Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co jest niesamowitego w tym forum?

Polecane posty

Gość gość
A dla mnie niesamowite jest, ze jaki temat bys nie zalozyla to zawsze znajdzie sie ktos kto wyzwie cie od kretynek i oceni ze takie osoby jak ty nie powinny miec w ogole dzieci....

Gość gość
a powinny miec dzieci takie osoby jak led?-no life?:d chodzik i zupki ze słoika? serio serio??????i mamcia 24h na kafe

Gość gość
Chore jest to, że jak jakaś "niebieska" napisze jak ona karmi, ogolnie nieważne co, ale na swój temat, to zaraz jakaś psychopatka to ocenia i jej ubliża. Poziom dyskusji z taką osobą - żal. A admin nic.

Dla mnie niesamowite jest jeszcze to, że często pada tutaj hasło "nie moja/twoja sprawa". Rozumiem, że do życia konkretnych ludzi wtrącać się nie można ale podyskutować ogólnie o czymś.. po to jest forum. "Nie moja sprawa" trąci mi znieczulicą: "nie pomogę na ulicy bo to nie moja sprawa" itd.

Gość ta po polibudzie
i właśnie o tym pisałam wcześniej,mianowicie że tu siedzi sama biedota i nieuki dla której wyczynem jest skończenie uczelni wyższej albo wózek maclaren,a to naprawde normalna zwykła rzecz. A język polski mam gdzieś i nie musicie mi wierzyć że skończyłam polibude a moje dziecko jeździ maclarenem,mam to gdzieś,ale to tylko świadczy o waszej nedzy skoro to takie luksusy

Gość gość
poza tym to zwykłe forum polegajace główne na szybkim wyrazaniu myśli,więc ciągłe upominanie się o przecinki jest bez sesnu

Gość gość
A co Ty gościu jesteś Bogiem? Masz prawo decydować kto ma mieć dzieci? Ma dziecko, siedzi na kafe, a czy Tobie robi tym krzywdę?

Gość gość
Masz gdzieś, ale piszesz poprawnie! I o to chodzi :)

Gość gość
Led ty chyba masz parcie na to by być polonistką.Pewnie żałujesz,że zostałaś weterynarką i znudziło ci się mieszanie łapą krowom w doopach.

Gość dwa koty i pies w domu
weterynarz moze pisac poprawnie i znac zasady jezyka a polonistka nie zobaczy przez usg czy pies ma powiekszona watrobe :P led ja cie uwielbiam czytac!!

Gość gość
Literki gdybys była moim pracownikiem i cały dzień smarowałabyś na forum bzdury to od razu wyleciałabyś na kuroniówę.

Gość gość
A jaką macie pewność, że to weterynarz? Widziałyście jej dyplom? To jest właśnie urok kafe.

Gość gość
ona przeciez nie ma pracodawcy>?

A ja Wam powiem tylko tyle,ze ten kto naprawde ma kase i jest czlowiekiem na poziomie,wyksztalconym i znajacym swoja wartosc,nigdy nie bedzie o tym pisal na kafe,bo nie ma takiej potrzeby.

Gość gość
A język polski mam gdzieś i nie musicie mi wierzyć że skończyłam polibude x No, tak: nie-inteligencja techniczna :P

Gość gość
Dzieciak ma ponad rok,to macierzyński już jej się skończył.Siedzi tu cały czas wiec są trzy opcje: albo, zamiast zająć się w stu procentach pracą to pisze tu herezje, albo jest tak ciulowym weteryniarzem ,że nikt jej nie chce zatrudnić,lub ma gdzieś bycie kobietą niezależną i siedzi na utrzymaniu dziada.

Gość gość
lub sama jest sobie zatrudniajacym,albo ma laboratorium,czas i w powazaniu wasze zdanie na jej temat;)

Gość gość
Skąd wiesz ile ma dziecko Led Zet??

Gość gość
poza tym to zwykłe forum polegajace główne na szybkim wyrazaniu myśli,więc ciągłe upominanie się o przecinki jest bez sesnu x Sadząc byki raczej procesu wyrażania myśli nie przyspieszasz.

Gość gość
"dajcie spokój zasmiecacie forum,teraz juz naprawde prawie kazdy ma 4 literach jezyk polski" Patrząc na poziom wypowiedzi tutaj - zaiste.

Gość gość
Skoro urodziła w zeszłym roku a dzieciak teraz chodzi to jak myslisz w jakim może być wieku?

Gość gość
Jesli komus przeszkadzaja bledy tu na forum to niech idzie na forum tematyczne o poprawnej pisowni.I tam sie wymadrza

Gość gość
Skad wiesz ze urodzila w zeszlym roku i jej dziecko chodzi?

Gość gość
gość dziś No wiesz nie kazdy sledzi losy Led tak jak Ty :P I ktos ma prawo nie znac wieku jej dziecka i o zgorozo nie ma pojecia czym sie Led zajmuje w zyciu prywatnym.

Gość gość
Bo ona tak pisze:D

Gość gość
gość dziś Jak ktoś nie umie poprawnie używać języka polskiego to niech idzie na forum dla nieuków i tam się wymądrza.

Gość gość
Jesli komus przeszkadzaja bledy tu na forum to niech idzie na forum tematyczne o poprawnej pisowni.I tam sie wymadrza x Błędy przeszkadzają na każdym forum, utrudniają zrozumienie tekstu.

Gość gość
"Jesli komus przeszkadzaja bledy tu na forum to niech idzie na forum tematyczne o poprawnej pisowni.I tam sie wymadrza" Jeśli ktoś nie potrafi sklecić poprawnie 2 zdań we własnym języku, niech idzie na kursy dla analfabetów, a nie tu się wymądrza.

Gość gość
i takim cudem Olavel Led już nie pisze spod nicka a spod gościa :Djakie to dwulicowe

Gość gość
noo i zaraz wróci na nicku :D