Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat studentki z Krakowa

Połknąć tabletke aborcyjną czy nie połknąć ? Oto jest pytanie

Polecane posty

Gość dylemat studentki z Krakowa

:)

Gość gość
Połknąć

Gość gość
oczywiscie, ze polknąc... xxx Weźmiesz dziekański i przeżyjesz jakoś ten rok, a potem będziesz kombinować xxx idiotka, bedzie dziadowała reszte zycia jak reszta polactwa buhaha

Gość gość
RU486 pocztkowo miala byc uzywana jako metoda antykoncepcji. Idea byla taka, ze uprawia sie seks bez zadnych zabezpieczen, a w przypadku opoznienia miesiaczki o 2 tygodnie zazywa sie pigulke. Jest to w sumie i tak mniejsze obciazenie dla organizmu niz tradycyjne tabletki. Czytalem o tym jeszcze w polowie lat osiemdziesiatych w pewnym angielskim czasopismie medycznym. Dlaczego tak sie nie stalo- trudno powiedziec. Moim zdaniem zadecydowaly wzgledy komercyjne. Koncerny farmaceutyczne wola sprzedawac 21 pigolek co miesiac niz jedna na kilka miesiecy. No i oczywiscie w Klechistanie ochrona "dziecka napoczetego" Rescator555

Sama jesteś idiotka. Jak się ****** to niech ponosi konsekwencje. Albo nauka, albo seks. Wpadła? To niech wychowa. Ma taki moralny obowiązek, a nie iść na łatwiznę i usunąć.

Hej nie chce cie ani osadzac ani przekonywać do czegokolwiek, to twoje zycie i będzie takie jak go sobie zaplanujesz ale powiem ci moja historie.... mam 31 lat od ponad dwóch lat staramy się z mezem o dziecko... niestety bezskutecznie, wierz mi ze dawniej tez myslalam ze jak wpadne to będzie koniec swiata. bo to praca itp. ale teraz wiem ze nie ma nic piękniejszego niż posiadanie maleństwa. Ja z mezem oddaliśmy wszystko żeby mieć takie maleństwo. ktoś kto nie przeszedł przez to co my nie zrozumie. Ale przemysl swoja decyz****ardzo dobrze ona zmieni cale twoje zycie, nawet jeśli zdecydujesz się na aborcje to nie przejdzie bez echa dla ciebie, przeczytaj sobie choćby tu na forum historie dziewczyn które starają się o dzieci, co przezywaja jak cierpia itp. Ty masz to szczęście ze jesteś w ciąży i czy warto zabijac dziecko bo to nie odpowiedni czas?? zawsze jest wyjście i wierze ze dasz sobie rade a gdy zobaczysz pierwszy uśmiech swojego dziecka wszystkie problemy znikna, ja oddalabym wszystko żeby być w ciąży i licze się z tym ze może nigdy nie będzie mi dane być mama, ty już masz ta szanse i jej nie zmarnuj, trzymam za ciebie kciuki

Gość gość
Wieczna_Kochanka xxx szczekaj dalej, wy tylko to potraficie, szczekac i szczekac :D Tak sie interesują czyims płodem, podkreslam PLODEM, każą rodzic bo jakos to bedzie, pojdzie do mopsu, do caritasu , do rodziny i jakos to bedzie. Interesujecie sie płodem jak jest w brzuchu, a jak taka dziewczyna urodzi to macie ja w dooopie. Katole i tacy jak Ty. Zaloze sie, ze nigdy nie adoptowałąs dziecka z DD, nie pomagasz domom samotnej matki, wiec zamknij szczekaczke :D A katoli to trzeba za mordy wziac i wieszac na szubienicach, zakłamane wstretne bydlaki, az mnie krew zalewa jak mysle o ich kretynskich poglądach.

Gość gość
Moim zdaniem, skoro pytasz na forum, bo sama nie umiesz zdecydowac, nie jestes wystarczajaco dojrzala osoba, by juz byc matka. Dziecko o wiele rzeczy pyta, z tymi pyt. tez bedziesz szla na forum? Zrob z ta kwestia co chcesz, to Twoje sumienie. Ja kiedys usunelam, wyrzutow sumienia nie mialam i nie mam, syndromu poaborcyjnego i innych mitow tez ;) Aborcji dokonuje wiecej kobiet niz sie nam wydaje, wsrod przeciwnikow rowniez.

