Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilllllaaaaa

Pary, które chodzą trzymając się za ręce

Polecane posty

Gość kamilllllaaaaa

Co sądzicie o chodzeniu za ręce par , np przez miasto, czy podczas jakiegoś festynu . I nie mówię tu o parze 17 latków , którzy nie szczędzą sobie czułości nigdzie. Czy to zwykły gest czułości czy nadmierne afiszowanie się swoim związkiem...? Czy powinno się chodzić cały czas, czy tylko momentami a może w ogóle to zbędne..

Gość gość
Każdy chodzi jak chce, nie widzę nic złego w chodzeniu za rękę, sama tak chodzę z chłopakiem :) oczywiście nie non stop bo niewygodnie. Za to nie podoba mi się lizanie w miejscu publicznym, całus ok ale jest stoją gdzieś i się liżą... ohyda ;/

Gość gość
dla mnie to normalne

Gość gość
fajny widok - zwłaszcza wśród par z długoletnim stażem

Gość gość
co za idiotyczny temat

Gość gość
My nie chodzimy czesto za reke, bo moj chlopak nie lubi ale zdarza sie czasami. A inni w ogole mi nie przeszkadzaja, nie chodza:-) Takie lizanie sie jak ktos wczesniej wpomnial jest okropne , oczywoscie w miejscach publicznych;-)

Jestesmy ponad 20 lst po slubie, i nadal trzymamy siè czèsto za rèce. To jest czułosc i wièz...

Gość gość
My różnie chodzimy, w zimię lubię za rękę bo mi ciepło wtedy :) Afiszowanie się? To mamy chodzić metr od siebie?

Gość gość
my się nie całujemy, ale za ręce trzymamy się bardzo często. Lubię patrzyć na trzymające się za ręce pary, nie lubię patrzeć na całowanie się bo czuje się skrępowana

Chcesz pisac jakies nowe prawa, jak mozna sie zachowywac na ulicy? Malo ci ograniczen w codziennym zyciu? My od prawie pieciu lat chodzimy 95% czasu za reke, tylko ze wzgledow praktycznych sie puszczamy, kiedy cos nosimy albo jest goraco. Nie wiem, jakim trzeba byc 'moherem', zeby uwazac trzymanie sie za rece za afiszowanie, to sie nawet nie rzuca w oczy.

Gość gość
Trzymanie za rękę jest i miłe i praktyczne, ja sie np często potykam i potem kuśtykam ze skręconą noga, to mąż mnie woli za ręke trzymać, i ubezpieczać, a poza tym on wtedy wolniej idzie i nie muszę za nim pędzić jak charcica. Same zalety :)

Gość gość
Mi to zostało z zerówki ja do kina się szło za ręce

Gość gość
Co złego w chodzeniu za rękę? Nie rozumiem. My chodzimy. Nie całujemy się na ulicy, bo to intymne, ale trzymanie za rękę?

Gość gość
My też przez większość czasu chodzimy trzymając się za ręce, chyba że musimy coś nieść itp. :)