Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzucam facetow, bo czuje sie brzydka

Polecane posty

Gość gość
a co ma zrobic kobieta z brzydkim cialem z nadwaga ,pelno celulitu -brzydkie cialo zepsute :( :(

Gość gość
"a ja na pewno pasztetem nie jestem" "czuję się brzydka i jestem zdania" to jak w końcu? co musiałoby się stać, byś zaakceptowała siebie, być podobała się sobie? musiałby się mną zainteresować ktoś, kto podołby się równiez mi...nie-desperat albo tak jak pisze Mindymindy...koleś z konieczności obniżający wymagania.

Ale niektórzy czasem na serio obnizaja wymagania,wkońcu trzeba coś przeleciec....sorry ze takie nastawienie mało pocieszajace,ale mam dośc tej hipokryzji.

Gość gość
NIE WSZYSTKO to co naturalne ,ladnie dobrze wyglada,nie oszukujmy sie... :)

Gość gość
GRUBA DUZA GEBA JAK U BABY ZE WSI :O :O

Gość gość
haha, dokładnie Mindymindy :) i to mnie właśnie przeraża. że to ja jestem tę ostateczną opcją, żeby w ostateczności jednak... "zamoczyć"

W tym Cie rozumiem doskonale,najlepiej miec piekna buzie jak Siwiec i 90-60-90 wtedy zaden nie bedzie z ostatecznosci z nami.

Gość gość
A CI wszyscy faceci to TACY PIEKNI IDEALNI ? ;)

Gość gość
"musiałby się mną zainteresować ktoś, kto podołby się równiez mi" W tak oto sposób uzależnisz się. Hipotetycznie - jesteś w związku, jesteś dowartościowana przez swojego wybranka i nagle okazuje się, że nie po drodze wam razem. Co wtedy? cała pewność siebie, podobanie się sobie znika, znów stajesz się zakompleksioną dziewczyną. x Co nie odpowiada Ci w swoim wyglądzie?

Gość gość
musiałby się mną zainteresować ktoś, kto podołby się równiez mi" W tak oto sposób uzależnisz się. Hipotetycznie - jesteś w związku, jesteś dowartościowana przez swojego wybranka i nagle okazuje się, że nie po drodze wam razem. Co wtedy? cała pewność siebie, podobanie się sobie znika, znów stajesz się zakompleksioną dziewczyną. x Co nie odpowiada Ci w swoim wyglądzie? dokładnie!!! ja o tym wiem, ale przecież to, że wiem, nie zmieni schematu jak o tym wszystkim myślę. jedno wiem - ja intelektuwalnie się czuję ok, jako osoba uważam, że jestem spokojna, ale ciekawa, wesoła, oczytana. tylko jakby wygląd stał na przeszkodzie. mam 162 cm wzrostu i te duże uda - na wysokiej dziewczynie wyglądałoby moze nawet fajnie, ale ja...najlepsze dzinsy odpadaja, bo ekspnują, mini też nie powinnam, chociaż nie mogę się powstrzymać i czasem noszę, bo ile można pomykać w spódnicy-habicie. do tego wszystko mi sie zlewa w twarzy, bo mam jasna cere, włosy, oprawe oczu, brwi, nawet usta - wszytsko, jak jakis cholerny albinos, mowa o wygladzie bez makijazu, ale w makijazu nadal bardzo delikatnie i jasno . Boże, nie wiem. ludzie mowia, ze jestem ladna, ale ja tez tak mowie brzydkim, jak chce byc miła .

Gość gość
KAZDY MA INNY GUST,czy wszytskie gwiazdy tv kina ,muzyki maja peikne idelane partnerki/partnerow??? Mi sie niektorzy bardzoo niepodobaja sa bardzo brzydcy ,a maja przystojnych fajnych partnerow

Gość gość
pytanie więc: jak uwierzyć w siebie, jeżeli np. nie mówiono nam tego, a zarywa do nas desperat/rozwodnik/koleś z klubu, który chce na 1 noc, i nie mamy na czym budowac opinii, że jesteśmy takie z******te, hm?

Lepiej zyc z dnia na dzień,ja niestety nie jestem za tym ze miec mniemanie Miss podczas gdy mamy jakies wady.Takie oklamywanie siebie nic nie daje.

Gość gość
"ja intelektuwalnie się czuję ok" jesteś ok ;) x "te duże uda" Co chcesz z tym fantem zrobić? :) przede wszystkim musisz podobać się sama sobie (jeden z warunków udanego życia seksualnego, dobrego samopoczucia). Trzeba zmobilizować, wziąć się do roboty - siłownia, domowy aerobik, odpowiednia dieta. Opłaca się - początkowo może być męczące, lecz z czasem uzależnisz się od tego. :) Samoakceptacja? jak najbardziej, lecz ja wychodzę z założenia, że jeśli coś nam przeszkadza, mamy jakieś kompleksy i możemy je w prosty sposób zlikwidować, robimy to. x motywator https://www.youtube.com/watch?v=OgO44jh00iY x Trupio blada cera ;) podatna na oparzenia. Trzeba stopniowo łapać słoneczko (solarium nie jest zdrowe), do tego beta karoten. I tyle. x Fajna z charakteru jesteś, z wyglądu przypuszczam że też (ale jak już wspomniałem, sama sobie musisz się podobać).

Gość gość
Dzięki :) <3