Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MorelowaMorela

Opada mu w trakcie, juz mam dosyc

Polecane posty

Gość MorelowaMorela

Mam fajnego faceta, ponad 5 lat razem. Jednakze podczas sexu, gdy tylko we mnie wejdzie to zwyczajnie mu opada:( Musze sie spieszyc zeby dojsc, bo inaczej pozostane niezaspokojona, albo bawimy sie wibratorem abym ja tez cos z tego miala.. Gdy tylko ze mnie wyjdzie to staram sie przywrocic twardosc, udaje mi sie to i probujemy od nowa i znow opada :( MA ktos podobnie, jakies porady?

Gość gość
A uzywacie prezerwatywy? Moze to przez nia? Mojemu partnerowi.bylemu kiedys tez bardzo przeszkadzala i jak tylko ja nakladal to mu opsdal...

Gość gość
Pewnie za często sobie robił reka i teraz ciężko osiągnąć mu dlugi wzwód podczas stosunku. Sprzęt nie jest nauczony takiej formy stymulacji.

Gość gość
a ty się idź leczyć

Gość MorelowaMorela
Nie uzywamy prezerwatywy, wiec to nie to. On mnie utwierdza w przekonaniu ze nie zabawia sie samodzielnie, a jednak opada gdy jest juz w srodku. Poza tym twierdzi ze moje cialo nadal go podnieca-wierze mu bo widze jego reakcje zanim wejdz do srodka. Mega frustracja, dzisiaj zdazylo sie to znowu zaczal opadac gdy juz zblizalam sie do orgazmu. Zaczynam myslec o kochanku, ale raczej nie bylabym w stanie go zdradzic z powodu uczucia ktore nas laczy.

Gość gość
Gdzie on widzi przyczynę?

Gość MorelowaMorela
On twierdzi ze nie wie dlaczego tak sie dzieje. Dlatego tez ciezko jest cokolwiek zrobic aby poprawic ta sytuacje. Co dziwne, kiedy probowalam sie kochac analnie to normalnie doszedl we mnie 2 razy(2 oddzielne razy, z paromiesieczna przerwa pomiedzy jednym a drugim razem), podczasy gdy kochamy sie "normalnie" to opada i nie moze dojsc. Mam 2 teorie: jest ukrytym gejem...albo ja jestem tak mega szeroka ze nie potrafi znalezc radosci z normalnego sexu (Inni partnerzy nie narzekali).

Gość taka jedna starsza
A zawsze tak bylo? Moze z wiekiem testosteron spada? Jestem 40, mam starszego partnera i niestety sama penetracja to za malo dla niego. Oral tak, wtedy robi sie twardy, ale kiedy przechodzimy do konkretów czasem bywa, ze trzeba przerwy i znów silniejszych pieszczot ręką na zmianę z seksem oralnym. W pochwie mu zbyt...delikatnie ;) Seks rano bywa lepszy. Mam wrażenie, ze wtedy penis jest większy i twardszy. I wiecej moze. Ale nie po to człowiek uczy sie siebie pól zycia, żeby sobie z takimi kłopotami nie poradzić ;) A jesli Twoj chlopak jest młody i kłopoty zaczely sie niedawno, moze warto namówić na wizyte kontrolna u lekarza, zbadanie ciśnienia, poziomu cholesterolu..? Ma stres w pracy, bywa przemęczony?

Gość gość
Chłopak po wejściu nie odczuwa żadnej przyjemności i stąd opadanie, pewnie zanim się z tobą związał jechał zbyt często na ręcznym i przywykł do mocnego ucisku. Albo po 5 latach bycia razem po prostu mu się znudziłaś i seks mu się znudził.

Gość MorelowaMorela
Tak, to dosyc typowe. W pracy szef i manager a w lozku w domu tak mu nie wychodzi... Wsrod kolegow tez uchodzi za samca alfa. @Taka jedna starsza- to dzieje sie od poczatku zwiazku ale dopiero niedawno zaczelo mnie frustrowac. On jest po 30stce. Badal cholesterol,byl podwyzszony to fakt ale lekarz stwierdzil zezmiana diety i cwiczenia pomoga wiec wzial sie za siebie. Ale sytuacja jest identyczna do Twojej, ale jak sama mowisz, Twoj partner jest starszy.

Gość MorelowaMorela
Chyba kolega ma racje co do tego samozaspokajaniu przede mna, wiec albo taka opcja albo faktycznie jest gejem. To glupie ale zaczelam podejrzewac i taka opcje od jakiegos miesiaca. Nuda nie moze byc, bo probowalismy roznych innych spraw i dzialo sie to samo.

Gość taka jedna starsza
Dla mężczyzn to cholernie drażliwy temat. Sądzę, ze sama świadomość, że nie staje (nomen omen) na wysokości zadania kolejny raz plus Twoja mina, czy komentarz wystarczą by niewiele było trzeba, aby penis zmiękł gdy tylko coś go rozproszy. Mój potrzebuje długiej, mocnej stymulacji. Ale i ja lubię ostry seks, wiec nie mam z tym problemu. Ale my jesteśmy starsi, mamy dystans, wiemy ze czasem cos moze pojsc nie tak, nie robimy z tego problemu. A powtórka bywa wtedy dużo lepsza. Widzę jednak, ze mimo wszystko mój partner wciaz szuka potwierdzenia, ze mnie zadowala, kombinuje wciąż z grą wstępną, jak i z zabawą moją łechtaczką, kiedy widzi, ze ja nie zdążyłam dojść. Czasem to ja się poddaję, bo nie mam siły, ale on wciąż pyta, czy aby na pewno chcę już odpocząć ;) Gorzej, ze u Was zaczęło się to wczesniej. Ale to chyba taki znak naszych czasów. Mężczyzn zjada stres i niezdrowy tryb zycia. A do seksuologa przecież nie pojadą, bo co by koledzy powiedzieli...juz latwiej kupic jakies świństwo niewiadomego pochodzenia z netu niby podnoszące libido :-o

Gość gość
A masaż prostaty próbowaliście?

