Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co jest niesamowitego w tym forum?

Polecane posty

Gość gość
Co to z szacunek napisać do kogoś coś niemiłego, ale użyć wielkiej litery? To czysta hipokryzja :)

Gość gość
Barc***anka:O:O:O

Gość gość
i ja nie przywiązuje specjalnie uwagi do interpunkcji czy stylu. x Widać. Przywiązuje się WAGĘ.

Gość gość
Faktycznie napisać coś niemiłego, czyli zwrócić uwagę jaśnie Pani to obelga najpodlejsza.

Gość gość
Ja wagi nie przywiązuję tylko na nią wchodzę:)

Gość gość
dajcie spokój zasmiecacie forum,teraz juz naprawde prawie kazdy ma 4 literach jezyk polski

Gość gość
Ja tam też wagi do przywiazywania nie uzywan

Gość gość
Żadna obelga! Tylko po co w tym duża litera?! "Gdzie sens, gdzie logika?" jak to mawiali Starsi Panowie :)

Gość gość
Niedługo j.polski zupełnie zupełnie zginie.Słysząc jak gimbaza rozmawia szczerze boję się o nasz język ojczysty

Gość gość
Jakby Cię to nie obchodziło to po co byś odpisywała? No tak wypyskować się idzie. Twórcze zajęcie.

Gość Groszekzmarchewką
odpowiadając na pytanie postawione w temacie; dla mnie niesamowite jest to, że ilekroć wejdę na forum-świątek , piątek czy pozostałe dni-to zawsze siedzi tu LED.Szacun mieć malutkie dziecko i pozostawiać je samo sobie bo się na kafe siedzi 24/7

Gość gość
Led Zet dziś [11:35 co by o p**dziosze nie pisać to tu akurat ma racje

Gość gość
Kiedyś na tym forum pisała osoba, która strasznie się wymądrzała, że jest wielką pisarką, zarabia 8-10 tysięcy miesięcznie, że pisze prace dyplomowe i napisała ich już ponad 100, że jest genialna i w ogóle masakra jakaś jak się czytało te posty, pisała pod nickiem "jakajatoja" i jeszcze pod kilkoma czarnymi nickami, ale już nie pamiętam. Więc ja z ciekawości prześledziłam jej posty, tam w którymś podała maila, więc wpisałam maila w google, doszłam do jej imienia i nazwiska i co się okazało, że ona rzeczywiście napisała książkę, którą za 2 zł (!!!) można kupić na jakiejś stronie. Więc z ciekawości ją kupiłam i przeczytałam. I powiem wam że takiego gniota to ja nigdy nie czytałam, jakiś bzdurny romans na 50stron, żadna wielka pisarka bo talentu to to nie ma. Do tego sama desperacko reklamowała tą książkę na forach, żeby tylko ktoś ją kupił. Hehe od tamtej pory nie wierzę już w to co ludzie wypisują na necie. Jest naprawdę dużo ludzi chorych psychicznie, którzy tworzą sobie swój własny świat.

Gość Shug Avery
gość dziś Shug to po co tutaj piszesz? Wejdź na forum dla osób po filologii i tam się produkuj. Tu jest tzw. "Luźna gadka" i ja nie przywiązuje specjalnie uwagi do interpunkcji czy stylu. To nie forum naukowe. Ciekawe czy jak rozmawiasz ze znajomymi o pierdo/łach to też się wysławiasz jakbyś mówił do profesorów od języka ojczystego. xx A Ty nie potrafisz wypowiedzieć się bez sprowadzania tematu do absurdu? Czy tylko na forach filologii polskiej można pisać prawidłowo, a gdzie indziej już nie? Co ma luźna gadka do poprawnego używania języka? Połowa wypowiedzi na kafeterii nie ma znaków interpunkcyjnych. Wiesz po co są te znaki? I nie, znaki interpunkcyjne to nie są "polskie znaki". Led, jak ja się cieszę, że ktoś mnie rozumie.

Gość odlotowakrowa
shug uważaj.... ledowa się kreuje na taką fajna, a spod gościa Cię wyzwie. Czekaj tylko aż zapomni się przelogować- a zawsze zapomina :D

Gość gość
Miło mi, że troszczysz się o moje dziecko :) ale dziw aż bierze, że dla was jest albo czarne albo białe. Albo jestem samotną, zapracowaną mamą, której kropelki potu kapią z czoła, bo jedną nogą zmywa, drugą karmi, trzecią pierze, czwartą prasuje, albo jestem wyrodną matką, której dziecko od roku siedzi w chodziku, je cebulę z kluskami, a kąpie się raz na tydzień. Dla was nie ma możliwości połączenia niczego z niczym. Albo w domu kura z tłustymi włosami, albo wyfiokowana lala w 14 cm szpilkach z korporacji. Biada, biada...

