Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama powiedziała mi wpost, że nie akceptuje mojego ukochanego.

Polecane posty

Gość gość

Powiedziała mi, że bardzo mnie kocha ale nie pochwala razem z tatą mojego związku. Dodała, że to moje życie ale według niej to jest zła decyzja. Jest mi strasznie smutno, że najbliższa osoba nie akceptuje moich wyborów życiowych. Mój partner ma 32 lata a ja mam 19.

Gość gość
Rzeczywiście spora różnica wieku. Rodzice chcą dla Ciebie jak najlepiej. Moja siostra wyszła za mąż za takiego nieakceptowanego chłopaka i bardzo żałuje, ponieważ wszyscy oprócz niej zakochanej zauważali jaki naprawdę jest jej luby. Suma summarum sprawa rozwodowa w toku i żałuje, że nie posłuchała rodziców. W Twoim konkretnym przypadku mama nie akceptuje Twojego faceta tylko z powodu wieku? Różnica wieku jest spora i to bardzo. Zakładając, że w wieku 19 lat zostałby ojcem mógłby mieć teraz dziecko w Twoim wieku. Na Twoim miejscu nie pchałabym się w to. Teraz spoko facet ma 38 jest w kwiecie wieku, ale jak Ty będziesz w jego wieku on 57 lat. Podsłuchałam raz w parku rozmowę kobiet jedna była starsza od swojego męża o 10 lat i mówiła, że drugi raz w życiu nie wyszłaby za starszego faceta, bo ona jest jeszcze młoda chce się pobawić, a on ma swoją młodość za sobą i siedzą razem w domu.

Gość gość
Sorry myślałam, że on ma 38, co nie zmienia faktu że różnica w wieku jest nadal dość znaczna.

Gość gość
znaczna? u mnie jest 28 :)

Gość gość
Gratuluję Ci odwagi :-) dziwnie czułabym się z facetem starszym ode mnie o 28 lat trochę tak jak w relacji córka-ojciec, ale jak jesteś z nim szczęśliwa życzę aby było tak jak najdłużej, bo najważniejsza nie jest różnica wieku, ale żeby się szanować i kochać

Gość gość
Dużo to i niedużo, nie wiem jakim on jest mężczyzną, czy też może tylko facetem. Wiem jedno. Twoja mama na pewno ma rację i kiedyś się o tym przekonasz.

Chyba nie poszło o róznicè wieku? Napisz szczerze, o co chodzi. Bo jesli twój wybranek jest np.recydywistą, narkomanem, robi jakies szemrane interesy, nie pracuje, a zyje jak pączek w maśle- to wcale siè rodzicom nie dziwiè.

Chyba nie poszło o róznicè wieku? Napisz szczerze, o co chodzi. Bo jesli twój wybranek jest np.recydywistą, narkomanem, robi jakies szemrane interesy, nie pracuje, a zyje jak pączek w maśle- to wcale siè rodzicom nie dziwiè. Jestes bardzo młoda, niedoswiadczona zyciowo, niektórzy mèzczyzni lubią młodziutkie kobiety- takimi łatwiej siè kieruje.