Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spławienie chłopaka z randki w ciemno

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Mam pewien problem. Ostatnio zalogowałam się na jednym z portali randkowych i tak sobie z jednym chłopakiem pisałam. Wszystko szło dobrze. Umówiliśmy się na kawę i po tym spotkaniu moje zainteresowanie nim spadło. Po prostu to nie to, czego szukam. Facet jest miły, porządny i tak dalej, więc to świetny kandydat na chłopaka ale nie dla mnie, po prostu nie ma tego "czegoś", nie czuję tego i wiem, że nie chce się z nim więcej spotykać. Ale on ciągle do mnie pisze i chce się spotkać. I pytanie brzmi jak mu delikatnie napisać, że nie jestem już zainteresowana? Nie jestem taka wredna żeby mu napisać "Stary, po prostu mi się nie podobasz" bo on nie zasługuje na to. Ma ktoś jakiś pomysł jak wybrnąć z tej sytuacji?

Gość gość
napisz ze masz innego

Gość gość
no po prostu "nie jestem jednak zainteresowana". Związek między Wami praktycznie nie zaistniał, więc masz prawo się wycofać bez żadnych tłumaczeń i wykrętów

Gość gość
nic nie odpisuj i sie nie tlumacz, po prostu wygaś tę znajomosc. nie odpisuj nie wdawaj sie w rozmowy zadne. jak jest bystry to ogarnie

Gość gość
wiem, że tak by było najlepiej tylko on co drugi tydzień ma zajęcia jeden dzień na mojej uczelni i jest pewne prawdopodobieństwo że się spotkamy na korytarzu ..

Gość gość
Niskie prawdopodobieństwo Nic mu nie pisz i się odczepi

Gość gość
Kultura wymaga aby mu powiedzieć wprost, a nie milczeć i olewać.