Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikselon

Czy ONA TAK NA SERIO? Wyjdę na frajera? Pomocy!

Polecane posty

Gość gość
dziewczyna ma jaja, tylko na co z toba tyle czasu tracila:-))) czyloi cos wartosciowegow tobie bylo;albo umiesz sie maskowac;ale laska ma charakterek

Gość brzydzia
*wiecznie

Gość gość
Ale jak możesz się nie odzywać do osoby na której Ci zależy przez 5 dni? To jakieś chore. Jak się kocha, to się o tej osobie myśli, nawet jak się niby tego czasu nie ma, to zawsze można smsa 'kocham Cie' wysmarować nawet jak się właśnie s.r.a za przeproszeniem. Życzę jej, żeby znalazła kogoś, kto doceni to jaka jest wyrozumiała i w końcu zacznie ją dobrze traktować i się o nią starać. Ciepła jej życzę po prostu.

Palant. Kobieta miała wypadek a ten nawet tym się nie przejął i się pyta czy ma jej coś na to odpowiedzieć czy milczeć. Dureń do kwadratu. Milcz! Zrobisz jej przysługę, bo Cię w końcu zostawi, a na drugiego aż takiego durnia raczej nie trafi.

Gość Pikselon
Przeczytałaś jej maila? Widzisz, że nie jest łatwo - pytajac co 5 minut co u niej wlazłabymi na głowę, poza tym naprawde zdawałem egzaminy i, tak tu zawiniłem nie przyszłomi nawet do głowy, że coś mogło się stać. Powiedziała mi, że kupiła motocykl, wiedziałem, że jeżdzi ale nie przyszłomi do tego zakutego łba, że coś se stało.Dodaj do tego różnicę czasu u mnie jest ranek gdy u niej jest noc. Ma jaja ale nie wiem może ja szukam potwierdzenia, że to niedo końca tylko ja zawiniłem Przeciez mogła napisac mi że miała wypadek?!

Gość Pikselon
I jeszcze jedno - co oznacza że ja wkąłdam ale ona w tym nie uczestniczy ktoś to rozumie?

Gość Pikselon
Kurcze NIE MIALEM POJECIA ZE MIALA WYPADEK! Nie odzywalem się bo myslałem, że to fochy. Kurcze no jakbys miala wypadek tobyc napisała do swojego faceta czy czekalabys az sie domysli???

Gość brzydzia
chlopie masz 50lat!!!gimnazjum dawno za soba nie odzywa sie to sie pisze-wszystko oki?nie odzywalas sie wczoraj?nie wiem czemu milczysz?martwie sie,daj tylko znac czy wszystko w porzadku i tylko tyle albo az tyle mialbys czyste sumienie a tak:Ono brak slow:O

Gość gość
debilu gdyby ci zalezalo to zadzwonil bys i wyszlo by w rozmowie ze miala wypadek w dupie ja miales i tyle jak komus zalezy to zawsze znajdzie czas na pare min rozmowy

Gość Pikselon
Czyli jednak jestem kretynem? :(

Gość Pikselon
To powie mi ktoś co teraz mogę zrobic? Nawet idiota zasluguje na szansę:(

Gość brzydzia
No jestes:O jestes zwyczajnie nieludzki Nie masz uczuc:(wychodzi to nawet w pozniejszych wpisach:( a martwisz sie czy wyjdziesz na frajera:(

Gość gość
tak to napewno nie moge uwierzyc ze masz 50 lat

Gość gość
i to wielkim ale za to ...Nikt nie wchodzi ci na głowę... czego się tak strasznie boisz , chyba masz malutką tę głowę

Gość gość
To fajna kobieta, a takie na głowę nie wychodzą. Jeszcze do tego najczęściej mają pecha, bo trafiają na takich palantów jak Ty. Skoro jesteś 10 lat z kimś i przez 5 dni masz tę osobę w D*PIE, to nie zasłużyłeś na nią. Baba daje z siebie 100%, a od Ciebie dostaje pewnie jakieś marne 20% i kombinacje w stylu "oby mi nie wyszła na głowę" po 10 latach... No my tylko na to czyh.amy. Tyle lat... Jesteś samolubnym, zimnym człowiekiem, który pasożytuje na cieple dobrej osoby.

