Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie muszę pracować ale chce. Wierzycie w to??

Polecane posty

Jesli ktos haruje w fabryce za grosze, i twierdzi, ze dla przyjemnosci, to faktycznie raczj klamie. Albo ma pieklo w domu ;) Z tym, ze ja takich ludzi nie spotykam.

Gość gość
Jakby się Tobie sytuacja życiowa zmieniła nie zapomnij tych gotowanych obiadów i prania wpisać w życiorys. Potencjalni pracodawcy będa się o Ciebie bić.

gość dziś masz racje sa tez ambitne kobiety ;)))) a nie utrzymanki swoich malzonkow;)))

Gość gość
Zgadzam się z verde. Nikt kto tyra za grosze raczej nie powie, że lubi. Ale jak babka zajmuje sie pracą w biurze w miłym towarzystwie koleżanek, 3 kawki obali, ciachem zagryzie to nawet za te 1500 zł chce się isć do pracy.

Gość gość
hahahah dokładnie ,dobrze ktoś zauważył - mając 2 tyś na rękę to nawet na stancję nie będzie was stać, bo nawet przeciętna kawalerka w małym/średnim mieście to koszt (razem z rachunkami) ok 1400-1500 miesięcznie, nie mówiąc już o tych większych miastach jak np. warszafka czy krk, zwłaszcza centrum :) jak was mężuś kopnie w du/psko to równięż z podkulonym ogonem wrócicie do rodziców :)

Gość gość
Do 22:38 "Tępa" to może ty jesteś, znam te atrakcje: galerie handlowe, fryzjer, kosmetyczka - samorealizacje. Znam takie laski, które już po 10 lat siedzą w domu, nawet nie mam o czym z nimi pogadać. Pracuję zawodowo, studiuję, mam dzieci i mnóstwo zainteresowań i ciekawych tematów do rozmów.

Ja dla przyjemności nie pracuję :D Jakbym wygrała w totka 10 mln to na pewno bym wszystko rzuciła. Pracuję dla kasy, dla swojej własnej niezależnosci. I tak - wolałabym zarabiać te 1500-2000 zł niż być na utrzymaniu męża. Za te 2 tys. da się jakoś wyżyć samemu.

Gość gość
ja moglabym nie pracowac, tylko zyc za kase rodzicow, ale ich kiedys zabraknie i wole miec doswiadczenie zawodowe niz go nie miec, z reszta kasa nie śmierdzi, zawsze lepiej miec wiecej, dolozyc sie do domu, zaoszczedzic itp

Gość gość
"Jakby się Tobie sytuacja życiowa zmieniła nie zapomnij tych gotowanych obiadów i prania wpisać w życiorys. Potencjalni pracodawcy będa się o Ciebie bić." x ale chuj mnie obchodzą przyszli pracodawcy? masz za mały rozumek aby pojąć, że nie dla każdego realizacja zawodowa to cel życia?

Gość gość
Piepszysz głupoty.Kawalerka średnie miasto 1200? Pogrzało Cię. Toruń, Bydgoszcz (200 i 350 tys. ludzików) kawalerki masz za 700 zł plus czynsz. Zawsze można wynająć pokój. 500-600 zł ze wszystkim. Skromnie bo skromnie ale przezyjesz.

Gość gość
A to się spełniaj przy garach, nie bronię. Tylko nie płacz jak na lodzie zostaniesz, bo się przy dzieciaku wielce spełniałaś.

Gość gość
700 zł czynsz? to chyba na jakiejś pipidówie :D i wolę nie wiedzieć w jakim są stanie te "mieszkania" wiem dobrze jakie są ceny, przeciętnie to 1000 za wynajem + rachunki w pokoju? haha chyba kpisz :D no tak całe życie mieszkać w pokoju i z obcymi ludźmi albo w jakimś zniszczonym prl-owskim chlewie :D w dodatku gów/no w tedy na życie zostanie to już wolę z rodzicami we własnym pokoju i jedynie dokładać się do czynszu i jedzenia :)

Gość gość
Do 23:58 Ciekawe jak będziesz śpiewać jak któregoś pięknego dnia twój sponsor kopnie cię w .... i wystawi za drzwi, ale się zdziwisz, bo ile można utrzymywać darmozjada.

