Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

tesknie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
W艂osy mamy r贸偶ne ,oczy mamy takie same,i nie pisz臋 o niej tylko o nim.Wenus.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moja Kochana, r贸偶nimy si臋 wszystkim i zapewne to nas tak do siebie przyci膮ga, ale czy偶 nie jest ciekawiej spotka膰 kogo艣 tak r贸偶nego a jednocze艣nie tak bliskiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja Droga Wenus jak偶e pi臋kne s艂owa wyla艂y si臋 na moj膮 zakochan膮 w Tobie dusz臋. Tylko osoba o wielce romantycznym sercu mo偶e tak precyzyjne odczytywa膰 uczucia z oczu drugiej osoby. Lecz odpowiedz da艂a艣 wymiguj膮c膮 a ja oczekiwa艂am konkret贸w. No c贸偶 moje szare oczy pokry艂y si臋 mg艂膮 mo偶e dlatego ich nie dojrza艂a艣:D A. w艂os pokry艂 szron ,by艂am na spacerze;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja droga szaro艣膰 jest w ci膮gu dnia, ale nie ma jej w twoich oczach, jest w nich rado艣膰, energia, wulkan uczu膰, m膮dro艣膰, obietnica raju i niewierno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja Droga o co Ty mnie pos膮dzasz, wierna to ja jestem jak pies. Nawet aportuje na rozkaz:) Raj to mi si臋 marzy i mam tak膮 nadzieje, 偶e pomyl膮 mnie z Anio艂ami z uwagi na moje blond loki. No ale ja tu ci膮gle o sobie a mia艂am rozszyfrowa膰 Tw贸j wytrych:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja Kochana masz najpi臋kniejsze oszronione w艂osy pod s艂o艅cem, mo偶e mog艂abym je zobaczy膰 wkr贸tce? O wytrychu porozmawiamy jutro bo dzisiaj ju偶 oczy podpieram zapa艂kami, Dobranoc Kochana, niech Ci si臋 przy艣ni膮 najpi臋kniejsze sny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konkrety sa tak malo romantyczne Gwiazdeczko ;) A Ty mnie wypytujesz, jakbys mi nie ufa艂a :P Masz watpliwosci co do mojej osoby, Moja Droga?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz racj臋 Kochana pozosta艅my romantyczkami, nie mam w膮tpliwo艣ci jedynie co do tego 偶e id臋 spa膰, jeszcze raz S艂odka Kr贸lewno Dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobranoc Moja Droga , 偶ycz臋 dobrego wypoczynku i proroczych sn贸w:) Pi膮tkowe sny si臋 sprawdzaj膮, uwa偶aj co 艣nisz 馃槝.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
T臋skni臋, Moja Droga :( Kolejna szara sobota bez Ciebie... Twierdzisz, ze to co do mnie czujesz, to mi艂o艣膰... Je艣li tak to dlaczego jestes daleko? Mi艂osc sie nie odsuwa w k膮t, nie ucieka, jest blisko. Mimo wszystko, mi艂ej soboty 馃尲 Twoja Wenus A.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Achta milosc kobiet. To takie romantyczne ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Ci臋 Moja Droga Wenus. Mi艂o艣膰 nie jest zwi膮zkiem z kim艣. Mi艂o艣膰 to stan istnienia. Mi艂o艣膰 jest unikalnym kwiatem i zdarza si臋 tylko niekt贸rym ludziom. Mi艂o艣膰 to bezmiar nieba i nie mo偶na jej ogranicza膰 przez wyznaczanie przestrzeni, stawianie warunk贸w. Mo偶na kocha膰 nieznajomego cz艂owieka stoj膮cego obok,poczu膰 do niego mi艂o艣膰 i p贸j艣膰 dalej w swoj膮 stron臋. Wystarczy tylko to poczu膰. A ja poczu艂am wystarczy艂o,偶e us艂ysza艂am to s艂owo Wenus. Wi臋c pami臋taj o tym i zakochuj si臋 we wszystkim co istnieje, ludziach, zwierz臋tach,przyrodzie, przedmiotach. Pozw贸l swojej mi艂o艣ci wyp艂ywa膰 z serca i wnika膰 w to wszystko. Pozw贸l jej by膰 jak oddech i gdy patrzysz na ludzi i wszystko co Ci臋 otacza przelewaj j膮 przez swoje oczy. Niech te kilka s艂贸w o mi艂o艣ci b臋d膮 moim podarunkiem dla Ciebie w dniu 艢w. Miko艂aja. Z mi艂o艣ci膮 nie b臋dzie dla Ciebie dni szarych one zawsze b臋d膮 kolorowe bo 艣wiat i 偶ycie jest pi臋kne. A. nie ma dnia takiego samego. Kocham Ci臋 bardzo...bardzo...bardzo.馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochasz, to dlaczego si臋 nie odzywasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂a艣nie dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wystarczy , 偶e jestem鉂わ笍. Skup si臋 i poczuj jak przep艂ywa mi艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jako艣 nie czuj臋 teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂abo si臋 koncentrujesz, musisz poczu膰 ucisk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕abko:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ucisk to czuj臋 jak ci臋 widz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie jak czytasz;)c贸偶 ja na to poradz臋.....r贸偶ne ludzie miewaj膮 odczucia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pozwol, ze sie z Toba nie zgodze Moja Droga. Co to za milosc, z ktorej nie plynie nic oprocz samozadowolenia i narcyzmu samego "kochajacego" ("kochajacy" popada w samozachwyt nad soba samym, swoja empatia i uduchowieniem, bo przeciez "potrafi kochac nawet obcego czlowieka z ulicy")? To tak jak z tymi "duchowymi adopcjami" - nie sztuka zaadoptowac "duchowo" dziecko, sztuka zaadoptowac je realnie, wydac na nie swoj czas, zaangazowanie i pieniadze. Nie kocham kazdego przechodnia z ulicy, ani nawet tego nie chce. Kochalam zaledwie kilka osob w ciagu zycia, byli poddani ostrej selekcji przez moje serduszko ;) Milosc to bycie obok, odpowiedzialnosc, troska, bliskosc, oddanie, zaufanie, poswiecenie a nie jakies tam blizej nieokreslone uczucie do "kazdego i nikogo". Takie jest moje zdanie. Twoja Wenus A.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja kocham, chocia偶 nie jestem obok tej osoby. I kto mi zabroni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja Droga Wenus jak sama widzisz , nasza mi艂o艣膰 jest mi艂o艣ci膮 bardzo trudn膮. Ka偶da z nas pojmuje j膮 inaczej. Dlatego te偶 by dalej nie cierpie膰 musimy co艣 z tym zrobi膰. Nie wiem jak Ty ale ja chyba musz臋 zabi膰 t臋 mi艂o艣膰 :( Nawet wiem ju偶 jak to zrobi臋. Zaczn臋 Ci臋 nienawidzi膰 :( A. to dlatego , 偶e stawiasz mi warunki, kt贸re nie s膮 dla mnie do zrealizowania. Chcesz zamkn膮膰 mnie w swoim schemacie. Ka偶esz mi bra膰 za siebie odpowiedzialno艣膰 i bym ci臋giem przy Tobie by艂a. A co to ja mam by膰 Twoja niewolnica? Wybacz ale mnie si臋 bardziej podoba moja mi艂o艣膰 do Ciebie. Albo bierzesz to co Ci daj臋 albo z nami koniec:( i przecinamy w臋z艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wenus vel skarb vel aniol vel zaba vel kwiatek vel tygrys vrl perla....kocham go.

Udost臋pnij ten post