Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur29

Dziewczyna mnie zdradziła. I jak tu się cieszyć życiem teraz ?

Polecane posty

Gość artur29

Byliśmy ze sobą 4 lata. Tyle szczerych wyznań, zaufania do siebie, planów na przyszłość. Kiedy Ją tylko poznałem - wiedziałem, że nigdy Jej nie zdradzę, nie skrzywdzę bo poprostu nie potrafiłbym. To była moja pierwsza miłość, długo na nią czekałem. Dowiedziałem się dziś, 2 godziny temu. Zobaczyłem to na własne oczy. Wykasowałem już Jej nr. Od kilku m-cy rozmawialiśmy o wyjeździe za granicę. Teraz już wiem, że wyjadę sam. Nie chcę Jej poprostu widzieć na oczy. Nic już do Niej nie czuję, to wszystko uleciało tak poprostu w jednej chwili. Jestem zdziwiony, że tak właśnie się czuję. Widocznie to była nie ta. A tak bardzo chciałem zakochać się raz a dobrze. Wyjadę w piątek ( jutro się spakuję ). Rozpocznę nowe życie, powalczę o swoje szczęście. Kiedyś na pewno mnie spotka.

Gość gość
dobrze zrobila, pewnie nie dawałeś jej co potrzebowała tylko karmiłeś ją kłamstwami i bajerami

Gość gość
zobaczyles na wlasne oczy? czyli co?

pewnie macie po 20 lat, a ona poznała jakiegoś 35latka z własną firmą i wypchanym portfelem

Gość gość
bo to zla kobieta byla :classic_cool: swoja droga ciekawe czy bedac z toba ona mogla cieszyc sie zyciem.

Gość gość
no i dobrze , byłaby ci kulą u nogi:D

Gość gość
Ale jak cie zdradziła? Jednorazowy wyskok czy długotrwały romans na boku - bo to jest różnica? Jeśli mowa o czymś jednorazowym to czy faktycznie jest to cos czego nie jestes w stanie przetrawić, wybaczyć? Każdemu moze sie zdarzyć / nawet mogłoby zdarzyć sie Tobie tylko najwyraźniej nie było ku temu sposobności, nie spotkałeś takiej kobiety z ktora mógłbyś tak popłynąć i nie doświadczyłeś takiej sytuacji. Twierdzisz ze nie mógłbyś czegoś takiego zrobic i nie zrobiłeś ale niewykluczone, ze kiedyś w życiu moze to ci sie przydarzyć. Nie zarzekaj sie bo nie jestes w stanie przewidzieć pewnych sytuacji, ktore mogą Ci sie przydarzyć, osób ktore mogą w Tobie wywołać pewne emocje i pragnienia - na chwile obecna możesz twierdzić ze zbyt dobrze siebie znasz i kierujesz sie pewnymi wartościami lecz czas / życie weryfikuje wszystko, nawet nasze poglądy na zdradę i miłość. Możesz wciąż mieć stałe poglądy na temat zdrady a mimo to "zdrada" moze ci sie przytrafic mimo iż nie będziesz takowej planował.