Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie nazywają dzieci dżesika fabian brajan

Polecane posty

Gość gość

co w tych imionach jest ładnego? wszystko jestem w stanie zrozumieć sabrinę - że niby jak czarodziejka, telimenę - bo staropolskie, emmę - bo nowoczesne. w większości imion można znaleźć coś ładnego. ale dżesika, brajan, fabian, wanesa? DLACZEEEGO?!

Gość gość
Telimena to imię nie jest staropolskie tylko wymyślone przez Mickiewicza Emma to polskie imię które jest używane też w tej samej formie za granicą jak np. Julia (tylko inna wymowa) czy Laura

Gość gość
no tak, ale właśnie można znaleźć jakiś powód dla którego to imię jest wartościowe. nawet nie wiedziałam, ze telimena zostało wymyślone. trochę jak kordian albo grażyna. ale dżesika?!

do Fabiana się nie przyczepie bo jeden z naszych siatkarzy tak ma, ale uważam że imie bardzo mało męskie niestety. co do innych imion które wymieniłaś to nie są imiona tylko stan umysłu rodziców...chorzy rodzice nadają dziwne imiona kojarzące się akurat w naszym kraju z patologią.

Gość gość
znałam dziewczynę, która nazywała się dżesika krawczyk. i rafaela sulewskiego.

Gość gość
ja znam Angelikę :O

Gość gość
mój ojciec chciał mi dać na imię Esperansa bo oglądał jakąś telenowele na szczęście matka się nie zgodziła

Gość gość
angeliki są już powszechne, więc to jakoś przełykam.

Gość gość
Pies sąsiada wabił się dżesika.

Gość gość
Mój ojcic mi chciał dać Adrianna ale zostało Marta - sama nie wiem co gorsze 0 chyba Ada bardziej mi się podoba - Marta to takie poważne i oschłe.

szczerze mówiąc spotkałam ludzi z wieloma różnymi dziwnymi imionami ale ich nigdy nie oceniałam przez pryzmat imion chociaż jak słyszę że jakieś dziecko ma na imię Nikola to mam właśnie mało pozytywne skojarzenia mimo wszystko...a w życiu już znałam nawet Ronalda.

Gość gość
A dlaczego niektórzy dają synowi na imię Anal? Czy tam Alan :P Fabian to mi się kojarzy Pawian A Jessica i te inne co wymieniłaś, to po prostu wiocha.

Gość gość
ja znałam zarówno ronalda jak i rolanda. roland lepsze. nie oceniam tych ludzi przez pryzmat ich imion, bo zwykle są to całkiem spoko ludzie. mam dużo znajomych z dziwnymi imionami. ale dlaczego rodzice decydują się na właśnie takie?

Gość gość
Straszne są takie imiona i w dodatku połączenia z polskimi nazwiskami typu Dżesika Pietruszka albo Brajan Surówka.

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
a ty nie masz innych problemów, niż zastanawianie się, jak rodzic nazwie swoje dziecko? Zazdroszczę że nic innego cię nie dręczy :D

Gość gość
Straszny obiach mieć tak na imię to tak jakby automatycznie przynależeć do patologii.

Gość gość
Patologia nazywa tak dzieci

Gość gość
Eliza i Trybson z Warsaw Shore chcą nazwać syna Brajan :D hahahahaha

Gość gość
zobaczcie na fb bo nie uwierzycie - znam dziewczynę która nazywa się Samanta Słonina