Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o tej figurze?

Polecane posty

Gość gość
Kiecka kiepska, mam wrażenie, że w niej, ze jesteś klockiem a jednak raczej masz wcięcie w talli i pewnie spoko pupę i nogi (ale tutaj to strzelam, bo mało co widać) x BTW, przy tym wzroście ważę 17kg mniej, w Twojej wadze wyglądałabym jak kluska śląska bo mam drobną budowę. Musisz się kierować swoim samopoczuciem - mnie tutaj wielu by tuczyło, a czuję się okej ;) Jak czujesz się okej to po co Ci opinie innych?

Gość gość
Na drugim zdjęciu niewiele widzę :O

Gość dzentelmen 50
widze złośliwe opinie kobiet:):) heh. ech panie. jako facet stwierdzam ze ta pani ma wcięcie faktycznie w talii, jest normalna a nie jakaś kluska. przede wszystkim ZADBANA.a NICtak nie przyciąga mezczyzny jak zapach kobiety, nienaganny makijaz, schludny ubiór , sympatyczna postawa i usmiech. te pare kilo wtedy nie ma znaczenia. natomiast chocby dziewczyna była mega szczupła to bez zmysłowej otoczki wokół siebie, w wytartych dzinsach, zaniedbana - nie zwróci uwagi faceta. moim zdaniem sukienka jest zmysłowa i piękna, przynajmniej na mnie jako faceta działa kobieta wygladająca elegancko.

Gość gość
Jezu gdzie ja napisałam, że ona nie ma wcięcia i jest kluska???? Pokaż mi to.

Nie jestem złosliwa,lecz obiektywna,ja na ulicy nie widze zeby sie interesowali takimi kobietami mimo ze jakas strasznie otyła nie jest.

Gość gość
Ja wciąż czekam gdzie nazywam autorkę zlośliwie kluską.

Gość gość
w Twojej wadze wyglądałabym jak kluska śląska ... może jako facet inaczej to interpretuję ale sądzę że to była aluzja do niej... faceci ogladaja sie za takimi kobietami.to kobiety uwazajce się za boginie, i zadzierające nosa uważaja że tylko ich figury są w porządku. ja jestem mezczyzną przystojnym i wysportowanym, kobiety chcą się ze mną umawiać, jedne szczuplejsze ,inne mniej i mało ktora rozumie ze tylko kobieta ktora ma w sobie ogień i pasję zwróci moją uwagę, zadbana i sympatyczna, nie musi byc idealna. ale jesli byłaby sztywna , interesujaca sie modą i kasa paniusia - takim dziekuję, chocby była miss polonia. wiec jesli kobieta cos soba reprezentuje- ma szanse nawet z delikatnymi krągłosciami u najprzystojniejszego mezczyzny.

Gość gość
Ja nie widzę zeby sie ogladali za takimi.

Gość gość
takimi? czyli jakimi? taka moze byc rzecz a nie człowiek. nie zdziwiłbym sie jakby niektore komentarze pisały kobiety ktore chciałyby wbić sie w taka sukienkę. pracujac w firmie czesto widze jak obiety sie komentują, tutaj przyjaciółki a za plecami a ona taka czy taka, jak ona wyglada, chyba przytyła. jesli kobieta jest fajna i ciepła i nie wygląda jak zapasnik sumo to uwierzcie mi ze ma wieksza szanse niż pusty ,szczupły wieszak na ubrania, ktory umie tylko przegladac strony o modzie.

Gość gość
to miłe ze panowie mnie bronią, widzę że negatywne komentarze są tylko od strony żeńskej.

Gość gość
? Dalszej wypowiedzi nie widzisz? Że pisałam BO MAM DROBNĄ BUDOWĘi. Czyli podkreśliłam że dla każdego równą waga jest dobra że trzeba patrzec na samopoczucie a nie na opinię innych. Szkoda mi komentować nawet w tym momencie bo Ani nigdzie nikogo nie obrazam Ani nie to było moim celem co JASNO widać z wypowiedzi. A teraz zadzieram nosa? Polecam powtórkę z klasy 2 czytania ze zrozumieniem (tak, TO jest złośliwość) pewnie każdemu zazdroszczę bo mam swoje zdanie na temat ubrań. Szkoda słów

Gość gość
moze jako mezczyzna inaczej to odebrałem.

Gość gość
Jak się człowiek spieszy to słownik cieszy... Różna waga a nie równą waga. Jeśli moja wypowiedź została uznana za złośliwa to lepiej jednak popracować nad kompleksami, nadwrażliwośc nie jest dobra. A teraz możecie sobie się wzajemnie adorować (znowu złośliwość)

Gość gość
i serio na tych zdjęciach niewiele widać...