Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego faceci szukaja na babskim forum?

Polecane posty

Gość gość
Wezcie nie pokazujcie tych malenkich sikaweczek bo wstyd!

Gość gość
Wezcie schowajcie te male sikawki bo wstyd!

Gość gość
Wstawiaja te liliputy i sie dziwia,ze Polki leca na wielkie murzynskie dzidy ;)

Gość gość
Utwierdzić się w przekonaniu że baby to c h u j e :). Jak zaczynam zapominać jakie kobiety są z natury to wchodzę tu, czytam z dwa posty i przypominam sobie dlaczego nie warto wychodzić poza jednorazowy seks

Gość jan bez ziemi
Ja lubie sie podszywac pod glupie foczki

Gość gość
tu nie ma zadnych facetow :D to co tu sie udziela na to miano nie zasluguje :classic_cool:

Gość gość
jesli pisze na kafe to na 100% nie jest facet

Tez mnie to kiedyś zastanawialo :) oto moje wnioski: wiele kobiet podszywa się pod facetów, dla części realnych facetów to jedyny kontakt z kobietami, dla kolejnej grupy to kafeteryjne uzależnienie, garstka zagląda z ciekawości.

Gość cynicfm niezalogowany
Jestem bezużyteczny Mam zdiagnozowana schizofrenie paranoidalna, mam w głowie urojony swój świat, żyje w innym świecie, nie ma już dla mnie ratunku dodatkowo jestem niezdolny do prokreacji, nie staje mi podczas sexu, na wielu forach traktują mnie jako prowokatora/trolla. Niestety taki mój żywot jest, bezużyteczny i bezcelowy Ale mnie już Nic nie pomoże, bliscy mi pomagają, dla mnie to jest ból, wolałbym umrzeć .http://zapodaj.net/ae52318320cea.jpg.html

Gość marek90210
Cynicfm zycie cudem jest.szanuj je bo tylko to dostales w gratisie. Drugiego nie bedzie.

Gość gość
w internecie kobiety pokazują swoją prawdziwą naturę bo są anonimowe więc faceci chcą poobserwować tu kobiety jak zwierzęta w naturze :)

Czasami kręgosłup przykuwa mnie do łóżka nawet na cały dzień. Zajmuję się wtedy pracą na stojącym przy łóżku kompie i w tym samym kompie szukam rozrywki :D. Na męskich forach (elektronika, motoryzacja itp.) muszę pisać z sensem, a tutaj nawet moje zupełnie bezmyślne wstawianie znaków, wygląda lepiej od większości innych postów. Ot, taka niezobowiązująca rozrywka :D. A czasami sposób na bezpłatne dowartościowanie się :D. Trochę jak w tej piosence Daukszewicza :D : http://www.youtube.com/watch?v=hpUFvXNMkwQ