Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globcio

Jak to możliwe że romantyzm się rozwinął na świecie

Polecane posty

Gość globcio

Brak internetu, telewizji, gazet, łatwo dostępnej wiedzy spowodował, że w głowach mężczyzn powstał obraz kobiety-anioła, istoty kruchej i delikatnej, pięknej. Było to ich wyidealizowane wyobrażenie kobiety, z którą nie stykali się zbyt często. Nie widzieli ich bez makijażu, nie widzieli porodów, nie czytali ich wpisów w internecie, blogów :) nie wiedzieli co im w duszy gra. Stąd błąd w toku ewolucji człowieka zwany romantyzmem.

Gość gość
nie widzieli bez makijazu? haha przeciez wtedy kobiety sie w ogole nie malowaly :P szczegolnie arystokracja,jak sie ktora pomalowala to pewnie prostytutka :P i kosmetyki wątpliwej jakości higiena też,brak łazienek,wody bieżącej,pasty do zębów jakoś tam sobie musieli radzić ale pewnie szczytem higieny było mycie sie raz na tydzień. a dziś niby faceci wiedzą co kobietom w duszy gra.. nie wystarczy sie głupot naczytać albo naoglądać głupich programow, w wiekszosci ustawionych żeby wiedzieć.. kobiety robią sie twardsze żeby jakoś przetrwać na świecie :P nie chcą dostać po tyłku od facetów. I chcą sobie jakoś radzić. Większość pewnie tylko udaje takie silne. a ja to już w ogóle jestem taka wlasnie kr**** i delikatna,pewnie mam te cechy "ideału" ale co z tego. Mam też wady i nie jestem piękna,a pewnie to ostatnie najwazniejsze :D

Gość gość
sprostowanie: jak sie ktora pomalowala to prostytutka - nie ja tak myślę tylko wtedy tak myslały o ile mi wiadomo oczywiście aa,no i oczywiscie sie nie goliły,co dzis pewnie nie do pomyslenia jest ;)