Gość gość
POŁKNĄĆ. I wysikać to dziecko jak najszybciej. Zrób wszystko żebyś nigdy nie urodziła żadnego dziecka. Słodkiego, miłego .... je/ba/nia.

gość, weż się stuknij w głowę. Akurat dzieci zwisają mi totalnie, płody też, jednak wychodzę z założenia, że jeśli zajdę w ciążę to nie usunę. Mój błąd i wtedy odchowam. A Wy się boicie o karierę i pierdoły. Albo jesteście słabi i ograniczeni, albo pieprzycie się na potęgę z kim się da i macie w d***e potencjalną ciążę, co świadczy oczywiście o głupocie.

Gość gość
Aborcji dokonuje wiecej kobiet niz sie nam wydaje, wsrod przeciwnikow rowniez - dokładnie, tylko nikt nie lata po forach i sie tym nie chwali, bo tu pełno oszołomów. To sprawa kazdej kobiety co robi.

Gość gość
18.17 Skoro tak marzysz o dziecku, to zaadoptuj. Jest mnóstwo samotnych istotek na świecie, które marzą o spokojnym i szczęśliwym domu. Rozumiem, ze motywacją do posiadania (złe słowo) dziecka jest właśnie chęć ofiarowania komuś tego domu i szczęścia i wychowanie go na wartościowego człowieka. Czy tez musisz przekazać dalej własne geny i biologiczny pęd do rozmnażania się jest silniejszy od wszystkiego?

Gość gość
"Akurat dzieci zwisają mi totalnie, płody też, jednak wychodzę z założenia, że jeśli zajdę w ciążę to nie usunę. Mój błąd i wtedy odchowam." Mam nadzieję że jesteś i zawsze zostaniesz bezpłodna. Poczwaro!!!

Gość gość
Mam nadzieję że jesteś i zawsze zostaniesz bezpłodna. Poczwaro!!! xxx i po co takie wyzwiska ? ulżylo ci dziecko ?

Gość gość
Nie jestem dzieckiem. A "pocisk" jak widać udany. Pusta pochwo.

Gość gość
A ty pełna. Między biodrami. Ale to tak jakby strzelbe gownem nabijał ;)

Gość gość
Ale pomioty tu się wypowiadają...

Gość gość
A co to są pomioty?

Gość goscow
this is f****ng joke

Gość gość
nie chce oceniac, nie chce krytykowac, wiem jedno, ciaza to nie koniec swiata, samotne matki byly sa i beda, wcale nie skresla to ich przyszlosci, moja osobista opinia, nie usunal bym, nie gardze tymi ktore usunely ale tak jak wspomniala kolezanka powyzej, pierwszy usmiech dziecka i wszystko mija- odrazu wiesz ze dasz rade. zycze szczescia i madrych decyzji. pozdrawiam Robert from Gotenhaffen®

Gość gość
Też miałam takie myśli jak Ty..moje dziecko też urodziło się nie w porę (ostatni rok studiów, z brzuchem na obronie, potem zamiast szukania pracy siedzenie w pieluchach) poświęcenie nie z tej ziemi ale wiesz co ? warto było :)

Gość gość
marne prowo. jak wezmiesz to zycze c***ezplodnosci i raka przydatkow

Gość gość
warto było :D Tobie sie udalo, ale 90% innych sie nie udalo i teraz gniją na kasie w biedronce albo są na łasce facetów kretynów i pijaków oraz swoich rodziców.

Gość gość
Plod to jeszcze nie dziecko a polkniecie tabletki poronnej to nie aborcja. Przez pierwsze 3 miesiace ciazy nastepuj***ardzo wiele naturalnych poronien dlatego zwyczajowo czeka sie te 12 tygodni zanim oglosi sie "radosna nowine" komukolwiek.

Gość gość
Szmaty. To was nie można nazwać. Bo to obraza dla szmaty. Ale wasi rodzice to musi być dopiero bydło.