Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bi21

Dziewczyny czy mogłybyście być z chłopakiem BI?

Polecane posty

Gość gość
Co za głupie krowy się tu wypowiadają :/ Pewnie nie jedną penetrowało tuzin brudnych k***sów z serem pod napletem przez co mają rozjechane p*zdy i kompleksy z tego powodu :S

Gość gość
Hmm chyba tak.:)

Gość gość
kiedyś byłam z bi, zaproponowałam trójkącik bo myslałam, ze przyprowadzi faceta a tu w progu widzę babe ;//// nie miałam jak się wymigać i patrzyłam jak r*cha te laske :( myślałam, że sie obrzygam, nigdy więcej :S

Gość gość
Z serem to pewnie ciebie roochał, normalna kobieta bez takich doświadczeń sama by tego nie wymyśliła, widać że jesteś "po przejściach" a tobie droga gościnko współczuję, ja bym powiedziała że nie o taki trójkąt mi chodziło, wymyśliłabym okres na przykład...

Gość gość
ale z niektórych głupie babole :////

Gość gość
Ja jestem z mężczyzną biseksualnym. Wiem, że Twój post był napisany dosyć dawno, ale gdybyś miał potrzebę porozmawiać na ten temat z kobietą, która jest w związku z takim mężczyzną to pisz śmiało na mojego maila: angelikaS1206@gmail.com A może i ja dostanę od Ciebie kilka rad :)

Gość gość
Zastanawam się kto i dlaczego podpisuje wpisy jako "S".?Ja bym nigdy tak nie napisała!.s

Gość gość
To "S" na końcu wypowiedzi. Wydaje mi się, że to nie jest podpis tylko jakaś minka typu ":p". Zauważ, że to nie jest samo "S" tylko ":S" (przed "S" jest dwukropek).

Gość gość
To jest minka na zniesmaczenie :P