Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYCHA895

wirus zmieniający numery kont bankowych prosze o pomoc

Polecane posty

Niestety to nic nie daje ponieważ od razu praktycznie gdy np wchodzę na mejla, na konto bankowe czy na allegro gdzie sprzedajacy podaje rachunek bankowy - on od razu jest inny (wiem, ponieważ kupuje regularnie u kilku sprzedajacych i po telefonach do niech stwierdzili że to nie ich rachunki bankowe) wiec mam pewność że to co mi się wyświetliło jest "oszustwem" więc nawet nie mam jak przepisac rachunku ręcznie a nie kopiować... bo jak przepisze to i tak ten rachunek jest zły. Antywirusami już skanowałam - i nic ;/ Mam teraz Win7... chciałam postawić od nowa system także mogę wszystko usunąc - ale oczywiście pojawił się znany jak się okazało problem z powrotem do XP po Win7 i wyskakuje mi że nie mogę zainstalowac starszej wersji, jak odpalam XP z płytki zaraz po uruchomieniu komputera to zależy jak sobie ustawie to coś co się zwie "IDE"... raz zaczyna instalować ale wyskakuje bład typu o czymś ze nie mam żadnej partycji itp i nie mogę nic zrobić, ani usunąć ani stwoerzyć na nowo żadnej. Mam tylko jedna partycję niestety. A innym razem wogole instalator się nie załancza :( I co... jestem w bagnie po uszy :(

Ściągnij sobie program: gparted-live-0.19.1-4-......iso, ze strony firmowej: http://sourceforge.net/projects/gparted/files/gparted-live-stable/0.19.1-1/. To czysty program pozwalający zlikwidować wszystkie partycje na dysku i "postawić" nowe. Nagraj ten program na płytkę CD-R jako obraz ISO (nie tak, jak nagrywasz normalne dane). Potem odpal kompa z wciśniętym klawiszem, który wywoła tablicę wyboru napędu, z którego odpalisz kompa. Wybierz napęd CD-R i zdaj się na swoją znajomość języka angielskiego :D. Program jest dość łatwy w obsłudze. Pamiętaj tylko, by przy tworzeniu nowej partycji, wybrać system plików NTFS. Najlepiej podziel sobie dysk na przynajmniej dwie partycje i dane zapisuj na tej kolejnej. Gdy usuniesz partycję, to WSZYSTKIE DANE zostaną skasowane.