Gość Shug Avery
odlotowakrowa dziś shug uważaj.... ledowa się kreuje na taką fajna, a spod gościa Cię wyzwie. Czekaj tylko aż zapomni się przelogować- a zawsze zapomina smiech.gif xx Jakoś się o to nie martwię :)

Gość gość
Shug to rozumiem , że człowiek przykładowo z dysgrafią lub dysortografią ma w ogóle nie pisać na żadnym forum, a jeżeli już to tylko i wyłącznie ze słownikiem, bo tylko idioci robią błędy, którzy nie uważali na lekcjach w podstawówce? I kto tu pisze o absurdzie...

Gość gość
shug to może zapytaj ledową dlaczego przez kilka miesięcy( w tym całe wakacje) ukrywała się pod gościem...Czyzby dlatego że z zazdrości podała dane osobowe swojej kafateryjnej koleżanki?

Gość gość
albo tak jak led-konkubina na utrzymaniu faceta. dzieciak w chodziku, zupki ze słoika.Kafe 24/7. Ty w tym Barcinie na pewno latasz na szpilkach 14cm :D

Gość gość
No to juz po temacie, trolica wparowała.

gość dziś Shug to rozumiem , że człowiek przykładowo z dysgrafią lub dysortografią ma w ogóle nie pisać na żadnym forum, a jeżeli już to tylko i wyłącznie ze słownikiem, bo tylko idioci robią błędy, którzy nie uważali na lekcjach w podstawówce? I kto tu pisze o absurdzie... xx Gdzie ja napisałam coś takiego? Przecież zdajesz sobie sprawę z tego, że wiele osób na tym forum to nie są ludzie z dys.. tylko po prostu ludzie, którym wydaje się, że przecinki są do niczego i nic nie wnoszą. Nie czepiam się dysfunkcji, literówek albo słownika bez polskich znaków. Napisałam o języku w kontekście wyższego wykształcenia, które "zdobyła" niemal każda kafeterianka. Nie zgodzę się z tym, że człowiek wykształcony nie potrafi zdania złożyć i to jest ok bo to tylko forum. Tylko o to mi chodzi. Do Pani, która przeżywa Led: nie interesuje mnie czy była/jest/będzie gościem. Ja mogę z nią rozmawiać i wiem, że każdy jej wpis zrozumiem bez problemu :) to sobie cenię

Gość gość
Nie wchodziłam tu przez wakacje, ale widać ty byłaś stale online skoro wiesz, że mnie nie było :) Co zwiedziłaś przez te dwa, letnie miesiące?

Gość gość
Dobrze, one mogą sobie pisać, że mają wyższe wykształcenie, ale czy je mają faktycznie? Nie wydaje mi się czytając wypowiedzi i to nie pod kątem poprawności ort. I interpunkcyjnej. Dlatego ja to zlewam totalnie, czy one stawiają ten przecinek itp. Skupiam się na treści i tyle. Nie wymagam cudów (bo dziś to cud) i wiem że świata nie zwojuję.

Gość gość
wiesz co ja jestem po polibudzie i język polski mam naprawde gdzieś

Gość gość
Ale piszesz poprawnie mimo tego :)

Tak, a ja jestem po Hogwarcie :) tutaj naprawdę można napisać wszystko. Spoko, zgadzam się, że często sama treść wypowiedzi świadczy o tym, że ktoś jedynie stał koło wyższej uczelni :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Ojej, a ja ostatnio chciałam napisać, że jestem swoim własnym Horkruksem i zaniechałam, myśląc, że tu nie ma nikogo po Hogwarcie! :D

Gość gość
A jeszcze wracając do tematu, dla mnie to niesamowite jest to, że administrator kompletnie, totalnie olewa i nie usuwa tematów typu "a wiecie, że niebieska to..."?

Teraz na pewno mam już łatkę Twojego projektu :P po prostu, Led, uprawiasz transmutację na okrągło :D gość dziś xx A jeszcze wracając do tematu, dla mnie to niesamowite jest to, że administrator kompletnie, totalnie olewa i nie usuwa tematów typu "a wiecie, że niebieska to..."? xx Zgadzam się tym, jedyne forum jakie znam, na którym dzieją się niestworzone rzeczy, a administracja nie działa.