Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kochanka od niedawna ale mało nim wiem

Polecane posty

Gość gość

jestem z nim dla seksu, dla przyjemności, mimo ,ze ma żone i dzieci, wiem ,że żony nie kocha ,a przynajmniej tak mówił. ale nic o nim nie wiem, ile ma dzieci , gdzie dokładnie mieszka, nic... powinnam go o to zapytać wprost? czy wyjdzie ,że chce go śledzić , przesladwać itd? czy skoro jestem tylko jego kochanką i to od niedawna to nie powinno mnie to za bardzo obchodzic?

Gość gość
to nie Twoja sprawa, jeśli macie za obopólną zgodą układ dla seksu. Jak się za dużo dowiesz, to zaczniesz się angażować, zazdrościć, kontrolować. To się może zdarzyć, choć nie będziesz tego chciała.

Gość gość
już nawet chyba obczaiłam jego zonę na facebooku ,ale nie jestem pewna czy to ona... nie mam zamiaru go kontrolować ,ale jestem trche ciekawa jego zycia, ale boje sie mu zadawać pytania o jego zycie żeby sie tym nie wystraszył....

Gość gość
po co? bo jakś interesuje mnie z kim się spotykam... chciałabym wiedzieć o nim coś więcej...

Gość gość
Jesteś darmową prostytutką więc na cholerę ci ta znajomość klienta??? :-o

Gość gość
Facet mówi, że nie kocha żony, a głupia zaraz mu wierzy... Takie teksty są po to, by dodatkowo p*****ać, a potem leci do żoneczki na obiad... I nocne *****nko.

Gość gość
Dziewczyno, po co ci problemy? jesteś z nim to korzystaj. Taki jeleń co zdradza żonkę i tak się do niczego nie nadaje jak tylko do wykorzystania. Nawet gdyby kochał żonę, to co to za miłość? Ani ona nie ma pociechy z takiego męża, anie ty nie do końca. Zatem wykorzystaj go ile się da, bo tylko na to zasłużył i niech ci do głowy nie przyjdzie żadne zakochiwanie, anie dowiadywanie się o żonę. Im dyskretniej, tym lepiej. Taka durna zonka moze ci jeszcze awanturę zrobić, bo durne baby nie patrzą na to, że kutafona za męża wzięly a zawsze obwiniają tę drugą kobietę. Taka natura prostych kobiet i nic z tym się nie zrobi, zatem uważnie i tak jak ci radzę. Ja już niejednego tak zaliczyłam i zawsze spławiałam w odpowiednim momencie. A chętnych zawsze multum. Faceci tylko czekają, by na boku coś dorwać i są czesto bardzo hojni.