Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykorzystywanie seksualne w malzenstwie

Polecane posty

Gość gość

Czy w malzenstwie moze dojsc do g****u? Czesto kobiety zyjace w jakims sformalizowanym zwiazku sa wykorzystywane wbrew swojej woli przez swoich mezow, czuja sie z tym dziwnie, no bo czy mozna takie cos nazwac g***tem? Jak to jest? Czy mozna wgl cos takiego udowodnic, no nie bardzo....

Gdyby mojemu mezowi przyszlo do glowy wykorzystywac mnie seksualnie wbrew mojej woli, nie byloby tak trudno o dowody, bo bym narobila tyle halasu, ze sasiedzi by przyszli. Glowne pytanie brzmi, czy ten maz wie, czy moze ta zona w cichosci czuje sie dziwnie i podle oskarza o g****.

Gość gość
Ja lubię jak mnie mój facet bierze siłą.

Gość gość
Nie mam na mysli zadnego konkretnego przykladu, kiedys poprostu czytalam taki artykul, ze kobiety byly uzaleznione w pewien sposob od swoich mezow, ktorzy popadali w pijanstwo, bojki i czesto wlasnie wykorzystywali je seksualnie, a one to tolerowaly, chociaz czuly sie z tym dziwnie, zwalajac wine na siebie, ze przeciez sa malzenstwem, to ich obowiazek... Wydaje mi sie, ze one poprostu tak to sb same usprawiedliwialy, same sb oszukiwaly.

Gość gość
A jakby cie ten maz wyjebał na pysk po takiej awanturze? A ty byś nie miała mieszkania i dobrej pracy?!!

Alez oczywiscie, mnostwo nieszczesliwych kobiet zyje w zwiazkach, gdzie przemoc jest na porzadku dziennym. Nie powinno tak byc, zwlaszcza we w miare rozwinietym kraju jak Polska, ale jest. Mimo wszystko uwazam, ze zmierzamy w dobrym kierunku.

''A jakby cie ten maz wyj**ał na pysk po takiej awanturze? A ty byś nie miała mieszkania i dobrej pracy?!!'' Poki mam rodzicow, nie grozi mi to. Predzej bede spac na materacu u mamy, niz dam sie g****ic wlasnemu mezowi. Na szczescie moja mama ma takie same poglady, a i maz z takich, ktory reki nie podniesie, chyba, ze bym chciala :P

Gość gość
Ale co to problem "dac" swojemu mężowi? Krzywda sie jakaś dzieje? Jakby cie nie chcial posuwać to też bylby wielki problem. Jak chce to tez źle. I tak zle i tak niedobrze. Jak chce seksu to wielki problem mu dac, a jak go już nie podniecasz i nie chce z tobą spać to zaraz żale na forach żę mąż ze mna nie śpi.

Gość gość
Zal mi poprostu tych kobiet, ze przyczyne swoich nieszczesc znajduja w sobie, ze usprawiedliwiaja tych swoich psychopatycznych mezulkow. Sa od nich uzaleznione i musza grac tak jak im oni zagraja. Nie wiem czy ktorakolwiek kobieta bylaby na tyle glupia by dac sie upakarzac tylko dlatego zeby nie wyladowac na ulicy.