Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny typ, nie wiem co robić, uciekac czy czekac co dalej ?

Polecane posty

Gość gość

Facet ma jakieś dziwne upodobania, jego kobieta ma być sexowna, sexownie się ubierać, niemalże wyzywająco. Tak aby każdy samiec na ulicy oglądał się za nią kiedy idą razem. Daleko mi do wyglądu panny lekkich obyczajów, ale zakonnica też nie jestem... Zastanawiam się czy odpuścić ta znajomość czy brnac dalej jednocześnie nie zmieniając w swoim wyglądzie ani odrobiny. Bo oczywiście nie mam zamiaru robić czegoś czego wymaga facet wbrew sobie samej.

Gość gość
Ja bym uciekala od takiego typa. A Ty zrobisz jak uwazasz.

Gość gość
Wczoraj myślałam, że powinnam trwać twardo przy swoim i sprawdzić czy nadal będzie chciał się spotykać czy nie. Bo poza tym nie jest zły, jest dobry i czuły. Tylko to mnie tak zaskoczyło negatywnie ze pol nocy nie spalam i postanowiłam tutaj przyjść po rade...

Gość gość
zacznij ubierać się jak k/u/r/w/a no bo pójdzie do innej! a przecież trzeba zrobić wszystko czego facet chce, żeby "być w związku" ha ha ha ha ha ha ha co za idiotka!

Gość gość
Czytać ze zrozumieniem ktoś tutaj nie potrafi. I bez wyzwisk proszę bo teraz to nie ja na idiotke wyszłam tylko Ty gościu powyżej. Wyraźnie i po polsku napisałam, ze nie zamierzam tego robić !

Gość gość
No dobra, więc tak: faceci wchodzą w związki z dwóch powodów. 1. Dziewczyna im się podoba i ich podnieca, dogadują się, so why not? Póki jest pociąg seksualny i spełnia jakieś tam jego oczekiwania - trwaja tak sobie z udawnaym uczuciem. 2. Zakochał się. Pkt. 1 od pkt. 2 na pierwszy rzut oka nie rozróżnisz, w obu przypadkach będą słodcy, czuli i uczynni. Ale jesli ma wobec Ciebie wymagania, nie w pełni Cie akceptuje to sprawa jest jasna - zakochany to on w Tobie bynajmniej nie jest.

Gość gość
Oczywiście, że bym uciekla. Po co się udawac kogoś kim się nie jest? Niech szuka sobie dziuni w panterkę :D Zresztą, mega zakompleksiony gościu musi być jak chce by mu każdy zazdrościł.

Gość gość
a ty chcesz być dla niego partnerką czy trofeum ?

Gość gość
No właśnie partnerka, dlatego nie zamierzam tańczyć jak on zaklaszcze. Tylko czy zostanie to docenione ? Ze mam swoje zdanie, ze lubię siebie taka jaka jestem i on też powinien...? płakać nie będę to pewne po nim bo to on będzie miał czego żałować nie ja :D

Gość gość
Wielu facetów chce mieć seksowne laski, które ich "kręcą", co w tym dziwnego. Wielu chciałoby, żeby ich dziewczyny ubierały się seksownie. Nie wiem gdzie tu jest jakiś problem, faceci to wzrokowcy.