Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobał mi się facet, który ma dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość
do : Interesujące... Czyli od „spodobał mi się facet, który ma dziewczynę” przechodzimy do „spodobał mi się facet, który jest gejem z wąskimi pośladami” — pomijając już te wszystkie fragmenty, kiedy Autorka zażarcie twierdziła, że to NA PEWNO dziewczyna, bo wyczuwała czułość, i co będzie, jeśli ta dziewczyna niecnie przechwyci list Autorki do faceta... Z niecierpliwością przebieram nóżkami, czekając na dalszy rozwój urojeń Autorki.

Gość gość
to Ty nie wiesz jak on się nazywa to jak go na fb znalazłaś? 4 ewangelistów kapujesz dlatego MAtt.

Gość gość
Mi się wydaje, że autorka jest psychologiem i robi jakieś badania na temat cierpliwości ludzkiej i granicach wytrzymałości. Od kilku tygodni jest na nie, żeby badać nasze reakcje, dziewictwo i kościółkowość też wymyśliła, żeby nas utrzymać jak najdłużej w tym wątku a my idiotki dałyśmy się wkręcić;(

Gość gość
A mi się wydaje, że w przyszłym tygodniu zobaczymy na forum nowy, ekscytujący temat: „Wykorzystał mnie wąskod**y gej”.

Gość gość
A myślicie, że kto chodzi do psychologa? Dlatego podziwiam wszystkich terapeutów, że, w niektórych nurtach, nawet kilka lat są w stanie coś takiego wytrzymać. x I ta wykształcona, druga Jennifer, naprawdę się dziwi, ze ktokolwiek dokucza Niepokalanej Dziewicy (wziernik był? :P) kochającej z całego serca Pana Pięknookiego, Wąskodupnego i Ruszającego Pośladem? :D

Gość gość
Ta druga Jennifer chciała pomóc tak jak Ty droga wykształcona Miss C ale daje sobie spokój czas zacząć weekend kino i mohito a nie jakieś ciepłe kluchy. Samba;) Miłego weekendu dziewczęta;)

Gość gość
Dlaczego jesteście złośliwe? :(

Gość gość
do 17.04: Ale on może myśleć, że mam dziecko...

Gość gość
do 17.14: To nie są urojenia, bo ja nie twierdzę, że on jest gejem, tylko pytam, czy takie zachowanie może o tym świadczyć.

Gość gość
do 17.19: Teraz wiem, ale kiedyś nie wiedziałam i przez moment myślałam, że Mateusz.

Gość gość
Nie było potrzeby do wziernika. I, czemu się tak nabijacie z tego wąskiego tyłka? Próbowałam poważnie się czegoś dowiedzieć, a Wy niektóre jesteście już do mnie nastawione na złośliwość.

Gość gość
do : Nawet jakby myślał, że masz dziecko, to jakbyś mu się podobała, szukałby pretekstu do rozmowy — chociażby po to, żeby się przekonać, czy to na pewno aby Twoje. Widocznie nie zwrócił na Ciebie specjalnej uwagi, skoro nie szuka kontaktu.

Gość gość
A, czy to możliwe, by facet hetero ruszył pośladkiem, stojąc?

Gość gość
Nie, to nie możliwe, żeby facet hetero ruszył pośladkiem stojąc, to znak, że na bank jest homoseksualny. Nic tak nie określa geja jak ruch pośladów w pozycji stojącej.

Gość gość
Dziewczyno, ja juz pisalam ze jestes niby rozsadna, ale jak cos palniesz to szok... I sama widzisz, sprawdza sie Twoja teoria, ze zranienia odbijaja sie na dalszym zyciu. Zakochalas sie w geju, to teraz w kazdym widzisz geja.. Nie pisz wiecej takich rzeczy bo to smieszne jest... Moze byc gejem, ale ruch posladkow o tym nie swiadczy ehhh ;/

Gość gość
Tak, wiem, że to przez to, że zakochałam się w geju. Teraz, jak u kogoś widzę jakąś pojedynczą cechę podobną, to się doszukuję. Ale on kiedyś też dłonie tak szeroko rozłożył z stosunku do przedramienia prawie 90stopni. A mówi się, że geje mają tzw. złamany nadgarstek. Ehhh, no wiem sama, że to akurat jest głupie, ale mi takie pomysły przychodzą... Choć niby ta dziewczyna...

