Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka sukienka na wesele????

Polecane posty

Gość gość
zarty sobie robisz? :D to nawet na podomke sie nie nadaje.

Gość gość
mam 25 lat. nie chciałam sukienki żadnej na ramiączkach, z odkrytymi plecami, z dekoltem, czy jakąś tiulową bo uważam że taka mi już nie pasuje. Więc znalazłam tą o prostym kroju...

Gość gość
Ciut za skromna ta sukienka jak na wesele.

Gość gość
krój b. ładny, ale materiał tani i tandetny

Gość gość
ja uważam, że skromna sukienka też się nadaje na wesele, bo wtedy moge sobie pozwolić na większą biżuterie czy makijaż. nie lubie jak dziewczyny mają kiecki jak dla księżniczki i jeszcze pełno biżuterii typu diadem z cyrkoniami, kolczyki itp. wygądają jak bombka

Gość gość
moim zdaniem za mało elegancka, nie mówię, że muszą być ramiączka czy dekolt ale ta wygląda jak na zakupy z koleżankami - workowata i taki krótki rękawek jak u podkoszulka

Gość gość
to jaką byście mi proponowali sukienkę o podobnym kroju??

Gość gość
Jak ubierzesz taką sukienkę i płaskie buty to będziesz wyglądać bezowato. Może poszukaj chociaż takiej przewiązanej w pasie żeby Twoja figura miała jakiś kształt

Gość gość
co to znaczy o podobnym kroju? Taką bezkształtną? A jaką masz figurę? Jesteś szczupła, pulchniejsza, masz długie nogi, duży biust?

Gość gość
Ja bym proponowała np coś takiego http://sklep.aggi.pl/sukienka-margaery-1-p408.html kupowałam w aggi sukienkę na studniówkę i była właśnie bardzo elegancka i porządna :) raz w życiu wydałam tyle kasy na sukienkę, więc stanowczo nie chciałam kupić jakiejś szmaty :P

Gość gość
ta sukienka nie jest bezkształtna, ona po prostu ma taki krój, trapezowy, przecież nie każda sukienka musi być dopasowana. Ja jestem średniego wzrostu, jestem szczupła, biust C.

Gość gość
moim zdaniem takie szersze (czy trapezowe) sukienki pasują tylko wysokim osobom albo przy szpilkach, żeby wtedy się wyróżniały długie, szczupłe nogi. Podoba mi się ta różowa z linka

Gość gość
Przez to zmarszczenie na środk*****sukienka wydaje mi się trochę... hmm ciążowa :P

Gość gość
haha ja też tak pomyślałam :) ale niech sobie myślą że jestem w ciąży. ogólnie to tą sukienkę oddałam do krawcowej żeby ją troszkę zwężyła, więc będzie ciut bardziej dopasowana. a szpilki to oczywiście że będę w szpilkach.

naprawde fajna ta sukienka i cudowne pastelowe kolory :) komentatorzy z góry ... na sukienke naprawde nie trzeba wygladać jak księzniczka, skromne = ładne Jak królowa to ma wygladać pani młoda, pełna błyskotek diademów itp.

Gość gość
Już kupiłas tę sukienkę? Szkoda, bo materiał jest wyjatkowo tandetny, chociaż kolorystyka i fason mi sie podobają.

Gość gość
akna super wypowiedz! Też się zgadzam że gość na weselu nie musi błyszczeć, dla mnie to wręcz śmiesznie wygląda. A materiał? Materiał jest cienki, ale taki jakby sztywny, lekko śliski. Nie jest aż tak tandetny, sukienka jest w miare dobrze uszyta

Gość gość
a kto powiedział, że ma być księżniczką? Umiesz Ty czytać? Rzeczywiście, ta różowa z linka to jak dla prawdziwej księżniczki...

Gość gość
bardzo szczupłej, długonogiej dziewczynie taka sukienka może pasować ale jesli ma przeciętną figure to bedzie wyglądac jak kloc. Pomijam fakt że to nie jest sukienka na uroczystość jaką jest wesele. Umiejętność dobrania stroju do okoliczności świadczy o klasie człowieka ale w dzisiejszych czasach największe prostactwa pretendują do miana nowoczesnosci więc taka sukienka to pryszcz

Gość gość
szczupła jestem, ale nie za wysoka. Natomiast mam do tej sukienki wysokie szpilki

Moim zdaniem sukienka trochę nieodpowiednia do okazji. Wygląda jak na spacer po deptaku po plażowaniu. Nie chodzi o to, że to prosty fason, tylko jest przede wszystkim za krótka. Przypomina przydługi podkoszulek, nie jest zbyt elegancka.

Gość gośćaurtorkkaa
a jaka waszym zdaniem jest elegancka sukienka? Długa suknia aż po kostki?? Moim zdaniem czasy się zmieniły, moda również. Dla mnie najważniejsze jest, żeby na weselu nie pokazywać tyłka za przeproszeniem, cyców. Ładna jest prostota i jasne kolory na weselach. Akurat ta sukienka mi się spodobała, bo jest prosta, i inna niż wszystkie obcykane kiecki...

Gość gośćautorka
to ja jestem chyba jakaś dziwna :D

Gość gośćautorka
fajtforlajf -> no dokładnie. te satynowe to dopiero jest tandeta dla mnie, a nie to co ja kupiłam.