roochał na boku i od tylca ciebie, jak jeszcze byłaś niemowlakiem smiech.gifsmiech.gif x x x A zamiast smoczka ssała penisa starych, znudzonych żonkosi, więc dziewucha ma już doświadczenie, jak rzadko która. :D

Gość gość
Jaki dzieciak? Ale bzdury gadacie nie od dzis wiadomo,ze wiekszosc malzenstw nie jest z milosci. Czesto seks jakos to trzyma a jak nagle znika to nic juz nie zostaje. Do tego przeciez czara mogla przelewac sie od dluzszego czasu a to przypieczetowalo odejscie.

>>twoja stara ****** od tylu bo z przodu musialby morde gazeta przykrywacsmiech.gif<< starą to ty masz morde i dope, bo tak zużyte mimo młodego wieku, dlatego desperatko skończona każdej tu żonie wmawiasz zdrade, bo wtedy choć przez chwile czujesz się dowartościoana :D:D

Gość gość1990
Czemu nie chciałaś się kochać z mężem? Jakaś choroba czy co? Bo te wasze "obniżenie libido" to zazwyczaj "nie chce mi się". Jak olewałaś potrzeby faceta, tak facet olał ciebie i wcale się mu nie dziwę.

Gość gość
pytanie numer jeden - skad wiesz ze ONA vvv bonapisała powód rozstania vvv pytanie numer dwa - tak rozumiem ten tok myslenia ale skad pomysl ze nad bliskoscia w zwiazku pracuje jeden z partnerow? vvv on tą bliskośc jej gwarantował innych przyczyn autorka nie podaje wiec jak widac zawaliła na całej linii i załuje vv i pytanie numer trzy - jak ci maz nie da wyplaty to dasz d**y na pigalaku zeby miec kase? vvvv co ma k****a piernik do wiatraka?:O

Gość gość
Dzizciak? Chyba wy jesteście dzieciakami.Pewnie tez nie dajecie swoim facetom.Sama rozwód wzięłam z tego też powodu. Sorry 3 miesiące bez seksu to jest dlugo, jeżeli masz partnera. Co ten facet ma zrobic jak mu się chce? Nie zdradzim jej ..bo jest żonaty. Nie dziwię mu się bo sama bym też odeszła od takiej osoby jak autorka.Jezeli twoj mąż cie nie pociaga, to chyba lepiej się rozwieść.

Gość gość
jej sprawa i pamietaj autorko - lepiej dzis niz za 20 lat. Jak ktos widzi w tobie wylacznie dmuchana lale to zasluguje na takiz prezent z sex-shopu z okazji rozwodu i na nic wiecej 🖐️