Gość MorelowaMorela
W tym sek ze ja nigdy nie robie z tego problemu- moze to i blad. Ale wiem ze on czuje sie okropnie jak mnie nie zaspokoi, i rowniez tak jak Twoj mezczyzna probuje cos tam naprawic. Matko, ja wlansie mam ochote na taki ostry sex ale z nim to ciezko... Jak sama z soba sie zabawiam to wtedy fantazjuje ze dzija sie rozne sprosne rzeczy, to mi na razie wystarcza.

Gość pioskhunka
Jeżeli jesteście na tyle mocno ze sobą związani by sobie zaufać to spróbuj tej stymulacji prostaty. Efekty są niesamowite. ;-) Mój facet przy takiej stymulacji ma barszo mocną erekcję i obfite wytryski. Jak nigdy wcześniej. Ale to sposób dla pewnych siebie partnerów. Aha jeżeli chodzi o wiek to ja mam 28 lat a mój mężczyzna 33, więc nie jesteśmy jeszcze zmęczeni życiem. Jak będziesz miała jakieś pytania to pisz śmiało.

Gość MorelowaMorela
pioskhunka- powiedz mi prosze czy wykonujesz przy tym jakies mazase oralne jego penisa(ni chce pisac wulgarnie-loda)? Ja probowalam(myslalam ze sam masaz prostaty wystarczy) ale chyba oboje sie zestresowalismy i nic z tego nie wyszlo-Tzn w ogole mu opadl gdy ja mu masowalam prostate.

Gość pioskhunka
Na początek pobudzam go językiem i ustamici mdelikatnie uciskam prostatę z zewnątrz. P óźniej zajmuję się jądrami głaszczę je liżę i biorę do ust. I cwły czas uciskam systamatycznie ale delikatnie prostatę z zewnątrz. Gdy jest twardy i gotowy i wchodzi we mnie, najlepiej w pozycji klasycznej, rozchylam jego pśladki i wsadzam delikatnie ale płynnie palec do środka.odnajduję prostatę i zaczynam uciskać. Ważne jest by stymulować z równą siła i nie zmniejszać nacisku a ewntualnie zwiększyć. Na początku zdarzało nam się że sa mocno uciskałam i on szybko dochodził. Ale to kwestia wyczucia. Teraz jest super.

Gość MorelowaMorela
Czy masz cos na palcu w celu ochronnym przed wiadomym zjawiskiem ktorego mozna spodziewam sie w odbycie? Bo jak ja probowalam, to dla pewnosci zalozylam prezerwatywe na palec i jak zwykle kleczalam przed nim(99% na sex konczy sie wlansie w taki sposob ze ja doprowadzam go do wytrysku ustami) wykonujac swoja robote, tym razem tylko palcem.

Gość pioskhunka
Jest jeszcze inna metoda. Przez rozpoczęciem jakiejkolwiek gry wstępnej musisz pobudzić krążenie w poadkach i udach faceta. Najlepssa jest umiarkowana chłosta- do prządnego zaczerwienienia skóry. Najlepsze są witki brzozowe albo dyscyplina z cienkich rzemyków. Dopiero po zaaplikowaniu takiej chłosty przechodzicie dalej. Może to trochę dziwne ale skuteczne. Należy tylko pamiętać że celem chłosty jest pobudzenie krążenia a nie pobicie partnera. Najlepszym wyznacznikiem jest mocno zaczerwieniona skóra. Jeżeli jeszcze masz jakieś pytania to pisz śmiało.

Gość taka jedna starsza
Ciekawe co teraz napisze Smof? :P Że jest zdziwiony i że zazdrości? ;)

Gość MorelowaMorela
Ty tak na serio z ta chlosta? Na cos takiego na pewno by sie nie dal namowic:)

Gość pioskhunka
Przed taką zabawą warto być czystym. Jeżeli jesteście ze sobą na prawdę blisko to lewatywka nie będzie problemem. Ale tak na prawdę wystarczy gdy przed , facet przyłoży sobie do wejścia o***tu odkręconą końcówkę węża od prsznica i przepłucze się delikatnie w środku. Na długoś wprowadzonego palca żadnej niespodzianki nie będzie. Pamiętaj tylko by nawilżyć palec jakims kremem przed wprowadzeniem do środka.

Gość pioskhunka
Ja jestem jak najbardziej poważna. Znajdziesz wiele artykułów opisujących uzdrawiające działanie UMIARKOWANEJ chłosty. To na prawdę działa.

Gość pioskhunka
I pamiętaj : granice są po to by je przekraczać.

Gość młody_28
Problem, leży raczej w psychice, próbowaliście pozycji od tylu? (nie chodzi o seks analny) przy seksie oralnym czy analnym bardziej się skupia na seksie i jest mniej luźno. Jeśli to nie pomoże to spróbujcie 69 ;)

Gość MorelowaMorela
Od tylu probowalismy, ja uwilbiam ta pozycje ale on calkowicie nie moze zlapac rytmu, nie potrafi sie poruszac w tej pozycji. 69 rowniez, to jego ulubiona. Sprobuje ponowic probe z prostata. Nadal sie zastanawiam dlaczego tak sie moze dziac?

Gość gość
Mysle, ze powinnien sie udac do lekarza...