Gość gość
A czytac umiesz? Toruń, Bydgoszcz. Full ogłoszeń na uczelniach wisi. Dwa, trzy pokoje to 1200 plus czynsz. Kawalerka to 600-700 zł plus czynsz. Na pokoju zamkniesz się w 500 zł ze wszystkim.

Gość gość
Nie rozumiem skad takie przekonanie ze kobiete siedzaca w domu maz kopnie w d**e Tak samo moze kopnac pracujaca Co kto woli Ja siedze w domu Mam czas na wszystko Czytam spotykam sie ze znajomymi wychowuje syna prowadze dom i jestem szczesliwa Maz rowniez ZYJE Dla innych zycie to robienie kariery praca dla kogos od tej do tej czesto za marna prace Dla mnie zycie to wolnosc ktora teraz mam I owszem chce to pracuje Dorabiam sobie na czarno Na waciki mam spotykam sie z ludzmi a jednoczesnie mam czas dla siebie i rodziny Wydaje sie ze innych w oczy kole gdy ktos nie musi pracowac A i pracujacemu moze sie trafic fala noeszczesc - zwolnoenie chproba wypadek itp Nie ma znaczenia czy ktos pracuje czy nie Dla losu nie ma to najmniejszego znaczenia Dlatego gadanie ze niepracujaca zostawi maz i zostanie z niczym jest niepowazne A taka koboeta przynajmniej zyje jak chce a nie jak mu karza

Gość gość
Szanuję kobiety pracujące zawodowo, są ciekawsze.

jestem samodzielna mam mieszkanie ,auto ,szkole i dorabiam sobie stac mnie na urlop, moje hobby i imprezki do tego dostaje stypendium;)))Czasami kochani rodzice doloza dobrowolnie od serca;)))

Gość gość
idiotko, spełniać się można na wiele sposobów, jeżeli tylko w pracy się spełniasz to naprawdę współczuję tak marnego i pustego życia. zresztą większość pracuje bo musi, wyłącznie dla kasy, więc o jakim spełnianiu tu mowa? i nie każda kobieta jest taką durną kwoką, że potrzebuje do szczęścia ciągłych ploteczek z innymi durnymi kwokami.

Gość gość
13.05. Nie rozumiesz, o co toczy się rozmowa. Jasne, że taka i taka kobietę facet może zosatwic, ale ta co pracowała ma za co sie utrzymac, a co zrobi ta "nie pracowałam, bo nie musiałam"? Będzie go sądzić o alimenty? Nawet jesli to sad ją do roboty wysle, a będzie poźniej płacz i zgrzyt zębów bo jedyne co umie to prać i prasować, albo po galeriach chodzić. KAŻĄ nie karzą.

gość dziś masz racje;)))Respekt dla kobiet ktore zajmuja sie domem i udzielaja sie zawodowo;)))Podziw dla takich kobiet

Gość gość
13:08 Zdradź nam jak się "spełniasz" w domu. U fryzjera? Wieszając firanki, Kafeteria? czy masz jeszcze jakieś sposoby?

Gość gość
"Na pokoju zamkniesz się w 500 zł ze wszystkim." x haha to sobie mieszkaj w pokoju całe życie, ja nie zamierzam :)

Gość gość
Czyli pracuj, by mieć na mieszkanie, a nie siedź w domu, utrzymanko.

Gość gość
Mam koleżankę co nie musi pracować ale pracuje bo chytra jest na kasę ,tylko kasa kasa się liczy im więcej ma tym bardziej chytra ,nie wiem do grobu se włoży chyba tą kasę! Oglądałam Rozmowy w toku i kobiety żyją za 20 zł dziennie bo faceci tak wiliczają i co najlepsze faceci twierdzą że da się wyżyć -szok normalny szok i dlatego ja będę zapierniczać nie chcę żeby mi jakiś ciul wyliczał dzienną stawkę

Gość gość
a gdzie ty pójdziesz jak ciebie mąż kopnie w doopsko cooo? w pokoju będziesz się gnieździć albo w jakiejś klitce? no ZAZDRASZCZAMY wszystkie takiej "niezależności" :D