Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie przemówić,że z alkoholikiem to nie ma przyszłości?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Baranem sam jesteś, bo zasłyszałeś od innego barana o obrocie o 360 i przyjąłeś to za pewnik wcale nad tym nie myśląc. Potocznie tak mówią może podobne tobie przygłupy. Polecam się douczyć, a dopiero później poprawiać kogoś kto ma rację.

Gość gość
znajdzie się jakiś dzieciak co z matematyki tylko o stopniach poczytał i pisze coś bez składu i nie na temat, a inni się dają wciągnąć w tę dziecinadę zamiast ignorować...żałosne

"gość dziś gameover śmieć twojego pokroju pewnie pożycza od kobiet kase nie oceniaj ludzi swoją miarą łebku" xxx jestes kretynką:) ok przepraszam, że źle oceniłem twojego byłego:O żenada. gdybym musiał dzielić życie z taką idiotką jak ty to najprawdopodobniej skończyłbym z piciem skacząc z okna.

Gość gość
a wiesz gameover, że tak się zachowujesz jakbyś też był uzależniony, nie od alkoholu, ale jakiegoś goowna dla małolatów, no chyba, że masz 12 lat ( no bo ciągle te buźki...) no to wtedy twoje zachowanie byłoby zrozumiałe.

ciekawa interpretacja. jak czegoś nie rozumiesz tzn, że jest głupie. poniekąd sprawdza się a raczej potwierdza w praktyce bo unikasz "głupich" ludzi i "głupich" tematów. w ten sposób nie możesz się skompromitowac co skutkuje przekonaniem o własnej madrości:)

Gość gość
17;37 on wie że mnie rani ,gdy to sobie czasem bardziej uświadamia stara się ale zawsze pozniej i tak polegnie,nawet po dniu jak zwija się z bólu bo już zniszczył sobie wnętrzności to i tak poniesie porażkę,tytuł narzeczonego już stracił co poradzę teraz przyjaciel ale i tak muszę patrzeć jak ktoś kogo kocham przegrywa z chorobą

Gość gość
ignorujcie padline gameover on karmi się wami , olewać g****o wtedy nie będzie śmierdziało , nie odpowiadać na zaczepki sam sobie pójdzie

Gość gość
znajdzie się jakiś dzieciak co z matematyki tylko o stopniach poczytał i pisze coś bez składu i nie na temat, a inni się dają wciągnąć w tę dziecinadę zamiast ignorować...żałosne x Kompromitujesz się człowieku, ale z jednym się zgodzę, to poziom matematyki z podstawówki :o

"gość dziś ignorujcie padline gameover on karmi się wami , olewać g****o wtedy nie będzie śmierdziało , nie odpowiadać na zaczepki sam sobie pójdzie" xxx :D statystycznie rzadko które g****o samo odchodzi po olaniu. Ale byc może to tylko moje osobiste doświadczenia

Gość gość
statystycznie rzadko które g****o samo odchodzi po olaniu. Ale byc może to tylko moje osobiste doświadczenia x To było na tyle dobre, że cofam cymbała, sorry :D

Gość gość
Muti czy to Ty???

"To było na tyle dobre, że cofam cymbała, sorry smiech.gif" xxx prosze nie rób tego. mam kawał drogi do częstochowy i kolana tez już nie te co kiedys:P

Gość gość
Ok, jak sobie życzysz cymbale. Tak bym powiedziała gdyby nie spodobał mi się pomysł z Częstochową :D

jestem w stanie oczarować każdą inteligentną kobietę rozmową;) (reszta leci tylko na wygląd:P)

Gość gość
gameover to Ty nie jesteś kobietą? : o "i kolana tez już nie te co kiedys" zabrzmiało jak moja babia... :D

Gość gość
babcia* ;)

to byłoby tragiczne gdyby okazało się, że jesteśmy spokrewnieni będąc o krok od umówienia się na randkę:(

Gość gość
W sumie moja babcia ma dużą rodzinę... ale w Niemczech podobno zalegalizowali związki nawet rodzeństwa, więc wiesz, daleko nie ma :D :P

Gość gość
hahah ojej zaczynam Cię lubić, soł zamilcz :D

Gość gość
Pocałunkiem? Powiem jak typowa baba: insert coin :D:D paa :D

Gość gość
uroda mężczyzny jest w jego inteligencji, inteligencja kobiety w jej urodzie... Zniszczyły ten wątek jakieś głupki, nie pozwalając pomóc kobiecie, myślę, że kiedyś wam to się zwróci z nawiązką i wtedy idźcie do Częstochowy naprawdę, bez kpiny...

Gość gość
Ona założyła dwa tematy, może na tamtym się zastanawia czy men jest alkoholikiem, czy jak sam mówi, nie:classic_cool:

Gość gość
Zniszczyłam jej życie przez moje głupie wpisy ojej. Przecież to nie ważne, że kobieta na własne życzenie wpakowała się w związek z alkoholikiem i jeszcze go tłumaczy. Ja jestem zła i pójdę do piekła \m/

:D pierwsze słysze, żeby kretynki o mentalnosci podwórkowych plotuchów potrafiły komus pomoc. chyba, że w zejściu z tego świata:classic_cool:

Gość gość
autorka po pierwsze nie "ona" nie założyła dwóch wątków , wiec daruj sobie..i nie "ona" po drugie każdy zakłada taki wątek jaki jest jej potrzebny, nie pasuje nie wchodz, nie udzielaj się, nie komentuj po trzecie oceniacie kogoś..a sami jak się zachowujecie..pisząc głupoty wyssane z palca, docinając ludziom, przekomarzając się, łapiąc sie za słowa, pisząc nie wnosząc nic w temat, a wręcz przeciwnie ukazując swój poziom inteligencji równy zero..sami pokazujecie,że nic nie znaczycie, bo człowiek na poziomie, mający choć namiastkę kultury nie zachowuje się jak troll on line! tylko tyle umiecie siedzicie zapyzieni przed monitorem podnosząc puszke z browarkiem za rencinke mamusi i drapiecie sie po brzusiu. w rzeczywistości jesteście mrukami, nic nie majacymi do powiedzenia, a wasze środowisko to monopolowy, kebab i kanapa a główne zajęcie to dopierdalanie ludziom oczywiście anonimowo. spoko dowartościowuje się na swój sposób!

no tak. a generalizowanie i wkładanie do jednego worka ludzi dotknietych choroba alkoholową bez poznania ich: żulem menelem nieudacznikiem brutalem i jakimkolwiek epitetem w zależności od potrzeb oraz zrzucanie na nich odpowiedzialności za wszystkie porazki życiowe i to bez podstawowej wiedzy na temat tego czym jest uzależnienie ogólnie a alkoholizm w szczególnosci to szczyt kulturalnej rozmowy w dodatku z jedynie slusznymi wnioskami. jestem alkoholikiem. Obecnie nie pije. nie planowałem sobie tego jak wynikałoby z waszego lania wody. nie zgadzam się na to aby pod pozorem pomagania komuś oblewać mnie pomyjami. W życiu nie uderzyłem żadnej kobiety oraz nie zniszczyłem jej z premedytacją życia. zresztą żaden alkoholik nie robi tego z premedytacją. ale to już specyfika kafeterii. od szczegółu do ogółu i odwrotnie. więc się p*****l i odp*****l