Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jesienny_Lisc

Czy można przytyć w ciągu jednego lub dwóch dni ???

Polecane posty

Witajcie! Moi drodzy mam 175 cm wzrostu moja waga to 75 kg. Od zeszłego Poniedziałku (15.09.2014) postanowiłam zmienić menu i dodać ruch. Od Poniedziałku (15.09) do Piątku (19.09) dzień w dzień jadłam rano kaszę jaglaną ugotowaną na wodzie z jedną łyżką miodu propolisowego. Taki posiłek zabieram ze sobą od tygodnia do pracy jako drugi posiłek to wachlarz surowych warzyw na obiad: marchewka,korzeń pietruszki i bulion z pietruszki i koperku. Po pracy spędzam od 40 min do 1 godzin lub 2 jeżdżąc na rowerze stacjonarnym. Ostatni posiłek jem o godz.15.00 po powrocie do domu nic już nie jem tylko piję wodę z jodem. Ważyłam się w ciągu tygodnia i waga wskazała w Czwartek 71 kg. Przyszedł weekend poza wymienionym powyżej posiłkiem zjadłam coś jeszcze - kawałek ok.250 gram (zapiekankę z ciasta francuskiego z pieczarkami,cebulką,papryką i kilkoma rodzajami sera) . Ważę się dzisiaj a tu 73-74 kg! Załamanie na całego! Kurcze! Czy można tak szybko przytyć i tak szybko schudnąć ????? Dajcie głos ludzie!

Gość gość
Jestes glupia jak but. Zapoznaj sie najpierw z podstawowymi zasadami zywienia I dzialania organizmu to potem nie bedziesz zadawac glupich pytan. A odpowiedz na pytanie w watku - tak mozna przytyc w ciagu dwoch dni, mozna tez schudnac ale na pewno nie beda to kilogramy. Czasami jest to woda a nie tluszcz.