Gość gość
do 18.45: Nie wiem sama. W pracy przy wszystkich miałby mnie podrywać?

Gość gość
Jaki zlamany nadgarstek??? Daj spokoj, nie pisz takich bzdur...

Gość gość
Jak ja mam gazy to ściskam pośladki z całych sił a dziś nie trudno zjeść coś co wywołuje wzdęcia. Napisz na fb co słychać i podpisz się bezdzietna i wstaw fotkę. Papapa

Gość gość
Moim zdaniem do ładnych kobiet facet nie podbija dopóki ona nie da mu jakiegoś sygnału. A dla mnie babka z dzieckiem czy facet są poza strefą zainteresowania. Niezłe z Ciebie ziółko, ze zakochałaś się w geju.

Gość gość
ja zawsze uważałam, że warto...no bo co? czemu nie spróbowac, jak mu się nie spodobam i kocha swoją dziewczynę to powie nie i tyle i koniec ;-) jaki problem. No więc czasem zdarzyło mi się zaczepić jakiegoś zajętego, dawali sygnały że nie to nie i tyle. A jak któremuś się spodobałam to wiesz co...tak mnie opadły wszystkie znajome nawrzucały mi, jego dziewczyna przyprowadzała go codziennie na zajęcia i odprowadzała, dobrze, że z nami nie siedziała na wykładach ;-) on niewinny, a ja taką opinię uzyskałam od dziewczyn, że szok...więc nie warto bo naprawdę spotka cię społeczny ostracyzm, no chyba, że nie masz żadnych znajomych i potencjalny facet też nie ma nikogo prócz dziewczyny co mało prawdopodobne. przyznam się, że wcześniej nie brałam tego pod uwagę. A teraz czuję ich nienawistne spojrzenia. A facetowi sie spodobałam, no ale nie możemy bo jak...wszyscy nam na rączki patrzą. Autentycznie ;-)

Gość gość
do 20.00: TZW. złamany nadgarstek. Niektórzy geje mają taki ostentacyjny sposób zginania ręki w nadgarstku. Ale teraz sobie myślę, że u niego taki sposób zginania rąk może z czegoś innego wynikać.

Gość gość
do 20.27: To właśnie nie była ściskanie. Bardziej poluzowanie. Jak Ci to zobrazować? Tak, jakby lekko przerzucił ciężar ciała na jedną z nóg i ten pośladek tak lekko majtnął. Ehhh, po co ja mu się na tą dupę gapiłam i teraz analizuję...? To przez to, że zwróciłam uwagę, że wąska...

Gość gość
do 20.34: No właśnie, może on potrzebuje sygnału... A, co za problem zakochać się w geju? Ja w nim widziałam przede wszystkim faceta. A też on na początku nie dawał sygnałów gejostwa. Wcześniej miał dziewczynę i w ogóle... Dopiero z czasem mi powiedział, jak już długo byłam zakochana. I jeszcze długo byłam zakochana:) Ale to już dawno było.

Gość gość
EEEEEEE Autorki to już nie ma a o pośladku wymyśla jakiś Troll.

Gość gość
20.34: Jesteś facetem?

Gość gość
Czy bedac zakochana w geju, mialas nadzieje ze on sie zmieni i jednak cie pokocha? Ale tak szczerze odp. I czy "po geju" bylas jeszcze w kims innym zakochana?

Gość gość
do 21.17: A jednak autorka. Ale chyba muszę przestać to analizować.

Gość gość
do 21.20: Tak, byłam później jeszcze zakochana. A, czemu pytasz? Co do pierwszego pytania. Przez jakiś czas miałam na to nadzieję, ale w pewnym momencie on w ogóle zmienił na gorsze swoje zachowanie i ja już nie miałabym do niego wtedy takiego zaufania, żeby z nim być, choćby mu się zmieniło.