Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oponka28

PŁASKI BRZUCH, 30sto dniowe wyzwanie

Polecane posty

Gość Oponka28

hej :) Jestem Oponka, mam 28 lat, jesem LEŃ ;) i mam NIE-płaski brzuch. Wczoraj jednak postanowilam to zmienic- zaczelam 30-sto dniowe wyzwanie (z Tips for women) i bardzo powoli zaczynam walczyc o moj wymazony brzuszek :) ..no i pupe...i nozki ;) Ale podstawa to brzuch! Kochane ZAPRASZAM!! Co tam chcecie poprawic - poprawcie!! bo podobno sie da.. sama jeszcze nie dowierzam czy wytrwam i ze moge miez plaski brzuch :( ..ale za 30 dni minie miesiac i albo bede przeszczesliwa ze cos z tym robie, albo jak do tej pory bede sie dolowac ze ''i tak to nie ma sensu'' :( DA SIE!!!

Gość gość
a jakas dieta do tego?

Gość gość
Zacznij od mózgu, w 30 dni to możesz spalić trochę tłuszczu, ale nie zrobisz z flaka kaloryfera, zapomnij :D

Gość Oponka28
ale wredny ''gosc'' sie trafil!! -powinni robic jakas selekcje, bo nie wszyscy sie tu nadaja - tu sie ''gosciu'' przychodzi po wsparcie i motywacje..a nie zeby dola zlapac buuuuuuuu :P Zreszta, to jest wyzwanie- poczatek :) Tam gdzie ja bede za miesiac, ty nie bedziesz i za pol roku :P wiec wara stąd! Ale mnie wnerwil! Ale inne kolezanki zapraszam :) :) :D

Gość gość
a jaka masz diete