Gość gość
coś okropnego 50latek o mentalności 16latka a jaki narcyz ! z twoich postów aż wali JA JA JA i nic więcej

Gość gość
gosc 20,51 ma racje

Gość gość
coś okropnego 50latek o mentalności 16latka a jaki narcyz ! z twoich postów aż wali JA JA JA i nic więcej

Gość gość
jak znam życie to stary rozwodnik któremu była żona weszła na głowę i teraz działa wg. zasady Ja najważniejszy ,adorujta i latajta za mną hahaha a pewnie myśli,że dolar dalej dużo warty no nie mogę

Gość Pikselon
No terazto Was poniosło. A jej mail toniby mail spokojnej owieczki? Inna sprawa, że nigdy tak do mnie nie mówiła, zawsze była cierpliwa i jestem tym szczerze zaskoczony. Jednak ten jej mail nie jest tez zbyt miły wyzywa mnie od "ch' i innych rząda deklaracji bo jak nie to koniec - stad mój strach ze wyjdę na frajera.

Gość Pikselon
Tak jestem starym rozwodnikiem, ona tez jest po rozwodzie. I tak ma ktoś powyzej rację, ex zona malo, że weszla mi na głowę to jeszcze z przytupem tam nas...a dlatego teraz jestem ostrożny. Co w tym dziwnego. Dla mnie jej mail jest zakoczeniem ale tez otrzeźwieniem, nie wiem ty;lko na ile to szczere a na ile chce mi np dokopac:(?

Gość gość
kopa w d**e ci powinna dac i siedz sobie sam

Gość belllinmioo
ja mam takie pytanie..jak ty chcesz tworzyc z nia zwiazek, skoro ty jestes w ameryce a ona w niemczech?...chcecie sie spotykac raz w rodku? czy macie taki internetowy zwiazek?;)

Gość gość
jeśli to fajna i atrakcyjna osoba a czuję,że tak, to na pewno sobie znalazła a przynajmniej ma w odwodzie wartościowego faceta, dlatego ma Ciebie powyżej dziurek od nosa, nie starałeś się bo coś tam,coś tam z byłą, to teraz cierp, bo prawdę mówiąc twój target wiekowy to jedynie zdesperowane rozwodki da których słowo Ameryka to wielkie aj waj. Najgorsze co może spotkać kobietę próbująca ułożyć sobie życie to rozwodnik z problemami i nie zamkniętym rozdziałem w postaci byłego małżeństwa!

Gość gość
nie da sobie wejść na głowę i jest ostrożny ale na Boga przez 10 lat???!!!! nie kochaniutki ty już taki masz charakter bo pierwsze prawdziwe małżeństwo ci nie wyszło i dopóki tego nie przerobisz w swojej zamotanej głowie to nigdy się nie zmienisz, a jak widać z takim podejściem to żadna wartościowa kobieta z Tobą nie wytrzyma

Gość arsenicum iodatum
Ludzie dzielą się na DAWCÓW i BIORCÓW ty jesteś zdecydowanie tym drugim...dlatego i tak nic nie zrozumiesz

Gość gość
"Na pytanie czy pojawił się na horyzoncie ktos inny – cóż jako 50 letni mężczyzna chyba powinieneś już wiedzieć, Że jeżeli nie dbasz i nie szanujesz tego co masz to zwyczajnie to tracisz" oczywiście ,że ma następcę i to chyba na poważnie ha ha ha.

Gość gość
Ale co to za pieprzenie o wlażeniu na głowę? Człowieku, ty niby masz pięćdziesiąt lat?! Jak się kogoś kocha, to NIE MA czegoś takiego jak włażenie na głowę! Mój facet pyta mnie kilka razy dziennie, co tam, jak tam, jak się czuję itd. Nie kiedy jestem w pracy, ale rano, po południu, wieczorem... to jest normalne! Gadanie o tym, co u kogo jest NORMALNE. Nienormalne jest nieodzywanie się przez pięć dni! Miałeś egzaminy? To pierwszą rzeczą w wolnej chwili powinien być sms do niej 'napisałem'/'właśnie wyszedłem'/'poszło źle/dobrze'. A nie że milczysz pięć dni, no ja pieprzę, to brzmi jak jakiś żart... Masz dwa wybory. Albo dorastasz z miejsca i dociera do Ciebie, że nie ma czegoś takiego jak włażenie na głowę, zaczyasz poświęcać czas i angażować się w jej życie, albo dajesz jej odejść. Tylko zanim to zrobi, przeproś za swój świński egoizm.

Gość Pikselon
Odpowiem kolejno - sprawy z małżenstwem zamkniete już dawno - nie chcę powtorki stąd ostrożnośc. do stanów mieliśmy jechac razem ale ona pojechała na rok do Niemiec do rodziny, jak wyjeżdżaliśmy plan był, że lądujemy tu razem. Ja mam wrażenie, że ona wykorzystała to, że faktycznie 5 dni się nie odzywałem by wykręcić taki dym. Teraz stoję jak idiota pod ścianą ze spuszczonymi spodniami:( prosząc o radę na babskim forum. Super.

Gość gość
twoje podejście do kobiet widać nawet w nazewnictwie - cyt. "babskie forum"