Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos pomoze w sprawie samsunga galaxy s5?

Polecane posty

Gość gość
pytaj o konkrety. przeciez nikt nie przewidzi co Ci sie tam dzieje. Chociaz jest kilka rzeczy ktore podejrzewam..

Gość gość
otóz spadł mi na beton potlukla sie szybka z tylu od aparatu na wtorek mam wymiane ale dzisiaj zauwazylam że nie lapie w ogole ostrości przez chwile pojawil sie komunikat camera failed.. czy trzeba tez wymienic aparat?

Gość gość
Całkiem możliwe, ale wtedy koszt naprawy może wynieść nawet 400 zł

Gość gość
szybke mozna wymienic, bo jak jest failed to znaczy, ze z aparatem jest wszystko w porzadku. ale jak jestes na gwarancji to chalupniczo tego nie zrobisz, a oni sobie za to policza, bo wymienia caly modul aparatu, ktory jest poprostu wypinany z gniazda

Gość gość
a moze byc tak ze po wymianie szybki bedzie normalnie?

Gość gość
co Ty chrzanisz.. 400zl? modul oryginalny 60zl i 80zl za robote, przynajmniej my tak bierzemy

Gość gość
tak bedzie normalnie, aparat nie ucierpial. Chyba, ze soczewka sie rozlegulowala

Gość gość
ale skoro szybka jest przezroczysta to co to daje?

Gość gość
wystarczy pekniecie, zeby aparat nie mogl sie skupic na punkcie. Jakby byl to htc, wtedy mozna bylo skupic sie dokladnie w czystym miejscu

Gość gość
ale ja wyskrobalam to szkło bo sie sypało wiec zostal goły aparat...

Gość gość
A orientujecie sie ile kosztuje wymiana szybki w samsunku s 3 ?

Gość gość
w serwisach autoryzowanych przez np Szajsunga nie zrobia tego tylko tak jak mowie wymienia caly modul, pojdziesz do zwyklego serwisu gsm to stracisz gwarancje i tyle. to lepiej wtedy samemu

Gość nummus
Serwis GSM Nummus Zajmujemy się serwisowaniem telefonów i tabletów gsm oraz mobilnych komputerów/laptopów. Krótkie terminy napraw i konkurencyjne ceny. Na miejscu u nas również znajdziesz akcesoria gsm, do swojego urządzenia, np. etui, folie ochronną/szkła hartowane, uchwyty, ładowarki sieciowe i samochodowe, słuchawki, itp... ul. Puławska 103A 02-595 Warszawa / Mokotów http://serwis-gsm-nummus.pl Tel. 796 505 807 / 535 505 807 Pn.-Pt. 10 - 18 Sob. 10 - 14 Zapraszamy

Gość gość
Wymiana szybki aparatu z tyłu Samsunga s5 kosztuje 250 zł ! I tego nikt nie podejmie się w Nie autorów abym serwisie byle jakim, bo się boją i nie umieją! Dzwoniłam wszędzie po wielu serwisach w tym do oryginalnego Samsunga Ga. Tu 250 zł w innych serwisach naprawa na mój koszt i ryzyko. Bo tłumacza ze mogą zniszczyć z tyłu aparat , bo to się wymienia cały tył aparatu - pęknie te szkiełko razem z ramka - w moim przypadku zlota. Wiec nie piszcie bzdur i farmazonow -ciemnoty, a po dzwonie i się dowiedz cie.

Gość gość
Witam, dzisiaj z niewiadomych przyczyn połamala się zaślepka wejścia do ładowarki w moim s5. Niby blachostka ale boję się że wpadnie mi do wody a bez owej osłonki może pójść zwara. Nie wiem czy próbować kleic ta zaślepka, mała jej część która wisi na paseczku została a większa część odlamala się i odsłoniła wejścia od ładowarki i USB. Można to wymienić na własną rękę ?

Gość gość
Podbijam temat, bo mam do wymiany głośnik i szybkę. Ktoś poleci jakiś serwis? Sam nie chcę się w to bawić.

Gość misiek050
ja wysyłałem swoją xperię do enaprawa.pl - naprawdę porządnie naprawiają telefony bez żadnej fuszerki. jak poszukasz to pewnie znajdziesz tańsze serwisy, ale coś za coś.

Gość gość
mogę ci polecić www.gutenservice.pl naprawiałem u nich telefon, wszystko szybko i sprawnie poszło.

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość gość
Dlatego ja mam ochroniony telefon taką folią 3D, z przodu jest szkło hartowane a dookoła i na bokach taka folia ochronna, zawsze to większa szansa że nic się nie stanie. W Iscratchu można kupić a na stoiskach nawet to montują -https://iscratch.pl/szklo-ochronne-na-telefon.html

Cześć wszystkim, słyszeliście w telewizji mówili, że Media Expert rozdaje telefony samsungi najnowsze!! SAMSUNGI S8 !! Konkurs trwa od 8 do 30 STYCZNIA do godziny 23:59 Telefony są powystawowe, Markety pozbywają się zbędnego towaru z całej Polski, w telewizji mówili, że zostało 172 sztuki!! http://hkkjaj.pl/r/J9Dsamsung-s8 Ludzie bierzcie udział taka okazja nie trafia się często

Gość sara12d
A co dokładnie Ci się dzieje w tym samsungu? Też mam samsunga i nigdy z nim problemów nie miałam. Jedynie raz był u naprawy w https://ss24h.pl/ z powodu zalania. Niechcącą moja córka rzuciła go do umywalki i niestety trzeba było dać go do naprawy. Polecam ten serwis naprawy tel cenowo bardzo tani.

Gość gość
Też korzystałem, ale wymieniałem szybkę i całkiem dobrze to oceniam! Pozdr.

Gość Oskar Bokolski

Zawodził mnie dotyk oddałem do serwisu belkowski.pl telefon otrzymałem za parę dni.