Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny Sebastian

na co wydać 30 tys? na auto czy na nowe zęby?

Polecane posty

Gość Samotny Sebastian

co bardziej zwiększy moje szanse u kobiet?

Gość gość
trzymaj na operację :D

Gość gość
To zależy od paru spraw: po pierwsze, ile masz lat? Masz jakieś auto czy w ogóle nie masz? I co masz z tymi zębami nie tak, ze musisz robić?

Gość gość
lat mam 31 zęby mam generalnie trochę krzywe a ortodonta powiedział mi, że mam zbyt wąską szczękę aby dało się je skutecznie wyprostować, jedyne rozwiązanie to wyrwać wszystko i zrobić całą szczękę od nowa auta nie mam bo w sumie nie jest mi potrzebne .. ale jeśli dziewczyny zwracają na to uwagę to mogę jakieś kupić, prawo jazdy mam

Gość gość
Nie bierz laski która chce wozić tyłek autem, są leniwe... poszukaj takiej co lubi rower :)

Gość gość
proponuje trumnę :D

Gość Maria348
Uzębienie jest ważne .

Gość gość
Ja bym w takim razie robiła zęby, najwazniejsza jest inwestycja w siebie samego.. Co ci po aucie jak będziesz miał kompleksy z zębami? A tak swoja droga to pierwsze słysze, żeby szczęka była zbyt wąska dla ortodonty, sama mam za wąską i ortodontka najpierw mi ją odpowiednio rozszerzyła - są do rozszerzania szczęki specjalne aparaty. Więc może zmień ortodontkę?

Gość gość
Mój ortodonta tak mi szczękę rozszerzał, że już 6 stałych zębów mam usunięte, a sytuacja i tak niewiele się poprawiła ... Pomyslę nad zmianą ortodonty

Gość rajko33
Co to jest za "ortodonta"?????? Człowieku, pogon go!!!!!!!!! Wejdz na: forum.dentonet.pl - dział "dla wszystkich" . Tam jest kilka Dr, którzy powiedzą jak jest naprawdę. Aż mi się noż w kieszeni otwiera na takie rzeczy które przeczytałam!!!!!!!!

Lepiej niech na taksiarza pójdzie. Wyjdzie taniej, będzie laski woził a i tak nie p******.

Gość gość
widać że jesteś tępym pustakiem ,dlapustych najwazniejsze są samochodziki , bo myśla że ktoś skupi na takich swoją uwagę,:D nic bardziej mylnego. Zrób sobie licowki pozniej operacje

Gość gość
bierz auto. do 30 tys można kupić już sobie coś naprawdę spoko. Na portalach ogłoszeniowych jak top-ogloszenia net znajdziesz często znajdziesz naprawdę mega okazje