Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Brokeninside, czy jacyś metalowcy cie kiedyś skrzywdzili?

Polecane posty

Ktoś sie śmiał z tego, ze słuchasz disco polo? :( no i co, ze sie śmiali, ty lubisz disco polo, tobie daje ono radość i to jest najwazniejsze, słuchaj jak lubisz, nic do tego nie mam :) Widzisz, ja jestem tolerancyjna w stosunku do twoich upodobań muzycznych, a ty konsekwentnie piszesz o moich z niechęcią i pogardą :(

Gość gość
ale ty jesteś żałosna, franco

Gość gość
dowal tej suce broken, też jej nie trawię

Gość gość
Disco polo to tragedia

Pomarańczko, ja tu chce zrozumieć, krzywdy jakie broken doznała w życiu, te które ja ukształtowały na taką osobe jaką jest(bo jaka jest każdy widzi) :) Zrozumieć ją, a nie od razu skreślać, jak większość. Tak więc nie zgadzam sie z twoimi wyzwiskami.

RogerDW, od kilku miesięcy szanuje każde gusta, tylko wy tego nie zauważacie, bo jako pierwsi obrazacie moje gusta, i jak sie bronie przed waszymi obraźliwymi postami, to uznajecie moją obronę za obrażanie i nietolerancje wobec waszych gustów 🖐️

Gość gość
jej nie da się zrozumieć, ona jest psychiczna, twierdzi, że jest aseksualna i ludzi w związkach nazywa "g****ami", sama przyznała się, że jest z toksycznego domu, jej matka znęca się nad nią psychicznie, a ona w wieku 25 lat jest niesamodzielna, siedzi na garnuszków u rodziców i nigdy nie pracowała, nigdy też nie miała chłopaka, dlatego daje swoim frustracjom upust w necie i wyzywa każdego kto ma inne poglądy niż ona

Gość gość
"uspokój się, małpkousmiech.gif" xxxx zamknij ryj głupia peezdo 🖐️

"nie, wyrażam swoją opinię, która Cię boli" Ty nie wyrażasz swoich opinii. Ty kłamiesz, zła kłamczucho, kto cie tego kłamania nauczył? Twierdzenie, że metal to nie muzyka, albo że " szorowanie zardzewiałym wiadrem po schodach,a w tle jazgot kotków w tych kubłach pomieszkących" to oczywiste kłamstwo. Czemu tak brzydko kłamiesz? :( Ty nawet z tych kłamstw nie masz żadnego interesu, poza osmieszaniem sie w oczach ludzi znających sie na muzyce.

Gość gość
owszem, idiotko, obrażając poglądy czy gusta innych obrażasz również osoby, które je wyznają sama rzucałaś się z ryjem, jak tylko ktoś coś złego napisał o aseksualności, wiec się debilnie nie tłumacz

Gość gość
chodzi o całokształt, a nie tylko o twoją aseksualność - ale to też pewne rzeczy potwierdza.

Gość gość
kasiu, co jak co, ale ta twoja klątwa, którą kiedyś rzucałaś na broken była zayebista, szacun :D:D uśmiałem się jak nigdy :D:D

Gość gość
co to ma do rzeczy kretynko? jak ktoś obraża twoje poglądy to w nosie masz to czy jesteś jedną z niewielu, która się z tym utożsamia czy jedną z wielu. włącz myślenie. ta aseksualność rzuciła ci się chyba już na mózg.

Gość gość
i kasia znowu znika z tematu...

In nomine dei nostri satanas luciferi excelsi! W imię Szatana, Władcy ziemi, Króla świata, nakazuję siłom Ciemności obdarzyć mnie swoją Piekielną mocą! Na wszystkich Bogów Piekła - rozkazuję, aby stały się rzeczy, o których mówię! Spójrzcie! Potężne głosy mej zemsty rozbijają nieruchome powietrze i stoją jak posągi gniewu na równinie skręcających się węży. Staję się potworną maszyną zniszczenia dla jątrzących części ciała tej, która mnie chce powstrzymać. Nie czuję skruchy, że me wezwania jadą na skrzydłach wichury, co wzmacnia ukłucie mej goryczy; a wielkie, czarne, oślizgłe kształty powstaną z jam i zwymiotują swe wrzody do jej mózgu. Wzywam posłańców przeznaczenia - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałam. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tej, co mnie prześladuje, a jej agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą. Przybądź w imię Abaddona i zniszcz ją, której imię podaje jako znak -BROKENINSIDE87 Wielcy bracia nocy, ty, co mnie pocieszysz, który wzlatasz na gorących wichrach Piekieł, który mieszkasz w świątyni diabła; porusz się i pojaw! Pokaż się tej, co żywi zgniłość umysłu napędzającego mamroczące usta kpiące ze sprawiedliwych i mocnych! wyrwij ten bełkotliwy język i zamknij gardło. O Kali! Przekłuj płuca jej żądłami skorpionów. O Sachmet! Wrzuć substancję jej w przeklętą pustkę. O potężny Smoku! Rzucam w górę dwudzielne widły Piekła, a poświęcenie me przez zemstę na ich zęby wbite w oślepiającym blasku - niech spoczywa! Szem ha-meforasz! Chwała Szatanowi!

Gość gość
Kasia to kafeteryjny projekt , jako dziewczyna liczący , że jak "zmieni płeć" to będzie łagodniej traktowany/a. w rzeczywistości Kasia to w realu sfrustrowany z nabrzmiałymi jądrami osobnik z siurkiem

Gość gość
buahahahaha

Gość gość
o k***a :D

Gość gość
nie sama sobie napisała, tylko ja jej napisałem złamana, projekcie kolejny :D

Gość gość
debilko tępa, wiesz dobrze, że mówię ogólnie o czymś co kogoś dotyczy. i naprawdę skończ z tym kretyńskim tłumaczeniem bo to nie ma nic do rzeczy. i kolejny bełkot broken - ktoś kto jest w mniejszości może obrażać kogoś w większości, a większość już mniejszości nie hahahaha

Gość gość
brokeninside87 dziś smiech.gif k********a ludzie, Kasiu i reszto -jak ja obrażam związki to nie obrażam WAS *Obrażasz, obrażasz każde małżeństwo, każdy konkubinat, każde narzeczeństwo itd, a tym samym obrażasz tych ludzi, bo dajesz każdemu z nich do zrozumienia że są debilami, bo dają się zniewolić. -jak obrażam metal to nie obrażam WAS * Nie widziałam tego, ale to czy obrażasz to zależy od tego jak o tym piszesz. -jak obrażam kopulację to nie obrażam WAS * Obrażasz. Kopulacja to naturalna potrzeba człowieka, bez której człowiek by wyginął. Jeśli do swojej oziębłości dorabiasz ideologię i jesteś zdania, że jesteś ponad to, to obrażasz. Bo uważasz resztę społeczeństwa za ludzi niższej kategorii. -nie bierzcie tego do siebie, nie utożsamiajcie się tak bardzoe z tymi rzeczami, bo to jest żałosne i nie ma sensu. *Jasne, nie ma sensu, bo będziesz dalej zakładać kretyńskie wątki, mające na celu poprawienie tobie samopoczucia i leczenie własnych kompleksów. To jest żałosne. Tak sobie myślę, że będę się do ciebie odtąd zwracać : zimna p**do bojąca się k****a. Ale nie bierz tego do siebie. :) Wooow Kaśka, klątwą pojechałaś. Ha ha ha ha... Od kilku miesięcy szanujesz każde gusta, dobreee he he.

Gość gość
masz doła że już nikt o tobie nie pisze?

Gość gość
Kamilko, jesteś dziewicą?:D