Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabudowa kominka co sądzicie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w trakcie urządzania swojego nowego domku. Obecnie zastanawiam się jaką wybrać zabudowę komina, zastanawiam się nad jasno beżową glazurą z jednym ciemnym elementem. Zainspirowała mnie ta galeria: http://firmament.com.pl/portfolio?id=7 nr 2. ale nie jestem do końca przekonana czy taki wystrój i połączenie będą dobrze wyglądały w salonie, który jest w odcieniach przyjemnej, stonowanej zieleni. Całe wnętrze jest w stylu klasycznym, eleganckim do której glazura wydaje mi się, że się nadaje :) Wybrałybyście glazurę czy raczej sam karton gips a może coś innego?

Gość gość
autorko, kotku jesteś w łóżku cieplejsza od kominka:)

Gość gość
Ja wybrałabym lepszą formę reklamy, bo tutaj same dzieci siedzą.

Gość OlgaOlgaOlga
A mysląłaś o wykorzystaniu kamienia dekoracyjnego?

Gość MariuszKLn
Wybór kamienia stone master będzie najlepszym wyjściem. Jeśli masz cierpliwość i jesteś przy okazji dokładna to można się pokusić o samodzielnie przyklejenie tego kamienia bo to nic trudnego

Gość annkazz
byłam własnie w naszym markecie budowlanym mają ten kamień stone master, więc ok, a podpowiedz czym najlepiej przykleić?

Gość gość
Z czego jest taki kamień i jak się go kładzie. Tak jak kafelki?

Gość Annkara
Stone master jest bardzo łatwy w montażu nie potrzeba skomplikowanych umiejętność, dobry klej, czysta ściana, zagruntowana i cierpliwość.

Gość gość
mysle, ze warto mieć zabudowe, która pasuje do wnętrza domu, trzeba pooglądać rozne realizacje i przemyśleć czy to funkcjonalne. Ja mam zabudowe od marmur dulemba – kamien bardzo ladnie i efektownie się prezentuje;) no i pasuje do mojego wnętrza