Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 4...czyli jak zrobić dobrze wykluczając pchanie i ciągnięcie

Polecane posty

Gość gość
Czy lubisz jak ktos ci lize c**eczke przez dlugi okres

Gość gość
Macie szczęście,że nie lubię sernika,ale gdyby ktoś upiekł szarlotkę to z nikim się nie podzielę:D eLKa😘🌻:) A co wy tak przy weekendzie przy suchym stole siedzicie?:)

Ja siedziałam przy mokrym :D Ale jakoś się tak wszyscy szybko zmęczyli :P Za to malibu wykręciłam dziś przepyszne! A może to efekt nasycenia po tęsknocie? Tak czy siak brakowało mi kokosowo rumowego smaku na języczku :D A jutro będzie jabłecznik :classic_cool:

Gość gość
Nie ma sprawy!odpalę turbohulajnogę i mogę być ok 8.00 w jakim kierunku mam się udać? :)

Zaraz się okaże, ze wszystkie drogi nie prowadzą do Rzymu tylko do mojego domu :D Po zapachu traficie ;) (mam nadzieje, ze nie zjaram :D ).

Aż mi z wrażenia, że będę miała tak znakomitych gości, uciekła obietnica kąpieli morskich :D Trzymam za słowo Doktorze! Opisz efekt odmłodnienia ;) :D

Gość gość
Doktorku jaki ty prymitywny po kośćiołku do Bożenki na serniczek j****y katecheto

Gość gość
I co j****y doktorku prymitywny jak całusa dałeś wojtowej w gminie

Gość kotka poes
dzien dobry :) doc jak tam kapiel :) no i smof jakie wrazenia po serniku? wyspany? :P

Dzień dobry :) Ciasto w piekarniku :classic_cool: Ale jako, że sny miałam korzenne to i przyprawione jest bardziej orientalnie ;) Pachnie bosko :D x Doktorze, tyko się nie przezięb! :)

Gość gość
Podaj chociaż przybliżoną pozycję bo tak daleko zapach nie sięga i to w dodatku pod wiatr:)

Gość gość
Witaj Ironio:) Musisz być na zawietrznej skoro do Ciebie zapach doleciał:)

Oczywiście, że się załapiesz Czwóreczko :) Tajemnico, jakby Ci to... :D Teraz jestem w miejscu bliskim memu sercu. Z bursztynowej plaży w dół kierować się musisz i jak wyjdziesz teraz to na obiad będziesz :) Po obiedzie będę niestety zmieniała lokalizację. My tu gadu gadu a cisto właśnie się ukazało... pięęęękne! :)

Gość gość
No to teraz mnie zakręciłaś:D Dziel szybko bo jak będę pierwszy to dla nikogo więcej nie wystarczy;)

Gość gość
Wstrętna istoto! To się nie liczy!Ty masz niedozwolony handicap😭... zostanie coś dla mnie?:(

Oj tak od razu wstrętna...może nie najpiękniejsza, ale też nie taka ostatnia:-D:-D:-D nie wiesz Gościu, że na kafe jak na wojnie...wszystkie chwyty dozwolone:-D Ja myślę, że Lubię już zostawiła dla Ciebie specjalną, pokaźną porcję:-P

Gość gość
Słyszałem,że jeszcze w miłości...:) Obawiam się,że ktoś inny dostanie największy kawałek:( No cóż,pozostaje żyć nadzieją i wyobraźnią... :)