Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikselon

Czy ONA TAK NA SERIO? Wyjdę na frajera? Pomocy!

Polecane posty

Gość gość
poza tym co Ty sobie wyobrażasz?? ze jak Ty kiedys tam umrzesz a ona bedzie już staruszką to bedzie ich miała nagle spłacać?? bo połowa domu bedzie ich?? czy jej sie tam wprowadzą i bedą jej zatruwać życie na stare lata?? powazny jesteś w ogole??

Gość PikselonPijany
Oni maja po 20 pare lat i raczej się do mnie nie wybieraja zostaja w Polsce ale ona sie boi że na stare lata sobie przypomną i jak mi sie cos stanie toja wykopią. Faktycznie przez 10 lat nie byłem w stanie nic z tym zrobic -matka ich rozpieściała i nie ma znimi dyskusji. To tez był zawsze zapalnik. Tak naprawde im więcej z was pisze tym ja więcej mam refleksji ile rzeczy mogłą ją jakokobiete wkurzac. Zasadniczo jedna butelka to mało.

Gość gość
dla mnie to Ty jej poprostu nie kochasz

Gość gość
no to jak są rozpieszczonymi bachorami to by ją napewno wykopali z tego domu albo męczyli psychicznie lub fizycznie na stare lata. Dorze robi że odchodzi od takiego ciula jak ty, myślącego tylko o własnej d***e, nie mającego jej na uwadze

Gość PikselonPijany
No toco mam zrobic odstrzelic ich?

Gość gość
tak. I co napisałes coś do niej??

Gość brzydzia
pikselon co postanowiles?

Gość Pikselon
Spuściła mnie na drzewo. Cóż, chyba mi się należało. Za dugo czekałaem, za mało się starałam za głupi byłem.

Gość PikselonPijany
I za dużo wy[iłem

Gość Pikselon
To nie jest odpowiedź na pytania, które Ci zadałam. To wciąż tylko próba manipulacji zakrawającej nawet o groźbę. Powinnam teraz skulić się cichutko w kąciku szafie piszcząc cienkim głosikiem „ Ja, Ja, Ja mnie wybierz mnie!!!!” !?! Być miła i miła i nie daj Bóg nie zadawać trudnych pytań bo przypadkiem wybierzesz jakąś Zdzisię? Nie napisałam nigdzie nic takiego o czym wspominasz poniżej- zadałam Ci natomiast szereg bardzo jasnych i konkretnych pytań, wymagających jasnych i konkretnych odpowiedzi. Jak choćby to, w jaki sposób konkretnie i jak zamierzasz rozwiązać problem swoich synów, jak zamierzasz zapewnić mi poczucie bezpieczeństwa w kształcie innym niż było to do tej pory, jak konkretnie widzisz wszystkie istotne dla wspólnego życia aspekty i jak konkretnie zamierzasz je zrealizować ponieważ w takim kształcie jak to było do tej pory - a o czym bardzo jasno napisałam w mailu do czego w żaden sposób się nie ustosunkowałeś- nie jest to już możliwe. Nie wciągniesz mnie ani w enigmatyczne brednie ani w „ orientuj się maleńka bo sobie pójdę”. Albo dorastasz z marszu, JUŻ teraz, określasz się jasno, konkretnie i szczegółowo albo podciągasz nerwowo majteczki w krateczkę przestępując z nogi na nogę brzęcząc pod nosem „ aaaa bo on mi nogę podstawił psze pani” i zostajesz ze Zdzisią i dalej bawisz się w dom przerzucając foremki z piaskownicy do piaskownicy – w tę grę jednak musisz zagrać beze mnie. Na co dzień opiekuję się dziećmi i odnajduje dużą przyjemność mogąc porozmawiać z kimś DOROSŁYM dla odmiany. 'Tak mi odpisała - poleciałem do niej ale powiedziała, że nie dorosłem i zwyczajnie komneła mnie w zadek. Tak sie to skonczyło. Ku przestrodze,

Gość gość
mam 22 lata i uważam, ze jesteś zasrany, niedojrzaly egoista - tylko to się liczy JAK WYPADNIESZ, czy nie będziesz frajer, nei będziesz "miękka pyta". JAK ONA SIE CZUJE? CO JEJ SIĘ STAŁO? x Potrafisz odpowiedziec na te pytania? Jakie brała leki? Kiedy ma kontrolę u lekarza? x TO TERAZ POWINNO BYĆ NAJWAZNIEJSZE - jej zdrowie. Gdy się kogoś kocha w takiej sytuacji w d***e bym miała co on o mnei pomyśli, tylko zdrowie by się liczyło i wsparcie tej osoby. x a Ty się zastanawiasz "co jej napisać bym nie wyszedł na frajera" JUŻ WYSZEDŁEŚ

to co mi się rzuciło od razu przed oczy, że się nie martwiłeś jej wypadkiem a tym żeby Cie bodaj pod pantofel nie wzięła. negatywne jest to, że zmarnowała z Tobą tyle lat. powinieneś mieć nauczkę i cierpieć, ale po Tobie to spłynęło...

Gość Pikselon
Nie spłynęło, poporstu za późno się obudziłem? Zbyt byłem pewny tego, że nigdy mnie nie zostawi. Ten jej mail był takim policzkiem, ze nigdy nie nabralam takiego szacunku dla kobiety jak do niej w tej chwili. Zrozumiałem, że to nie jet głupia dziewczyneczka. Trochę jedna za póżnoi mam za swoje:(. Nie chccecie wiedziec jak sięczuję, a to conapisały osoby powyżej 100 procent prawdy, byłem skupionym na sobie dupkiem zajetym karierąi samym sobą . Ona się obudziała a ja tego nie zauwazyłem.

Gość gość
Sam tytul tematu jest protekcjonalny, a ty dbasz TYLKO o swój wizerunek. Ta kobieta ma jaja z mosiádzu!! Brawo dla niej! Urszak

Gość Pikselon
Takstary ona ma jaja ze stali.Pogoniła mnie jak psa a ja siedze i piję. Nie umiem, bezniej żyć.

Gość gość
nie martw się ....przeżyjesz,myślisz że jesteś w wyjatkowej sytuacji? takich sytuacji jak twoj***agienko są miliony na świecie