Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki byłej w mieszkaniu chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim :) proszę Was o doradzenie/ocenienie sytuacji z boku, bo ja już sama nie wiem co sądzić... Jakiś czas temu poznałam cudownego faceta. Jest po prostu kochany, mądry, czuły,zabawny... Dość szybko miałam okazję zobaczyć jego mieszkanie. I co tam zobaczyłam? W łazience pudełko z kosmetykami byłej, do tego plakietka z jej imieniem i nazwiskiem. Ona go zdradziła, rozstali się(ponoć)bodajże rok temu. On powiedział, że po prostu nie robił czegoś takiego że przeszukiwał wszystko i wyrzucał jej rzeczy, ale obiecał, że to zrobi.Ale po co się spotykają?:( Ona tą plakietkę zostawiła w jego mieszkaniu 3 miesiące temu...Nie rozumiem tego i jakoś mnie to strasznie zabolało. Raczej nie ma możliwości by byli dalej razem, bo my spędzamy praktycznie cały czas wolny razem, widzę że mu zależy...ale jednak wiadomo-przychodzę do niego a tam od razu mi się to przypomina. Doradźcie jakoś.

Gość gość
Pewnie on ją zdradził, a nie ona jego, oni zawsze tak mówią, nie powie ci przecież że zdradzał, bo wtedy byś mu doopy nie dała tak? Pewnie z domu ją wywalił jak mu się znudziła, a teraz szuka nowej konkubiny żeby mieć w domu darmową prostytutkę.

Gość gość
hm czyli niby rozstali się rok temu, a ona 3 miesiące temu była u niego i pewnie się pieprzyli... DZIEWCZYNO UCIEKAJ

Gość gość
jesli zamieszkałas z tym facetem,to spakuj to w pudełko i oddaj bylej dziewczynie,na pewno ucieszy się a ty zyskasz w jej oczach a jesli nie mieszkasz,to niestety nie powinnas tak przezywać,to jest jego mieszkanie i moze fortepian zawiesic na scianie,suficie czyzbys byla tak zakompleksiona?

Gość gość
no to ja tez sie wypowiem. a wiec w tamtym roku poznalam faceta, ktory mialw lazience mase kosmetykow kobiecych. m.in rozne szampony n.p do farbowanych wlosow na blond i do brazowych wlosow :) pewnego dnia znalazlam na pralce jeden dlugi czarny wlos a ja jestem blondynka. 2 tygodnie pozniej mnie rzucil dla innej a moje kosmetyki w wlosy pewnie gdzies tam w jego lazience jeszcze sa.

Gość gość
wywal te pudelko i powiedz, że albo bedzie siedział wspomnieniami w poprzednim związku albo wywali te kosmetyki i będzie z tobą

Gość gość
Gościu gada, że tok temu rozstał się z byłą, a ona 3 miesiące temu u niego nocowała, skoro zostawiła kosmetyki, więc na pewno nie patrzyli sobie w oczy całą noc, tylko kopulowali ze sobą, z tego wynika, że spotykają się na dymanie. Kosmetyków nawet nie zabrała, co jest dla mnie dziwne, bo ja zawsze biorę swoje kosmetyki, z tego wynika, że ona planuje jeszcze u niego nocować i dlatego trzyma u niego kosmetyki. A więc nie są ze sobą ale spotykają się za dymanie? Jak dla mnie facet kompletne zero, ja bym wiała.

Gość gość
Kosmetyki zabierz do swojego domu (po co maja sie marnować), a jeśli chłopak jest Tobą mocno zainteresowany to się nie przejmuj.

Gość gość
Gościu gada, że ROK temu rozstał się z byłą, a ona 3 miesiące temu u niego nocowała, skoro zostawiła kosmetyki, więc na pewno nie patrzyli sobie w oczy całą noc, tylko kopulowali ze sobą, z tego wynika, że spotykają się na dymanie. Kosmetyków nawet nie zabrała, co jest dla mnie dziwne, bo ja zawsze biorę swoje kosmetyki, z tego wynika, że ona planuje jeszcze u niego nocować i dlatego trzyma u niego kosmetyki. A więc nie są ze sobą ale spotykają się na dymanie? Jak dla mnie facet kompletne zero, ja bym wiała.

Gość gość
Koleś ewidentnie prowadzi podwójne życie Autorko :-) Tak jak przedmówcy napisali- jesli jest mądry ułożony i Cie bardzo kocha, to po chooy byłyby te kosmetyki w jego mieszkaniu? Sam by je wyrzucil by Ci pokazać, że między nim a byłą juz niczego nie ma. Jestem pewna, że spotykają sie i robią swoją powinność, stad te kosmetyki. Mało tego, on ich pewnie nie wyrzuci bo była na pewno wróci. Gdy wróci a nie zastanie swoich kosmetyków zapyta kto to zrobil. Powie ze on- zdziwi sie bo pewnie jej wmawia ze bardzo ja kocha, a jak powie ze to Ty to ujawni podwojne zycie wzgledem niej. Zakoncz ten związek :-)

Gość gość
Przecież to widać że chce do niej wrócić,a tobie tylko mydli oczy

Gość gość
Wyrzuć wszystkie jej rzeczy na jego oczach i poproś by on wyrzucił całą resztę jaką ma :P

Gość gość
Dziwie sie ze jeszcze tego nie zrobilas :-) jesli nie chcesz zeby sie kosmetyki zmarnowaly to podbieraj sobie je i używaj :D

Gość gość
Nawet jak powyrzuca jej rzeczy kosmetyki to i tak jak będzie chciał wrócić ,to to zrobi my nie mamy na to wpływu.

Gość gość
Dokladnie. Najlepsze wyjscie- zabieraj sukcesywnie po jednym kosmetyku, oczywiści bez przypalu i powiedz mu ze chcesz to zakończyć bo wiesz ze prowadzi podwójne życie. Nagadaj mu ze znalazlas jej wlosy i ze wiesz, ze tu przychodzi. Sprawdź jego reakcje.