Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorkaa

chcialam i chce zepsuc mu zwiazek

Polecane posty

Gość gośćautorkaa

Sypialam z nim, spotykalam sie kilka miesiecy, na poczatku nie wiedzialam, ze od lat jest w zwiazku, ale pozniej i to nie przeszkadzalo....popelnilam blad, ale zakochalam sie, on traktowal mnie w taki sposob, ze obdarzylam go tym uczuciem i udzilam sie, ze moze ja rzuci.. stwierdzialam, ze zemszcze sie i powiem jej o tym, napisalam wiadomosc, ale nie uwierzyla.... chcialabym, zeby ich zwiazek sie mimo wszystko rozwalil, ale chyba juz nic nie moge zrobic

Gość gośćautorkaa
sama sie tym zadreczam

Gość gość
Kogo to obchodzi?

Gość gość
durna baba wór na spermę fochy ma zlew na spuche, że on woli inną

Gość gośćautorkaa
owszem jestem durna.. ale nie moge pojac glupoty jego dziewczyny, jakbym miala mozliwosc zniszczylabym ich zwiazek, myslalam, ze to proste, ale ona widocznie nie chce znac prawdy

Gość gość
Daj sobie spokój. Obie macie bzika na punkcie tego ru/chacza. Ona go nie zostawi, wybaczy mu zdrady. Ty mu doopy dawalas wiedząc że on śpi też z inną. Facet sie ustawił, dwie doopy do dymania za darmo. Co ten ru/chacz w sobie ma, nie wiem, ze dwie glupie na niego leca...dla mnie tacy goście sa obrzydliwi. Jesteście wszyscy siebie warci. Ty łatwa szmata co śpi z facetem nie znając go dobrze, on ru/chacz myślący fi/utem, i ta głupia meczennica ktora z nim siedzi mimo że on posuwa inne. Nie moj cyrk, nie moje malpy. Moze trojkacik co? Ru/chacz bylby w siodmym niebie, chyba lubi takie klimaty

Gość gośćautorkaa
cala prawda...

Gość gość2529
gość Genialne podsumowanie topiku :D :D :D

Gość gośćautorkaa
nie mam pomyslu jak to zrobic, by uwierzyla