Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamusia Gargamela

Dzieci mają prawo mieć żal do rodziców jeśli rodzice nie są zamożni

Polecane posty

Rodziców nie stać na markowe ubrania i drogie zabawki dla dziecka. Najbardziej te różnice maluch zauważa, gdy zaczyna chodzić do przedszkola czy szkoły. Potem się takie nastolatki prostytuują w galeriach.

Gość gość
To niech mamusia zacznie się prostytuować skoro jest niezamożna by spełnić zachcianki nastolatki:):):) przecież czego się nie robi dla dzieciaczków:)

Gość gość
Nie. Moi nie byli zamożni i nie mam pretensji. Ja mam wystarczająco ale dzieci nie noszą drogich ubrań bo po co skoro zaraz wyrosną.

Gość gość
Autorka nienawidzi rodziny i chce się na niej zemścić bo nie dostała pieniedzy. Proponuje nie komentować jej tematów, niech spadną na dalsze podstrony.

Gość gość
Mamusia Gargamela - ja własnie z tego powodu zaczęlam sie prostytuuowac, pierwszy raz zrobilam to w wieku 15/16 lat kilka razy, potem w wieku 18 lat mialam dwóch ''stałych'' facetow, ale szybko zrezygnowalam Przestalam, bo nie dawalam rady, raz po spotkaniu z jednym z nich tak mi bylo niedobrze ze stresu ,z nerwów ze porzygalam sie w krzakach wieczorem za przystankiem, nie wiem jak mozna tak pracowac :( wiem bylam slaba, chcialam koniecznie miec to co znajomi, byc lubiana :(

Gość gość
Moje dzieci rozumieją gdy że mnie nie stać, nie mają do mnie o to pretensji. Moja córka gdy dostaje jakieś pieniądze od kogoś (chrzestnego, babci) chce się ze mną dzielić tym, chce się dołożyć do wydatków, a ma dopiero 9 lat. Syn ma 5 lat i patrzy na ceny w sklepach jak coś kosztuje 5 zł to jest drogie (mówię o takich rzeczach jak groszki, czekolada...). Jestem z nich dumna:)

Gość gość
Gratuluję. Fajne szkraby.

Gość gość
Ja sama wychowuje syna, którego uzmysłowiłam, że jak będę chciała mu coś kupić to mu kupię. Syn nigdy na mnie o nic nie wołał. Ma osiem lat :) :) :) jeśli chce zarobić to idzie do dziadka, któremu np. pomaga przy naprawie auta.

Gość gość
Moja córka ogólne nie patrzy czy coś jest markowe czy nie, ani na to co mają inni i często mówi, że coś jest tylko po to żeby z ludzi wyciągać pieniądze:) a synek w sklepie na głos komentuje soczki i napoje które są niezdrowe :)

Gość gość
gość dziś a dzisiaj jak żyjesz,masz swoją rodzinę?