Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

męża złapała policja, bo jechał pod wpływem alkoholu

Polecane posty

Gość gość
jutro ide do dentysty wyrwać zęba ............

Gość Droga autorko
Wiesz co pisalas? Cofnij się o kilka stron. Pisalas o szefie który ma dobrze ustawionego ojca, u którego może uda wam się zasięgnąć pomocy społecznej celu uniknięcia kary. Ty sie martwisz o siebie? A jak ma się czuć te dziecko 3 letnie co straciło wszystko? Nie rozumiem tego i tyle. Karę powinien ponieść. I za takie zachowanie powinna byc ostrzejsza bo są stanowczo za słabe co widać po sytuacji u tego 3 letniego dziecka. Jak by Twój mąż potrącił by moje dziecko które by zginęło i był pijany , PIjany ! To sąd by mu wyroku wymierzyć nie zdążył. Bo co innego wypadek a co innego celowe wsiadanie po alkoholu czy celowo nie dozwolona prędkość.

Gość gość
Chyba ty krowo z mężem wyobraźni właśnie nie macie. Akurat policja takie sprawy bierze na poważnie. Bo moja koleżanka tez byla z mężem pewna jak ty i sie przyjechała. Wiec uważaj.

Gość gość24
Buhahahahaha. Buhahahahaha.

Gość gość24
nie chce mi się po raz setnej pisac tego samego, ale wspominałam już sto razy potępiam to co mąż zrobił i uważam, że zasługuje na karę. A teraz wybaczcie, ale uciekam ze strachu do łóżka:P Naprawdę ktoś musi być strasznie naiwny by wierzyć w to, że policja zajmie się głupim tematem z forum, gdzie połowa tematów to prowokacja. Miłej nocki moje drogie donosicielki i szerokiej drogi na komisariat:)

Gość ktpcojakkiedy
Autorko, Ty z mężem w ogóle nie macie wyobraźni i to jest wasz problem. Bo jazda Twojego męża mogła sie skończyć tragicznie. I rusz d**e do pracy a nie szukasz wymowek, sprzątanie, niania. Masz prawko to jazda.

Gość mam brata w policji
Ja nie zglaszalam ale jeżeli ktoś zgłosił to uwierz policja sprawdza i takie sprawy. Przekupienie, dzieci w niebezpieczeństwie. Milej nocy.

Gość gość
autorka ma wyj****e na waszych mezow, bratow, ojcow czy sasiadow policjantow:D kpi z was jak sie patrzy a wy sie podniecacie:D

Gość gość
jutro ide wyrwac zeba boli to?

Gość gość
gość24 wczoraj u nas nie ma złobka, mieszkamy na wsi. Jakby siebie zabił to przynajmniej renta by była Czy ja dobrze czytam, ze jakby maz sie zabil po pijaku to przynajmniej mialabys kase na zycie? Autorko, karma wraca, szczegolnie do zlych ludzi. Za tekst o bracie, ktory zginal przez takiego samego gnoja jak twoj maz, zycie ci 'odplaci'. Takie mam zdanie i tego zycze

Gość gość
przeciez to prowo:D laska pisze ze kocha meza a po chwili, ze przynajmniej mialaby rente po jego smierci:D w ogole jej odpowiedzi sa tak smieszne ze ja czytajac ten temat tarzam sie ze smiechu, a naiwniaczki sie jeszcze daly podpuscic. Fajny topik.

Gość gość24
No no

Gość gość
co no no? Udajesz twardzielke? A swoja droga to myslalam, ze w XXI wieku nie ma juz tak niezaradnych kobiet zdanych na laske meza..

Gość gość
"a ja uwazam ze powinni w Polsce zwiekszyc dopuszczalna dawke alkoholu do prowadzenia samochodow. Mysle, ze powinno to byc 0.5promila, bo wtedy kazdy bedzie mogl wypic chociazby piwo i prowadzic, a od piwa jednego nikt nie traci spostrzegawczosci czy tez nie ma zaburzen koordynacji ruchowej" Doprawdy? Znam osobę, która upija się od połowy piwa. Nie jest alkoholiczką. Ja mam prawo jazdy od 12 lat i nigdy nie jeździłam po pijaku.

Gość gość
raczej logiczne ze nie jest alkoholiczka:D gdyby byla to pol piwa to byloby dla niej jak szklanka wody:D kazdy ma swoj rozum i chyba wie ze jesli po polowie piwa czuje ze jest wstawiony to nie prowadzi. Ja tez nie rozumiem dlaczego po piwie w PL nie moge prowadzic, w innych krajach problemu nie mam.

Gość gość
po co podbijasz temat? szukasz sobie taniej sensacji?

Gość gość
babka ewidentnie pisała conajmniej kilkukrotnie że załatwi szef, że ma on znajomości, że niejedno już załatwiał, a teraz odwraca kota ogonem. Mam wielką nadzieję że się nie wywinie. Pewnie się nie wywinie i mężuś trafi do paki, nie ma znaczenia że przystępstwo było z innego paragrafu, jeśli było w trakcie zawiesów

Gość gość
ten temat jest glupi i pokazuje jacy ludzie sa powaleni:O

Gość gość
i nie sadze by jej maz poszedl siedziec, moj wujek mial wyrok za jazde po pijaku i w trakcie wyroku znow go zlapali bez prawka jak jechal po % i nic:O Tylko placil kupe kasy kary i mandaty. Poza tym ten temat to prowo bo nikt majacy znjaomosci w Prokuraturze sie tym nie chwali tak glupio jak autorka

Gość gość
Dziś wyrok za zabicie 5 osób pod wpływem alkoholu, samochodem. 15 lat to jakaś kpina chyba bo inaczej tego nie wytłumaczę

Gość gość
Autorka w areszcie

Gość gość
Ja mam alkomat w samochodzie, sprawdzałem jego pomiary z policyjnym u brata i działa bez zarzutu. Dmucham zawsze po jakiejś imprezie i wiem, że bezpiecznie wsiadam do samochodu. Nie jest to duży koszt, a uchroni życie, pieniądze i prawo jazdy. Kupiłem dosłownie za parę złotych na allinside.pl

Gość gość
spie przaj dziadu z tym spamem