Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamężatka25

mam 25 lat i już myślę o dziecku

Polecane posty

Gość gość
.... to może wkręć go że bierzesz tabletki anty... x Na coś takiego nigdy bym się nie zdobyła, co chyba że byłabym już dobrze po 30stce a on nadal "nie gotowy". Poza tym on dobrze wie, że nie mogę brać tabletek hormonalnych. x 13:29 dziękuję za rady i staram się dać sobie z rok-dwa spokoju, ale na razie jest ciężko. I dobrze wiem o tym, że jak pojawi się dziecko, to już nie będziemy sami, ale my już długo cieszymy się samym sobą :) Jesteśmy razem prawie 9 lat, a mieszkamy razem od 6 lat.

Gość młodamężatka25
gość 13:40 to oczywiście ja :)

Gość gość
Hej. Mam 20 lat i jestem w 20tc. A za tydzien biore slub. Slub byl planowany rok temu. W. Maju podjelismy decyzje ze mamy prace dom co prawda nie nasz ale mamy duzo miejsca i zaczelismy starania bo stwierdzilismy ze okolo rok nam sie zjedzie a okazalo sie ze wyszlo za pierwszym razem. Moze i mloda jestem ale ta decyzja byla jak najbarfzoej swiadoma z mojej i jego strony. Jesli chodzi o wasza sytuacje poprostu misisz mezowi uswiadomic ze to juz ten czas ze nie wiecie ile wam sie zejdzie i wogole i popros go ze jak przemysli zeby dal ci odpowiedz co ustalil i musicie dojsc do konpromisu

Gość gość
No to długo jesteście ze sobą i pewnie dlatego już myślisz o dziecku. Co innego gdybyście krótko ze sobą mieszkali, wtedy pewnie chciałabyś dłużej nacieszyć się "samotnością" z mężem :)

Gość młodamężatka25
13:43 A ile Twój przyszły mąż ma lat? Mój 27 i zastanawiam się, że może czuje się za młody na ojca. Teraz pełno tatusiów z siwymi głowami i może on przy nich czuje się jak gówniarz :)

Gość gość
13:28 dziewczyno ile Ty masz lat? Nie rób tak, to się na Tobie zemści.

Gość gość
To ja z 13.43 . On ma 22 lata i juz sie nie moze doczekac kiedy malenstwo sie pojawi . Codziennie rozmawia z brzuszkiem caluje i mam nadzieje ze bedzie super tatusiem. A wasi znajomi maja juz dzieci? Bo u nas wsrod znajomych bylavsytuavja ze ona chciala dziecko a on nie bo stwierdzl ze jego koledzy nie maja dzieci to i on nie chce a chlop 28 lat. Faceci sa troche bardziej skomplikowani

Gość młodamężatka25
14:11 Jeśli chodzi o znajomych w naszym wieku, to większość nie ma dzieci. Pewnie dlatego, że również większość z nich nie ma tak poukładanego życia jak my. Jeśli chodzi o osoby z naszych rodzin, to większość z nich w naszym wieku już miało dzieci.

Gość gość
Szkoda mi Ciebie jak to czytam, a mężuś jaki wygodnicki, bez słowa wyjaśnienia nagle zaczął się zabezpieczać...

Gość gość
Nie no zdecydowanie za wczesnie chcesz miec dziecko. Poczekaj - najlepiej tak - do 70-tki. Zdazysz chyba juz wszystko zalatwic lacznie z emerytura dla siebie.

Gość gość
zabawne naprawdę

Gość gość
gościu 15 02 gdyby ona miała z 5 lat więcej, to Twój komentarz byłby zasadny, a tak to weź zejdź na ziemię! Pewne sama rodziłaś jako nastolatka i stąd taki durny wywód!

Gość młodamężatka25
Dzięki dziewczyny za Wasze opinie. Staram się jak najmniej o tym myśleć, ale nie ukrywam, że zawiodłam się trochę na moim mężu. Liczę tylko na to, że prędzej niż później sam wyjdzie z inicjatywą. Niestety póki co się nie zanosi.

Gość gość
Twój mąż jest jakiś niepoważny! Najpierw robi Tobie nadzieje, a później nagle zmienia zdanie. Nic dziwnego, że jesteś na niego zła. A co jeśli zaszłabyś w ciąże w ciągu tych dwóch miesięcy, powiedziałby sory, ale nie jestem jednak gotowy?? Co się dzieje z tymi facetami :o

Gość młodamężatka25
15:58 czasami myślę podobnie, ale co mam zrobić. Jestem na niego zła, ale na pewno nie zamierzam niczego na nim wymuszać. Może niedługo mu się "odmieni"...

Gość gość
Faceci teraz są beznadziejni i tyle w temacie. Przekonałam się nie raz i chyba nigdy nie zdecyduję się na ślub!

Gość gość
25 lat to dobry wiek, jak masz z kim to do dzieła :) :)

Gość gość
Mąż zmienił zdanie :D Sam mi dziś zaproponował, że może postaramy się o dzidziusia :D

Gość gość
ja tez mam 25 lat,ale o dzieciach juz nie mysle,bo mam dwoje :P No moze mysle w sensie ze ****ardzo kocham :)